За мен с привличането на Сахин Реал се сдобиха с един от най-добрите и прогресиращи халфове в Европа.Той може би ще наследи Алонсо и ще се превърне в основен играч за "Белия Балет"! Но тук има една въпросителна"?" Какво става с Ласана Диара и Сами Кедира? А с Гранеро? Тези футболисти също заслужават да играят! Какво ще се прави с тях? Те имат голяма класа и не мисля,че трябва да стоят на скамейката.Кажете как трябва да се процедира?
Друг нов Алтънтоп! Той е универсален играч.Може да играе като опорен халф,ляв и десен халф,бек,а и дори плеймейкар!Той също е голяма класа,а може би ще бъде ползван за запълване на дупки.
И третият нов и последен за сега-Карехон(може да бъркам името,но незнам как точно се пише).Той е халф-крило.Него незнам защо го взимат като почти сигурно ще е резерва на Ди Мария и Кристиано,макар да искам да не е защото е юноша на Реал! Незнам може дори да покаже по добра игра от Ди Мария,но ще виидим! Все пак имаме и Каналес,който се смята за най-големия талант на Испания,а като гледам не си личи че е.Не го и пускат мн често! Кака,Игуаин,Леон,Адебаьор,Мората и Хоселу също имат качества за Реал,но уви няма как да играят при наличието на такива ЗВЕЗДИ!
Дайте свойте мнения как ще изглежда състава през новия сезон! Аз мисля че ще е следния:
--------------------------------------------------Касияс---------------------------------------------------------
---Рамос----------------------Пепе---------------------------Карвальо------------------Марсело----------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Сахин--------------------Алонсо--------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---Ди Мария/Карехон------------------------Юзил--------------------------Роналдо-----------------------
------------------------------------------------Бензема---------------------------------------------------------