Ако не вземем мерки, догодина, на 100-годишнината ни, ще сме отново в Б група!
Нека си кажем истината в очите, отбора ни е трагичен.
Направихме безумна и трагична селекция, в отбора дойде някаква пасмина(с изключение на Кривия), която даже не мога да нарека футболисти. Кой я направи тази селекция, Хубчев ли, друг ли я е правил не знам но отговорността си е на треньора.
В отбора липса всякаква креативност, няма никаква идея за игра, единственото което играчите правят е да тичат но без всякаква мисъл. Вчера на мача нямахме нито едно голово положение, нито едно, пълна липса на всякаква идея по цялата част на терена. До тук отборите с които сме играли са достатъчно слаби за да си ги бием спокойно без никакви проблеми, да обаче ние не можем и не можем, дори нямаме идея как да го направим.
Някои ще кажат, ама чакай това е Б група, тук отборите са мегасилни. Ами погледнета Нафтата, миналата година завършиха на 30 точки зад нас, а сега бият мач след мач в същата тая "силна" Б група. Лошото е че ако продължаваме по същия начин, на гостуването в Бургас може и с голова разлика да паднем.
Ако сравним играта на отбора ни с тази от миналата пролет, разликата е очевАдна, в момента играем трагично. Да не говорим, че подкрепата от публиката е още по-силна и невероятна от първата до последната минута.
Другото което е, че явно има някакъв проблем между Лимона и Курдов, двамата не могат да играят заедно, ами интересно при Бакалов/Видолов как можеха да играят заедно и вкарваха гол след гол.
Та моето конкретно предложение е, Видолов да поеме отбора начаса, докато не е станало прекалено късно и да се вземат спешно няколко нови футболисти.
Хубчев е страхотен човек и професионалист, лоша дума за него не мога да кажа, просто Ботев не е за него.
Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
Стига мрънкахте бе.И малките деца знаят, че влизаме тая година.Бахти все едно някой хора само чакат няколко недобри резултата да почнат да реват наляво-надясно колко зле сме били.Tи как разбра, господин анонимен треньор с про лиценз, че Хубчев не става от 4 мача.Човекът много добре си го каза в интервюто след мача вчера.И дори да не влезем в Б група, кво няма да идваш на стадиона ли?
Yobs1912 написа:Стига мрънкахте бе.И малките деца знаят, че влизаме тая година.Бахти все едно някой хора само чакат няколко недобри резултата да почнат да реват наляво-надясно колко зле сме били.И нека не влезем в Б група, няма ли да идваш на стадиона?
Ще идвам разбира се, само че аз искам отбора ми да мачка в А група, а не да живурка в Б групата, защото това е БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Стига сте правили от мухата слон, майка му дееба. Все още е САМО 4 кръг, интересно ми е защо не си отбелязал факта, че започнахме първенството баш срещу "топ" отборите ако изобщо мога да ги нарека така. Нафтата не могат да бият Несебър, с някакъв уникален късмет са обърнали Спартак от 1-2 на 3-2, да не би конкуренцията да ни е от ранга на Реал Мадрид, че да има за какво толкова да се плашим?
Отнасяме Любимец следващата седмица и отиваме в Бургас само и единствено за победа. Това е. Останалото зависи от нас...
Апел към всички анализатори и критици - ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ИНТРИГИ!!!!!!!! Даже няма да е лошо преди мача в Бургас да се съберем на последната тренировка и да ги подкрепим. Само и единствено от нас зависи всичко. Нека не ставаме, като гнусните шопи, които още на първата издънка почват с оставките.
Отнасяме Любимец следващата седмица и отиваме в Бургас само и единствено за победа. Това е. Останалото зависи от нас...
Апел към всички анализатори и критици - ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ИНТРИГИ!!!!!!!! Даже няма да е лошо преди мача в Бургас да се съберем на последната тренировка и да ги подкрепим. Само и единствено от нас зависи всичко. Нека не ставаме, като гнусните шопи, които още на първата издънка почват с оставките.
Последна промяна от TribuneEast1912 на 04 сеп 2011 10:11, променено общо 1 път.
- Tribune East 1912
- Контакти:
Попринцип има вярни неща в това, което е написал авторът на темата, обаче са минали едва 4 кръга. Като сложиш, че сме с нов треньор и куп нови футболисти, наистина се изисква време, за да стане някакво сработване. А и изоставаме на 4 точки от първия отбор, така че не е станало кой знае какво вече, за да се вайкаме.
- botevist82
- Контакти:
Напълно съгласен,Й.Христов и П.Атанасов МЕГА слаби,някои казват че няма нападател,НАПРОТИВ,има,но за да бележи трябва някой да изработи голово положение,а такова няма,Нафтата мачка с деца а ние гледаме и си викаме колко е СИЛНА Б групата. Аз мисля че със Св.Асенов и Арфата по крилата ще играем много по-добре в нападение.
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
Айде няма нужда чак толкова да драматизираш нещата и да си изключително краен в оценките си! Съгласен съм , че трябва да се вземат мерки , защото и на мен не ми харесва да се опитваме да печелим мачове без нападатели,или само с един който остава напълно изолиран или играта му се обезличава напълно , поради липсата на добри идеи в нападение.Гледах дотук на живо и четирите мача и също като тебе от първия още си имам мнение за играта и характера на Христов и Атанасов,които упорито са титуляри с всеки нов мач ,но не изразявам такива крайни оценки като теб-пасмина и т.н. и не искам да си заминава треньора.Тези мачове дойдоха добре , за да се видят пропуските и да се коригират.Има време ! Минали са едва 4 мача,изоставаме с 4 точки ,а има още 23 срещи пред нас!
ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ..........
radezki написа:Айде няма нужда чак толкова да драматизираш нещата и да си изключително краен в оценките си! Съгласен съм , че трябва да се вземат мерки , защото и на мен не ми харесва да се опитваме да печелим мачове без нападатели,или само с един който остава напълно изолиран или играта му се обезличава напълно , поради липсата на добри идеи в нападение.Гледах дотук на живо и четирите мача и също като тебе от първия още си имам мнение за играта и характера на Христов и Атанасов,които упорито са титуляри с всеки нов мач ,но не изразявам такива крайни оценки като теб-пасмина и т.н. и не искам да си заминава треньора.Тези мачове дойдоха добре , за да се видят пропуските и да се коригират.Има време ! Минали са едва 4 мача,изоставаме с 4 точки ,а има още 23 срещи пред нас!
Още след мача с Добрич тия неща се видяха ясно, ама аз си викам, Хубчев ще ги коригира, е вече 4 мача нещата са си същите, според мен стават и по зле, явно това е виждането на Хубчев и то няма да се промени до края но тогава ще е късно.
Иначе да прав си, краен съм, защото ме боли и защото, ако не се коригират нещата в един момент ще стане прекалено късно.
За съжаление нещата не са такива, каквито ги очаквахме. Трябват решителни мерки. Има играчи и то с определени качества, но общо отборът ни няма необходимата кондиция.
И какво разбирате под : "Трябва да вземем решителни мерки" ? Ние ли? Нашето място е на стадиона, да си подкрепяме отбора.Вземането на мерки не е наша работа! За пореден път повтарям, че някои от нашите фенове прибързват с крайните исказвания! Минали са само 4 мача бе хора? Какво ви става?