Джеймс Уорлик - мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mile kitic

Джеймс Уорлик - мнения

Мнениеот mile kitic » 01 авг 2011 19:10

Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !

Когато комунизма се върне след падането на капиталистическото кюфте Бойко, такива като Уорлик, ще ги пратим в трудови лагери !

Да живее България и братския съветски народ освободител !
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Джеймс Уорлик - мнения

Мнениеот marmi52 » 01 авг 2011 19:16

8-)

Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 01 авг 2011 19:20

marmi52 написа:8-)

Поведението на Уорлик е недопустимо ! Неговите действия са всичко друго, но не и дипломатични, каквито подхождат на един дипломат ...
България е суверенна държава, при това член на ЕС, в който не членува неговата страна.
Не може един чужд посланник да се меси във вътрешните работи на свободна и независима България !
Ако аз бях министър-председател, щях да го изритам от България с доживотна забрана да стъпва тук ! :evil:

Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2011 19:21

Ще се върне комунизма да :lol: :lol: :lol:
Смех
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2011 19:22

mile kitic написа:
marmi52 написа:8-)

Марми съгласен съм със всичко написано от тебе, но ... Докато сме под бича на капитализма начело с Бойко картофа, бял ден няма да видим, и такива като американеца, ще се разпореждат със нас като дирибейове ... Само завръщането на българската комунистическа партия, ще измъкне страната от блатото, в което ни докара слугинажа на американските капиталисти ...

:lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 авг 2011 19:30

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BAGERIST

Мнениеот BAGERIST » 01 авг 2011 19:43

CTAHKO написа:http://vbox7.com/play:06d5a31c

:lol: :lol: :lol:

Вместо да ги постваш тези простотии, изгледай видеото долу а и всички които не го знаят как американците се ползват от държавата ни със статут на колония, а и въппросната кампания срещу Волен Сидеров вече е подхваната, очаквам до 2-3 години този човек, защитавал интересите на държавата ни да изчезне от политическата сцена :evil:
гледайте:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 19:48

mile kitic написа:Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !

Когато комунизма се върне след падането на капиталистическото кюфте Бойко, такива като Уорлик, ще ги пратим в трудови лагери !

Миле, поправи ме ако бъркам, ама братския съветски народ не ни ли се бъркаше във вътрешните работи 50 години? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 авг 2011 19:53

8-)

Дали ви харесва или не, в света има зародиш на НСР ! Но не Нов Световен Ред, а Нова Световна Революция !!! :)
Колелото на историята се върти. Колкото и да промиват мозъци новите световни господари и техния край ще дойде !
Всеки строй идва и си отива. Понякога това става толкова бързо и ненадейно, че чак не му се вярва на човек, че е истина.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 19:55

vaskonti написа:
mile kitic написа:Какво мислите за тоя капиталистически читак ! Аз съм против него, защото се бърка във вътрешните и външни работи на България !

Миле, поправи ме ако бъркам, ама братския съветски народ не ни ли се бъркаше във вътрешните работи 50 години? :)

Нямаше нужда да се бърка много, защото нашите сами се слагаха.Сега нали сме уж свободна и независима държава.Тоя дървеняк е май 5 или 6 посланик на САЩ за тези 22 години, но не е имало толкова нагъл.. и толкова послушни котенца от изпълнителната власт.
Може да е карал курс при Вишински, знам ли го 8-)

Върни се в “Архив”