Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Какво очаквате от срещата? Ще победим ли най-накрая отбор на нашето ниво или пак ще се излагаме? Кое е по-добре да ни лепнат една срамна загуба и да си помислят някои хора за чуждестранен треньор или да продължим да мечтаем?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Белгия - България
Очаквам равенство 1-1.
[offtopic]Поне така ми се иска де
[/offtopic]
[offtopic]Поне така ми се иска де

Последна промяна от ЕМИЛ на 11 май 2010 21:44, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
Победа за България 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ЕМИЛ написа:Очаквам равенство 1-1л
[offtopic]Поне така ми се иска де![]()
![]()
[/offtopic]
То и аз си мисля, че ще е равен с оглед новият им треньор
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Adramelech
- Контакти:
pomiqrat написа:Какво очаквате от срещата? Ще победим ли най-накрая отбор на нашето ниво или пак ще се излагаме? Кое е по-добре да ни лепнат една срамна загуба и да си помислят някои хора за чуждестранен треньор или да продължим да мечтаем?
То отборите, които са под нашето ниво не можем да бием, ти искаш тези на нашето... Добре, че е контрола, та току виж някой измъчен Х да направиме.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Не бих казал,че Белгия са много по-добър отбор от нас.Спокойно може да очакваме една победа на нашите момчета
- captain_drifuss
- Контакти:
абе те май готвят нов млад отбор... доколкото чувам много са наточени да се завърнат с гръм и трясък, не знам как са в действителност, но и на тях им се събра бая време без голям форум, а на първенството у дома през 2000 се поизложиха бая...
Ако ще и с Бразилия да играем, с който и да е, с отбора на Марс! Винаги България!... Както и винаги българските футболисти зад граница, че да ти писне от комплексари тука! На тях и без това им е трудно зад граница, че ги критикуват за всичко, дори и за собствените си неуспехи, а ние само наливаме масло в огъня!...
- captain_drifuss
- Контакти:
Мицански пак вкара! чудя се тоя тъпан мъри кога ще се сети за него!!! Валжо Илиев всички го хвалят в румъния, но НЕ, бате, няма да го викне! Вместо това вика Русия, който има един мач последния месец! Мицански се счупи да вкарва, но за Мъри неговия любимец Ивелин и Митко рангиелов са по-важни!
Абе сега в контролите ако не го викнеш, кога ще го пробваш!?
Абе сега в контролите ако не го викнеш, кога ще го пробваш!?