Прогнози, мнения и коментари за мача!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Viktor4o_Rs написа:Зависи какво е решил Венци - или да ви реанимираме за пореден път , или да ви скочим здраво и тогава Антон Генов няма да остане безучастенСъс сигурност ще сте уморени и разочаровани от загубата в Истанбул , така че всичко е възможно
b0b1 написа:Viktor4o_Rs написа:Зависи какво е решил Венци - или да ви реанимираме за пореден път , или да ви скочим здраво и тогава Антон Генов няма да остане безучастенСъс сигурност ще сте уморени и разочаровани от загубата в Истанбул , така че всичко е възможно
С това пораженческо мислене сте ми много интересни.Като почнете всички малки отбори с тия съдии и не спирате и след края на мача.Срещу нашия отбор се отсъждат дуспи, а има един друг срещу който не съм виждал отсъдена от миналата година, средата на първенството.
Viktor4o_Rs написа:b0b1 написа:Viktor4o_Rs написа:Зависи какво е решил Венци - или да ви реанимираме за пореден път , или да ви скочим здраво и тогава Антон Генов няма да остане безучастенСъс сигурност ще сте уморени и разочаровани от загубата в Истанбул , така че всичко е възможно
С това пораженческо мислене сте ми много интересни.Като почнете всички малки отбори с тия съдии и не спирате и след края на мача.Срещу нашия отбор се отсъждат дуспи, а има един друг срещу който не съм виждал отсъдена от миналата година, средата на първенството.
А нима срещу нас не се отсъждат дузпи и спорни положения , като играем с ЦСКА и Левски ? Само в последните мачове дузпите за ЦСКА наброяват 4-5 , за нас никога не се е давало , дори и да я има
***cska*** написа:Райс Мболи има ли право да играе,или има клауза да не участва?
delqnski47 написа:***cska*** написа:Райс Мболи има ли право да играе,или има клауза да не участва?
Мисля,че не може да играе срещу Славия!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта