Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?
Има ли място Дарко Тасевски в Левски според вас? Аз лично мисля че без него Левски нямаше да вкара и половината си голове от миналият сезон.Стана номер 1 в голови пасове,а извеждащите пасове са му просто невероятни.Ясно е че не трябва да съдим от контролните мачове ,но от 4 такива имаше само 1 извеждащ пас към Даниел Младенов. Говори се че щял да бъде продаван.Ако това стане Левски ще имат голям проблем в атака.Ако Иван Цветков или Арш се контузат,ми е много любопитно кои ще играе в атака .
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Re: Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?
За мене Тасевски ви е един от най-добрите играчи и миналия сезон в беше не по-малко важен от Дембеле. Те всъщност на Дембеле сигурно половината му голове са след негови пасове...
Според мен Дарко го прехвалиха много. Ок тия пасове ги даде, но ако не беше Дембеле друг нападател нямаше да ги вкара...
В дефанзивен план го няма, не пресира, пести се... такива футболисти без хъс не мисля, че са за Левски. Да не говорим че от втора позиция един шут не е ударил.
Сравнете играта на Бардон и на Дарко...
В дефанзивен план го няма, не пресира, пести се... такива футболисти без хъс не мисля, че са за Левски. Да не говорим че от втора позиция един шут не е ударил.
Бардон и Дарко въпреки че имат сходни функции са различни типове футболисти. Като не ви харесва, дайте ни го на нас 

Абре , вие луди ли сте ? Тасевски е играч и у д*пето . Такива пасове във България няма , нали си имате Димов и Гаджев за какво ви е още един дефанзивен халф ?
- Captain Stottlemeyer
Enravota написа:Според мен Дарко го прехвалиха много. Ок тия пасове ги даде, но ако не беше Дембеле друг нападател нямаше да ги вкара...
Съгласен съм почти напълно с мнението. Дарко Тасевски е много талантлив и способен играч, но ако го болеше толкова, колкото го мързеше, трябваше да бъде непрекъснато на морфин.

П.П. Заради един пост по-горе веднага ще направя сравнение с Дембеле, който е нападател, но пресираше защитниците и вратарите на съперника по такъв начин, че те обикновено се насмитаха и бъркаха.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 юли 2011 09:48, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Enravota написа:Според мен Дарко го прехвалиха много. Ок тия пасове ги даде, но ако не беше Дембеле друг нападател нямаше да ги вкара...
Абе защо се излагаш? Нямало друг освен Дембеле да ги вкара

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Lyubaka01 написа:Бардон и Дарко въпреки че имат сходни функции са различни типове футболисти. Като не ви харесва, дайте ни го на нас
1 000 000 € и Батков ще ви го замъкне на гръб до надежда

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Thsmith написа:Lyubaka01 написа:Бардон и Дарко въпреки че имат сходни функции са различни типове футболисти. Като не ви харесва, дайте ни го на нас
1 000 000 € и Батков ще ви го замъкне на гръб до надежда
хахаха 1млн.евро....той Мустака за 400 хил.евро ще им го откара на гръб,камо ли за 1 милион

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Артилериста
- Контакти:
Абе,Тасевски ви е най-добрия футболист! 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"