Байерн - Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Байерн - Интер

Мнениеот denis_93 » 22 май 2010 12:42

За кой сте на финала за Байерн (Робен) или за Интер (Снайдер) ;) малко кофти въпрос но все пак двама от играчите които бяха продадени сега ще играят на финала на нашия стадион :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Байерн - Интер

Мнениеот niki87 » 22 май 2010 12:44

Приятел,има 2 теми за мача в подразделите на двата отбора ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 май 2010 12:45

niki87 написа:Приятел,има 2 теми за мача в подразделите на двата отбора ;)

[offtopic]нищо бе тая е в раздела на Реал :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 22 май 2010 12:53

хах 90% съм сигорен че мача е 120 минутен Х
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 май 2010 13:10

Аз лично съм за Интер, защото Байерн скоро са печелили КЕШ. Обичам разнообразието :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 22 май 2010 13:18

То нека си има теми във форумите на Интер и Байерн.Аз съм я сложил тази тема тук защото все пак финала се играе на Бернабеу и във финала участва двама бивши играчи на Реал ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 май 2010 13:22

denis_93 написа:То нека си има теми във форумите на Интер и Байерн.Аз съм я сложил тази тема тук защото все пак финала се играе на Бернабеу и във финала участва двама бивши играчи на Реал ;)

Според мене е хубаво да има тема в нашия форум, домакини на финала сме, доста бивши играчи ще играят довечера-Камбиасо, Самуел, Робен, Снайдер, Ето'о. А сега ме подсети,че ако Интер спечели мача, ще приберем 3 милиона евро заради клауза в договора на Снайдер, за нас това са пари за торти и безалкохолно, но все пак ще намажем нещо :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2010 14:43

0:0 в редовното време, 0:0 в продълженията, 4:5 при дузпите :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NinkaBG
Контакти:

Мнениеот NinkaBG » 22 май 2010 16:07

ogrizko написа:0:0 в редовното време, 0:0 в продълженията, 4:5 при дузпите :roll:

Господине, аз съм на подобно мнение, но с голове...

Днес ще се играе очаквания с огромен интерес финал в турнира на Шампионската Лига между съставите на Байерн Мюнхен и Интер Милано. Двубоят ще се играе на Сантяго Бернабеу в Мадрид. И двата тима успяха да спечелят титлите на своите страни, но естествено трофеят в Шампионската Лига и званието Европейски Клубен Първенец означава доста повече и остава завинаги в историята на световния футбол. Байерн започнаха много трудно настоящият сезон. В първенството тима имаше само 5 победи в първите 13 срещи и беше на крачка да отпадне още в груповата фаза на Шампионската Лига, като в последния си двубой успя да обърне Ювентус в Торино от 0-1, достигайки до 4-1. Именно този мача се оказа повратна точка за тима. В първенството Баварците записаха серия от победи, което ги доведе и до титлата в крайна сметка, а във фазата на директните елиминации в ШЛ, тима се справи последователно с Фиорентина и Манчестър Юнайтед по правилото за повече отбелязани голове на чужд терен, а на полуфинала просто прегази френския Лион след 1-0 у дома и 3-0 на френска земя. Всички футболисти са мотивирани до краен предел да вземат и този трофей, след като вече спечелиха Титлата и Купата на Германия и да се изравнят с Ливърпул по спечелени титли от най- престижния Европейски турнир: по 5 трофея. Единствения проблем за треньора Луис ван Гаал ще е отсъствието на наказания Франк Рибери, като най-вероятно неговото място ще бъде заето от Хамит Алтинтоп. Всички останали основни футболисти са здрави и треньора ще може да заложи на почти оптималния си състав за двубоя. Тима на Интер от своя страна доминираше почти изцяло в вътрешното първенство като на моменти преднината му достигна 11 точки, за да се достигне до драматичен финал, в който тима трябва да благодари най- вече на Сампдория, че вдигна титлата в Калчото в последния момент. Нерадзурите прибавиха към нея и Купата на Италия и изгарят от желание да завършат този изключителен за тях сезон и с титлата от ШЛ, която вече почти 50 години се изплъзва на един от най- добрите италиански отбори. В груповата фаза на турнира Интер също изпита известни затруднения срещу тимове като Динамо Киев и Рубин Казан, но във елиминационната фаза беше повече от убедителен. Срещу бившия клуб на треньора Мауриньо и настоящ шампион на Англия Челси, тима записа два феноменални успеха с 2-1 у дома и 1-0 в Лондон, след което почти без проблеми се разправи и с руския ЦСКА Москва: две победи по 1-0. А едва ли някой ще забрави скоро двата мача срещу вече бившия Европейски Първенец Барселона, когато Нерадзурите в първия двубой у дома възкръснаха от 0-1 до 3-1, а във втория с много грозна, но тактическа игра, с 10 човека в наказателното си поле, не позволиха на Каталунците да отбележат повече от едно попадение, което беше достатъчно на опълченците на Мауриньо да стигнат до Мадрид. След успеха с Порто през 2004 година и няколко неуспешни опита с Челси през следващите сезони, Мауриньо ще направи всичко възможно да спечели за втори път този трофей и по този начин да затвори устите на своите критици, доказвайки им че в крайна сметка целта оправдава средствата. Проблемите в състава на португалския спец са отсъствието на Давиде Сантон поради контузия, Иван Кордоба е под въпрос, а Уесли Снайдер въпреки продължаващите проблеми с неотшумялата си травма, най- вероятно ще започне като титуляр. Тиаго Мота пък е наказан за двубоя, заради червения си картон на реванша срещу Барса. Всякакви прогнози относно крайния изход на двубоя cа доста рисковани. И двамата треньори разполагат с голям набор от тактически схеми и отлични футболисти, с които да осъществят идеите си. Интер определено са фаворити и на букмейкърите и на футболните специалисти. Но след мача на Интер срещу Барса, горчилката от грозния, тактически футбол на Мауриньо, който бяхме принудени да гледаме в продължение на 90 минути, ми се иска да падне ранен гол в началото, независимо в коя от двете врати, за да се получи зрелищен и резултатен двубой, такъв за какъвто мечтаят милионите фенове на Цар Футбол от целия свят. Все пак Байерн бе тима, който показа доста по- красив и нападателен футбол през целия сезон в Шампионската Лига, направи уникални мачове през сезона и характера, който показаха Германците в най- трудните си моменти и срещу Ювентус, и срещу Фиорентина и особено след 0-3 в Манчестър, достигайки до спасителното 2-3 накрая и според мен напълно заслужават да спечелят Трофея тази вечер. Прогноза: 1Х.
Гледайте футбол пряко и безплатно на вашия компютър в сайта: http://www.betbg.eu ! Хиляди левове бонуси за Световното по футбол!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 май 2010 16:13

Madridist написа:Аз лично съм за Интер, защото Байерн скоро са печелили КЕШ. Обичам разнообразието :)

Скоро?! 2001-а година за последно! Да не говорим, че начина, по който Интер играха на 1/2 финалите нямаше как да не ме подсети за... Еленио Ерера!!! Е ерата на Ерера отмина преди САМО... 45 години!!! С нея си отмина и величието на Интер и те определено не заслужават да си го възвърнат!

Довечера ще съм за Байерн. :)

И понеже автора на темата пита за Робен и Снайдер... лично според мен Робен е по-добър, така че пак съм направил правилният избор. :)

Прогноза 4:2 за баварската машина и крах за Мауриньо!

П.П. "Германеца е жив, докато главата му не е на 3 метра от тялото му!" ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”