Australian Open 2011-Официална тема!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 09:41

Изображение
С започването на новата година , започва и подготовката на тенисистите за Открито Първенство на Австралия по тенис. С нетърпение всички фенове очакват поредния голям спектакъл на Роджър Федерер,Рафаел Надал и компания , но тази година и турнирът при дамите обещава да е интересен след преразпределението на силите в женския тенис - визирам сестрите Уилямс.Кой ще стигне до края , кой ще спечели 2,200,000 австралийски долара и най-важното кой ще си тръгне с 2000 точки ? Сигурен съм , че през следващите 2 седмици приятелите на тениса ще наблюдават един много силен турнир , изпълнен с много изненади.
Фаворити:
При мъжете:
Изображение
С 4-те си титли в Австралия , Роджър Федерер винаги е фаворит за спечелването на трофея .Допълнителен стимул за него е ,че се завръща на Род Лейвър Арина като шампиона от миналата година.
Изображение
Световният номер едно Рафаел Надал направи много силен сезон през 2010 година , спечелвайки 3 титли от големия шлем.Ако спечели турнирът , испанцът ще държи във витрината си и четирите титли от ГШ ...... дали обаче няма да се притесни от този факт и да играе сковано и под напрежение ?
Изображение
Титлата на Новак Джокович от 2008 е неговата единствена от големия шлем. Достатъчно основание ли е това да заложите парите си на него ? Според мен да ;)
Други фаворити : Анди Мъри , Робин Сьодерлинг.. Скрити фаворити: Хуан Мартин Дел Потро, Николай Давиденко , Анди Родик.
При дамите
При дамите , както и на всеки друг турнир. нищо не може да се определи като сигурно. Обичайните "заподозрени" са Винъс Уилямс,Шарапова,Янкович,Иванович,Вожняцки,Клайстерс и Енен.
Изображение
Жустин Енен има само една титла в Австралия , спечелена през далечната 2004. Тя се завръща на корта след 6 месечно отсъствие.Въпросът е дали е във форма ?
Изображение
Някои казват , че е млада и неопитна , и единият финал,до който тя е достигала на турнирите от големия шлем през 2009 , не е достатъчен като опит.Каквото и да говорим обаче световната номер едно си е световната номер едно!
Изображение
В отсъствието на сестра си , Винъс ще трябва да задържи трофея в семейството , но Откритото Първенство на Австралия не е един от силните й турнири.
[center]Българско участие:[/center]
При мъжете България е представена от Григор Димитров , който играе квалификации за основната схема , като до момента 9 и 36 часа на 14.01.11 е изиграл един мач и е спечелил с 6-1,6-1.
Изображение
При дамите България е представена от Цветана Пиронкова ,която попада директно в основната схема и в първи кръг ще играе с французойката Полин Парментие, номер 103 в световната ранглиста.
Изображение
[center]Australian open DAY 1[/center]
Последна промяна от zaqwsxd на 17 яну 2011 10:22, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот rhaegar » 14 яну 2011 09:52

Не харесвам Надал (тенисът, който играе, е друга работа), но ако някой в последните години е бил наистина близо до голям шлем това е той, тази година. Затова бих заложил на него. Иначе ще стискам палци за Цонга, нещо напоследък не мога да си харесам истински някой тенесист, явно липсата на Агаси е твърде силна. При жените съм твърдо за Клайстерс, а дано и Цвети ни изненада приятно отново с добро представяне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 09:54

Току що изтеглиха и жребия , след малко ще видя под какъв формат ще го кача.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 10:16

Горна половина при мъжете:
Изображение
Долна половина при мъжете:
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 яну 2011 10:22

Най накрая нещо интерестно от спорта.Любимия ми тенис турнир.Дано Надал спечели и да се надяваме на силно нашо представяне.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 10:30

Горна половина при дамите:
Изображение
Долна половина при дамите:
Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 яну 2011 10:32

Дъжд отложи мача на Гришо
Изображение
Дъжд отложи мача на Григор Димитров от втория кръг на квалификациите на Откритото първенство на Австралия.

Поставеният под номер 3 в предварителната схема Димитров трябваше да излезе на корта срещу Реда Ел Амрани от Мароко, но срещата бе отложена за утре заради дъждовното време в Мелбърн.

Всички други мачове от втория кръг на квалификациите също бяха отложени.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 яну 2011 10:52

Дано шампиона от 2010 защити титлата си ;)
Долната половина ми се струва доста по-силна - Федерер, Родик, Джокера, Бердих, Давиденко, който може по всяко време да направи някой супер мач, Монфис и Гаске донякъде, докато в схемата на Рафата - не виждам кой може да спре него и Мъри, естествено изненади може да има (Багдатис, Чилич, Южни, Сьодерлинг естествено), очаквам някой сервиз гигант като Любичич или Джон Иснър да продължи докъм 1/4 финалите :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 14 яну 2011 10:54

Моята прогноза е Надал при мъжете и Клайстерс при жените.Относно българското участие мисля че Гришо ще мине квалификацийте,ще мине и първи кръг но във втори ще падне трудно от някой от ТОП 25,за жалост Цвети е супер непостоянна но жребия е добър и се надявам да мине през първи и втори кръг а по нататък дано да я хване инерцията

Върни се в “Архив”