Дербито на Сърбия ! Може би едно от дербитата с един от най-големите заряди в целия свят ! Шоуто е гарантирано ! Звезда ще търси мъст, а гробарите да защитят купата на страната ! Кога ? - 18 часа.
Очаквам вашите мнения и коментари.
Партизан - Цървена Звезда /16.03 - 18 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Партизан - Цървена Звезда /16.03 - 18 ч.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Re: Партизан - Цървена Звезда /16.03 - 18 ч.
Сигурен съм, че в Сърбия никой не прави теми за българското дерби.Защо на нас да ни пука за тия?
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Напред Партизан
- track.and.field
- Контакти:
BuFeRa_1936 написа:Напред Партизан
+1 ГРОБАРИ

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
b0b1 написа:Сигурен съм, че в Сърбия никой не прави теми за българското дерби.Защо на нас да ни пука за тия?
Еми те едва ли и в Англия пишат за нас, дай тогава да спрем да коментираме Манчестър - Пуул

- Captain Stottlemeyer
South_Tribune написа:Победа за Партизан
Те не бяха ли бивш отбор на югославската народна армия, колега?!

П.П. Иначе се присъединявам към друг съфорумец: Баш ме брига и за гробаре, и за звездаше!

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 мар 2011 10:59, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
По коя телевизия, ще дават мача ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- track.and.field
- Контакти:
Имам колега, който по някакъв начин хващаше някаква сръбска телевизия, която предава мачовете им и там ги гледам. ( Да уточня, от София съм.)
Иначе в Интернет ще се появат стриймове, то това е ясно, но качеството ... лошо, лошо
За колегата по-горе, да бяха отбор на бившата Югославска , но ... гледаме напред 
Иначе в Интернет ще се появат стриймове, то това е ясно, но качеството ... лошо, лошо

- Udoji90
- Контакти:
track.and.field написа:BuFeRa_1936 написа:Напред Партизан
+1 ГРОБАРИ
И аз съм с вас!

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...