ЧРД на Наско Курдов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

група съветски учени

ЧРД на Наско Курдов

Мнениеот група съветски учени » 28 сеп 2011 16:38

Жив и здрав Насе и много, много голове и успехи с жълто-черния екип. ;)

Наско Курдов: Ботев е религия, а Лудогорец - отборче с пари

Звездата на Ботев Пловдив - Атанас Курдов, се изказа много ласкаво за настоящия си клуб и изрази радостта си, че не е останал в Лудогорец през миналата зима. Днес Курдов стана на 23 години.
"Чувствам се много добре в Ботев. Щастлив съм, че съм част от този отбор и играя на стадион "Христо Ботев". Радвам, че останах в Ботев и ще се постарая да се доказвам във всеки мач", коментира Курдов.
"Нито за миг не съжалявам, че не останах в Лудогорец през зимата. Пожелавам им успех, да вървят все така нагоре. Гледах мача им с Левски, показаха привлекателен футбол."
"Работи се професионално и там, но не съжалявам нито за миг, защото не можем да сравняваме Ботев с Лудогорец. Разликата е огромна и то в полза на Ботев."
"Ботев е име, Ботев е религия и отбор с традиции, а Лудогорец е просто едно отборче с много пари", добави той.
След като се справи отлично в дербито Лудогорец - Левски, габровецът Георги Йорданов пък получи наряд за срещата между отборите на Несебър и Ботев. Двубоят е тази събота от 16.00 часа на стадион "Градски" в Несебър.

Интервюто е от днес от gol.bg

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Re: ЧРД на Наско Курдов

Мнениеот CS -KA -KA » 28 сеп 2011 16:47

честито на Наско и на зима го закаме в Левски защото този АРс е пълен фарс
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 сеп 2011 17:02

Честито на Наско. Зимата го чакаме на Лаута ;)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 28 сеп 2011 17:09

ЧРД, Наско!!!

CS -KA -KA написа:честито на Наско и на зима го закаме в Левски защото този АРс е пълен фарс

Прав си, Левски е "пълен АРс фарс"... каквото и да значи това :lol: :lol: :lol:

eagle23
Контакти:

Мнениеот eagle23 » 28 сеп 2011 17:11

НАСКО,ЧРД!БЪДИ ЗДРАВ И ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ!!! САМО БОТЕВ

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 28 сеп 2011 17:44

eagle23 написа:НАСКО,ЧРД!БЪДИ ЗДРАВ И ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ!!! САМО БОТЕВ

+1912
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 28 сеп 2011 17:45

Наско усети жълто-черната магия и ако някога реши да играе в друг отбор - то няма да е в чужбина :) Отказал е оферта от Гонзо, няма да заиграе никъде другаде според мен, освен в Ботев :) Той е млад и перспективен играч и бъдещето му е в чужбина, но нека първо помогне на Ботев за осъществяването на главната ни цел :) Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 сеп 2011 17:59

Един град-един отбор написа:Той е млад и перспективен играч и бъдещето му е в чужбина, но нека първо помогне на Ботев за осъществяването на главната ни цел

Извинявай за въпроса, но да ме светнеш, каква е тази "главна цел", че не ми е много ясно :roll: Що се отнася до това че бъдещето му е в чужбина, така е, но преди това трябва да мине през София. Щото, не помня последните да речем 20 години, Ботев да е продавал играч в чужбина ;)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 28 сеп 2011 18:14

отборът на Пловдив написа:
Един град-един отбор написа:Той е млад и перспективен играч и бъдещето му е в чужбина, но нека първо помогне на Ботев за осъществяването на главната ни цел

Извинявай за въпроса, но да ме светнеш, каква е тази "главна цел", че не ми е много ясно :roll: Що се отнася до това че бъдещето му е в чужбина, така е, но преди това трябва да мине през София. Щото, не помня последните да речем 20 години, Ботев да е продавал играч в чужбина ;)

За да сме скромни и здраво стъпили на земята-целта е да влезем в А група и да има някакъв стойностен отбор,без да бием барабани за титли,медали и т.н.А колкото за продадени футболисти в чужбина за последните 20 години-доста са.Чисто статистически дори трансфера на Велко Йотов в Еспаньол за тогавашните 1 500 000 долара не е достижим за ваш играч.Дори оня олигофрен селския успя да вземе 250 000 долара за Какалов от Динамо Минск.Така че неподготвен не се изказвай !

Потребителски аватар
Пловдив Обича Ботев
Контакти:

Мнениеот Пловдив Обича Ботев » 28 сеп 2011 18:26

отборът на Пловдив написа:Честито на Наско. Зимата го чакаме на Лаута ;)

Честито и от мен!Жив и здрав да е!На второто изречение,можеш само да си мечтаеш. ;)
12 март 1912 г.
Изображение

Върни се в “Архив”