Мариян Огнянов е български футболист, полузащитник. Висок 182 см, тежи 70 кг.
Роден е в Лом на 30 юли 1988 г. и отначало играе в местния „Ромители“. Привлечен е при юношите на „Левски“. До лятото на 2006 г. има 7 мача в „А“ група и 2 отбелязани гола (и двата във вратата на Спартак (Варна) през есента на 2004 г., при победата на „Левски“ с 4:1).
Огнянов е единствения футболист, отбелязал гол за български отбор в Шампионската лига (на срещата Левски-Челси, завършила 1:3).
Фен тема -Мариан Огнянов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фен тема -Мариан Огнянов
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Re: Фен тема -Мариан Огнянов
Пълно дърво , дано по-бързо се отървен от него.
последните мачове определено ми прави добро впечетление!
Наблюдава се израстване при него,за разлика от доста други наши играчи.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
момче с качества,които съм сигурен ще разгърне,но съм убеден че отбора няма да се казва Левски.За тези дето го плюят ще ги попитам нещичко.Ако бащата ти не е богаташ,ако не си от голяма фамилия,ако мениджъра не ти е голям-КАКВО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАШ ЗА ДА СИ В ЛЕВСКИ ТОЛКОВА ГОДИНИ.
КАЧЕСТВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.СПРЕТЕ ГО ОБИЖДАЙТЕ ПОНЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е ИГРАЧ НА ЛЕВСКИ.
КАЧЕСТВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.СПРЕТЕ ГО ОБИЖДАЙТЕ ПОНЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е ИГРАЧ НА ЛЕВСКИ.
LEVSKI_FOREVER
- modor
- Контакти:
Прилично некадърен футболист.Време е да си ходи 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Не го зашитавам,но с епизодично пускане от мач на мач няма как да разкрие потенциала си,който несъмнено има.Само ще добавя,че когато беше преотстъпен в Петрич имах възможноста да гледам няколко мача в които беше титуляр срещу по сериозни отбори от Беласица и игра много добре.Не му се дава шанс в поредица от мачове а трябва.
Независимо етноса, човека или е човек или боклук. Не може един млад талантлив футболист да го отричаме и обиждаме само защото не е от нашия етнос. От Мацата ще стане много голям футболист и Ви съветвам да го подкрепяме, така както подкрепихме чернокожият Дембеле и той ни се отплати. САМО ЛЕВСКИ.
- t0bl3ro_bg
zlatan написа:момче с качества,които съм сигурен ще разгърне,но съм убеден че отбора няма да се казва Левски.За тези дето го плюят ще ги попитам нещичко.Ако бащата ти не е богаташ,ако не си от голяма фамилия,ако мениджъра не ти е голям-КАКВО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАШ ЗА ДА СИ В ЛЕВСКИ ТОЛКОВА ГОДИНИ.
Какви качества има ? Шест години го чакаме да ги покаже, шест години..
Бях го отписал, смятах че трябва да се отървем вече от него, но тази пролет игра на добро ниво и заслужава да остане в отбора.