Днес е Тодоровден. Честито на всички именици!
И един по - специален поздрав. Той е за сърцето и душана на ЦСКА - Тодор Янчев.
Честит имен ден, Тошко! Желая ти да яхнеш митичния крилат кон "Пегас" , който за теб и за нас се казва ЦСКА и да го поведеш като истиски ездач към онова вълшебно място, за което ти и ние мечтаем! Нека си здрав, за да можеш още дълго да показваш мощта на волята и любовта към отбора, нека си мъдър, за да можеш да показваш верния "полет" на младите около теб и нека си щастлив с любовта на твоето семейство и на верните червени привърженици! За винаги един от нас, КАПИТАНЕ
Днес е Тодоровден. Честито!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Днес е Тодоровден. Честито!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Днес е Тодоровден. Честито!!!
Тодоровден е църковен празник, празнуван в съботният ден от първата седмица на Великия пост. На този ден, както и на 17 февруари, Църквата възпоменава паметта на Св. Теодор Тирон. Почитта към св. Теодор е засвидетелствана още в ранните векове.
По време на гоненията на християните император Юлиан Отстъпник (332 – 363) продължавал да иска връщането на езичеството. Знаейки, че 40 дни преди Великден християните спазват строг пост, той решил да се подиграе с тях и да ги застави да ядат идоложертвена храна. Юлиан наредил на градоначалника на Константинопол да напръска тайно с кръв от езически жертвоприношения всички постни храни на пазара, така че християните, макар и без да знаят това, да се осквернят и да бъдат подиграни.
Св. Теодор Тирон се явил на патриарх Евдоксий и му известил наредбата на Юлиан Отстъпник. Заръчал му също да предупреди християните да не вземат храна от пазара през тази седмица. Предупредени своевременно, християните се хранили с варено жито (коливо). Юлиан разбрал, че замисълът му е разкрит, останал посрамен и пуснал неосквернена от езичниците стока на пазара.
Честит имен ден на всички,но най вече на един Тодор Тодор Янчев капитана на ЦСКА
Честит имен ден на всички

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
- housestyle
- Контакти:
Честито на Теодора Рускова!!!!!!!!!!!!!!! 

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
честит имен ден г-н Батков,да пуснете безплатно 3 в 1 на мача с Черноморец 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
-
Мерси,чувствам се поздравен

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Red_Pride написа:честит имен ден г-н Батков,да пуснете безплатно 3 в 1 на мача с Черноморец
Тва беше добро!

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Тошко Янчев тича като муха без глава затова само в България се чува.
Благодаря 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- rocknrolla
- Контакти:
Честито на всички именници,на другаря Тодор Батков също!Тази година 100-годишнина,след три години пак.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!