Най-любезно моля модераторите да проявят съвсем малко търпение, преди да врътнат ключа!
NOKIA C5-03 или NOKIA C6?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOKIA C5-03 или NOKIA C6?
NOKIA C5-03 или NOKIA C6? Кой от двата е по-добър?
Най-любезно моля модераторите да проявят съвсем малко търпение, преди да врътнат ключа!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: NOKIA C5-03 или NOKIA C6?
fcb_bg написа:NOKIA C5-03 или NOKIA C6? Кой от двата е по-добър?
Преди около 3 часа си взех C6 - на мен лично ми харесва много повече.
А C7 е най-добре
По темата Ц5-03. Ако можеш да отделиш някой лев отгоре горещо ти препоръчвам Самсунг Галакси С.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Абе човек т'ва е спортен форум

Пич набутай се малко повече и си вземи C7-00.Взех си го преди 1 месец от англия и мога да ти кажа,че е по-добър от тези двата взети заедно!

http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Ако си избрал нещо около 500 лв. (толкова е Ц6) се ориентирай към Андроид а не към Симбиан.
ЦCKА написа:HTC е номер 1 в момента!!!
Айфоне са по добри ама за тея пари няма да намериш Айфоне.
Както казах Samsung Galaxy S са един от най - добрите телефони на пазара на добра цена. Кеф ти Андроид 2.2, кеф ти супер амолед, кеф ти всичко общо взето 
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Жена ми е с С6 и е доволна.Има една подробност когато си взимаш Нокиа гледай да е произведена във Финландия.До колкото знам обаче и двата телефона не са произведени във Финландия.Ако държиш на Нокиа Е-72 е чудесен избор,аз вече една година съм с него и съм много доволен.Жена ми работи във верига магазини за продаване на GSM и мога да ти кажа че телефони произведени във Финладия нама на ремонт и нямат никъкви дефекти.Иначе относно това кой е най-добър за мене лично това е I Phone.
В момента съм с Ц6 и ми върши страшна работа : ) също е с яка клавиатура