Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Мнениеот crap » 18 апр 2011 16:25

Във Бургас пребиха брутално "Свидетелите на Йехова"-ВИДЕО и текст!
Аз съм твърдо против сектите, каквито и да са те! Но определено не смятам, че това е начинът... може би трябваше да пробват с Молотов :lol:
Мисля, че България може да бъде санкционирана от ЕС, заради подобни действия, но не съм сигурен.
Последна промяна от crap на 18 апр 2011 16:29, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 16:31

Крап, тази секта е забранена в целия ЕС, ако не се лъжа. Имаше подобна тема за обединението на феновете на бургаските отбори, заедно с ВМРО, но беше изтрита, защото е в разрез с правилата на форума. Така, че и тази ще си иде, предполагам. Иначе и аз съм против сектите, но и против този начин за изразяване на позиция. Вижда се, че повечето са момчета на не повече от 20 год и че са отишли там само да се бият. Просто трябва прокуратурата да се самосезира и да ги разкара от града и от държавата ни. Това е!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 16:35

Ами незнам какво има да се самосезира прокоратурата, но чашата определено прелива! Всеки ден чувам за нови секти и безумия. Да не говорим за уродите облечени в чисти и спретнати костюми, които ходят по улиците на София(предполагам и останалите големи градове) и пропагандират... мисля, че бяха точно от "СЙ".
Аз определено не съм с десни обеждения, камо ли пък крайно десни, но смятам, че в случая ВМРО имат право да протестират и ги подкрепям напълно! Побоя е отделен въпрос...
Не виждам защо трябва да се трие темата. Това така или иначе се е случило, защо да не го обсъдим?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 16:37

Тия, за които говориш са мормоните. И да, и тука ги има. Имат табелки в ляво на гърдите, където пише какъв ранг са в братството и всичките са чужденци.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 16:39

crap написа:Не виждам защо трябва да се трие темата. Това така или иначе се е случило, защо да не го обсъдим?

Еми защото нарушавала някаква точка, каза славия_форевър, нещо от рода на насаждане на насилие и прочие. А че се е случило - да, има и видео и се вижда.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 16:39

Не са мормоните. Някви свидетели бяха или от няква църква нещо, но не и мормони, защото на няколко пъти съм се зачитал... Добре че не са ме срещали пийнал :lol:
Последна промяна от crap на 18 апр 2011 16:41, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 16:40

Bourgas написа:
crap написа:Не виждам защо трябва да се трие темата. Това така или иначе се е случило, защо да не го обсъдим?

Еми защото нарушавала някаква точка, каза славия_форевър, нещо от рода на насаждане на насилие и прочие. А че се е случило - да, има и видео и се вижда.

Не мисля, че провокира насилие. Все пак модераторите ще си преценят.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 16:44

Важното в тая схема е, че нормалните държави в Европа ги отритват, а тук ги приемаме с широкоотворени обятия. И по-лошото е, че хората не осъзнават, че това е икономическа, а не духовна структура... Аз лично съм атеист и ми пука и дреме какво изповядват, ама да карат хората да се самоубиват, да не им позволяват нормални неща като цитирам : Свидетели на Йехова” отричат всички национални и религиозни празници, уважението пред националните символи, знаме и химн, подтикват към разрушаване на семейството и семейните ценности. Не позволяват кръвопреливане и присаждане на органи. Да не говорим, че този регионалния на ВМРО казва, че е взел брошурата им от негов приятел, който пък я е получил от 8 год. дете, което си е седяло самичко вкъщи и ония са дошли на вратата да го зарибяват...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 16:48

Aз също не съм вярващ и точно това ме кара да ги ненавиждам още повече. Според мен всеки трябва сам да избира житейският си път и вярата, която да изповядва. Обаче те, както ти самият каза, ходят и зарибяват деца! В моят блок(като дете) имахме евангелисти, които редовно правели най-различни подараци на сестра ми, без знанието на майка ми, от всякакъв вид, доста често и разни библии и тем подобни... Разбира се, след като майка ми разбрала за това, полудяла и взела мерки. Семейството ми са доста вярващи източно-православни християни.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 апр 2011 16:56

Ще видим какви ще са последствията и ако не е против правилата, ще ви информирам, обещавам.

Върни се в “Архив”