ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот magichko » 30 май 2011 11:26

След изиграването на мачовете от последния уикенд на месец май станаха ясни всички евентуални съперници на българските участници в европейските клубни турнири. ЦСКА ще стартира от четвърти квалификационен кръг на Лига Европа, или с други думи казано, едно стъпало преди груповата фаза.

За момента коефициентът на „червените" от 10.575 ги поставя сред непоставените в този кръг, като трябва да стане истинско чудо, за да може ЦСКА все пак да влезе в 38-те поставени тима. Гонг ви представя всички вероятни съперници на „червените" в този кръг, които към този момент са 65.

Причината е, че някои от тях трябва да минат през Шампионската лига и по-предните кръгове на Лига Европа. Ако очаквано ЦСКА остане непоставен в 4-ти квалификационен кръг, със сигурност ще играе с някой от тези 65 тима. Естествено ще останат само 38 от тях в зависимост с развитието на мачовете и отпадането на тимове с по-висок коефициент от такива с по-нисък.

Отборите с тъмен шрифт стартират директно от кръга, в който тръгва и ЦСКА, така че тяхното участие е сигурно. Тимовете с нормален шрифт първо трябва да минат през трети и дори някои от тях през втори квалификационен кръг в Лига Европа.

Отборите, след чиито имена има една звездичка са тимове, които трябва да отпаднат от 3-ти кръг на Шампионската лига, но в него ще бъдат поставени, така че е по-вероятно в Лига Европа да влязат техните съперници, които са с по-нисък коефициент от ЦСКА.

Отборите с две звездички зад името също идват от Шампионската лига, но от представените 10 такива тима в Лига Европа ще влязат едва пет, тъй като ще играят по между си. В следващият списък са представени евентуалните съперници на ЦСКА, като до чертата е вариантът при най-лошо стечение на обстоятелствата. При всяка една изненада в Лига Европа във втори и трети кръг или продължаване в Шампионската лига на отбор с висок коефициент, граничната черта ще се измества с по едно място надолу.

Заб: Отборът на Левски не е евентуален съперник на ЦСКА, тъй като няма как бъдат изтеглени два български отбора един срещу друг, но е поставен в таблицата, тъй като влияе на коефициентите.

Севиля

Рома

Бенфика **

Тотнъм

ПСВ Айндховен

Атлетико Мадрид

Спортинг Лисабон

Брага

Шалке 04

Динамо Киев **

Панатинайкос **

Глазгоу Рейнджърс *

Спартак Москва

ПСЖ

Копенхаген *

АЗ Алкмар

Андерлехт

Твенте **

Фулъм

Селтик

Бешикташ

Апоел ТА

Металист Харков

Стандарт Лиеж **

Рубин Казан **

Брюж

АЕК Атина

Спарта Прага

Стяуа

Палермо

Атлетик Билбао

БАТЕ Борисов *

Лацио

Динамо Букурещ

Залцбург

Макаби Хайфа *

Динамо Загреб *

Розенборг *

Цюрих **

Одензе **

Локомотив Москва

------------------------------

ПАОК Сток Сити

Бирмингам

Рен

Аустрия Виена

Рапид Букурещ

Партизан *

Йънг Бойс

Анортозис

Левски

Жилина

Насионал

Майнц 05

Хановер

Млада Болеслав

Апоел Никозия *

Сошо

Днипро

Бурсаспор

Трабзонспор **

Виктория Гимараеш

Хелзинбог

Карпати Лвов

Тимишоара **

п.с. дай боже леката ръка на чичо Митко да ни помогне защото има страшни отбори , но които и да е НИЕ СМЕ ЦСКА :) 11 на 11 :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Евентуалните съперници на ЦСКА в Лига Европа

Мнениеот Жоржиньо » 30 май 2011 11:31

Нямате шанс,който и да ви се падна от изброените...

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 30 май 2011 11:34

Стяуа,Динамо Букурещ,Одензе,Цюрих,Анортозис,Жилина,Млада Болеслав,Днипро,Апоел Никозия,Хелзинбог

Карпати Лвов

Тимишоара **

Розенборг

Според мен тези са преодолимите съперници.Ако ви се падне някой друг ще ядете яко бой.Като се има в предвид че Анортозис,Жилина,Розенборг,Цюрих,Стяуа са почти непреодолими според мен.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 май 2011 11:37

Нека първо вземем лиценз пък после ще избираме противници !
:roll:

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 30 май 2011 11:37

Няма значение с кой играем, изключение правят 4-5 отбора, които по случайност са в ЛЕ.

Ние можем да бием всеки и да паднем от всеки.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 май 2011 12:01

Не знам защо и Левски беше в тази бройка.. :)
Инак има 6-7 отбора които са на нивото на българските отбори и според мен има шанс срещу такива отбори..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 май 2011 12:23

storm написа:Не знам защо и Левски беше в тази бройка.. :)
Инак има 6-7 отбора които са на нивото на българските отбори и според мен има шанс срещу такива отбори..

magichko написа:Заб: Отборът на Левски не е евентуален съперник на ЦСКА, тъй като няма как бъдат изтеглени два български отбора един срещу друг, но е поставен в таблицата, тъй като влияе на коефициентите.

От тия над чертата, само Одензе е приемлив. Надявайте се на изненади.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 30 май 2011 12:25

ПРЕДИ ВРЕМЕ БЯХ НАПИСАЛ НЕЩО,СЕГА ЩЕ ГО ПОВТОРЯ:
В БОРБАТА СРЕЩУ СИЛНИТЕ СЕ РАЖДАТ ВЕЛИКИТЕ!!!АКО НЯКОЙ ГО Е ДОКАЗАЛ,ТОВА Е ЦСКА!!!АЗ ВЯРВАМ!!!САМО ЦСКА!!!
ДОКАЗАЛИ СМЕ,ЧЕ СРЕЩУ СИЛНИТЕ ОТБОРИ ФУТБОЛИСТИТЕ НИ ИГРАЯТ НА 120%!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 30 май 2011 12:29

Има доста преодолими отбори, но над чертата са само 2-3. Така че трябва да се надяваме на леката ръка на чичо Митко. Дано ни донесе късмет за пореден път и да се паднем с по-слаб отбор, или такъв, който не е във форма.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 30 май 2011 12:32

Единственият отбор от България, който може да влезе в групите след битка срещу възможните силни отбори е ЦСКА ! Така че сините да си траят, защото на тях ще им е още по-трудно срещу непоставени отбори .. Като погледнем в миналото доста често патят от такива отборчета ! Така че през Август месец ни чакат 2 страхотни мача, а противникат ни го чака българският ад на националния стадион !! САМО ЦСКА !

Върни се в “Архив”