Среща на потрeбителите на форум "Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Среща на потрeбителите на форум "Левски"

Мнениеот SAMP » 20 юли 2010 11:21

Здравейте пичове :)
Имам следната идея:Да се съберем да гледаме някъде мача с Дъндлок.Мился,че е крайно време вече да се видим "старите форумци" :lol: и на живо,на по бира :)
За мен ще бъде много приятно да се запозная с tprodanov,honda,elit,deepblue 1963,pаrvanoff,INZAGHI99(100% съм изпуснал много,да няма сърдити ;)) и т.н.
Много хора приемат с предубеденост такъв тип сбирки(и аз съм в това число :lol: ),но се надявам да се отърсим от предрасъдъците и да се съберем повече хора.Кой знае пък,може да почнем да ходим на мачове организирано и сбирките да станат традиция.
Ще чакам с интерес вашите мнения и предложения.САМО ЛЕВСКИ!!!
Последна промяна от SAMP на 28 сеп 2010 18:35, променено общо 3 пъти.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Среща на потрбителите на форум "Левски"

Мнениеот Един град-един отбор » 20 юли 2010 11:27

Хехе .. тва е супер идея! Съберете се! Ще си прекарате супер! И да не забравите Бижутера :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 20 юли 2010 11:33

Супер идея!!! Даже бих искал да ви поканя в заведението на което съм управител. Имаме 4 ТВ на Булсатком. Ето и линк към страницата на заведението мисля че ще се хареса на всички: http://www.lozenskichiflik.com/

Ако имате някакви въпроси може и тук да ги задавате или на телефоните на заведението. Търсете Димитър.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 юли 2010 11:45

Това е супер идея.Аз нямам много мнения тук,но почти всеки ден влизам и чета мненията.Ще се радвам да се съберем някъде.Сега за мача с Дъндок,едва ли ще може да се организираме ,но за в бъдеще може да измислим нещо.Призовавам автора на темата да подеме тая инициатива.Дано се съберем повече хора.Ще е супер.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юли 2010 11:51

Абе аз не съм много по организациите ама ще се пробвам,все пак нали знаете рефрена:ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ :)
Според мен до Четвъртък може да се съберем прилична бройка,говоря за хората от София разбира се ;)
Еми всеки е добре дошъл,който е съгласен да казва!Ето вече имаме предложение за заведение,лека-полека мисля,че ще се организираме.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 20 юли 2010 12:18

Много добра инициатива,но за жалост съм от Прованса.Пийте една бира и за мое здраве,пък аз по няколко за ваше :lol:

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 юли 2010 12:40

azata написа:Много добра инициатива,но за жалост съм от Прованса.Пийте една бира и за мое здраве,пък аз по няколко за ваше :lol:

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ...

Да и аз така много кофти .Иска ми се много ама уви ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юли 2010 12:45

Абе нещо само пичовете от провинцията проявяат желание?!?!Нещо Софиянци не сме сериозни засега,отдавам го на "мъртвия" час,надявам се до довечера да има раздвижване :)
Обещавам на хората от провинцията ако се съберем и се окажем сериозни,да организираме и някое събиране преди важен мач от Евротурнирите.Тогава ще ги комбинираме нещата и няма да има извинение с "далече ми е" :) ;)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 юли 2010 13:09

Аз съм 100% за четвъртък.Механата изглежда мн яка.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 юли 2010 13:12

Предлагам всеки,който е навит да пише,за да може до четвъртък до обяд SAMP да може да изготви нещо като списък,за да се знае точната бройка и да се запази маса и т.н..Мисля,че поне 10-на човека ще се съберем.

Върни се в “Архив”