ЧЕСТИТО БЕРОЙЦИ :-)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Евала на Берое.
Евала на феновете на Берое, днес са повече в Ловеч, отколкото едноименното селско тимче ще събере в неделя, само заради тези феновете заслужават купата 

Re: Евала на Берое.
Какво евала... ? Щеше да е смешно, ако не бяха отишли, все едно всяка година Берое играе финали.
Гуу написа:Какво евала... ? Щеше да е смешно, ако не бяха отишли, все едно всяка година Берое играе финали.
Айде бе дървен филосов.Само суперлативи за тази публика.Много хора и добра хореография.Подкрепят си супер яко отбора.Аз съм изненадан даже.
Еваларка им правя отвсякъде.Само Берое.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Roger_Federer
- Контакти:
Не си прав Гуу.Вярно е,че не се случва често,но заслужават похвала,защото подкерпят отбора и имаха отлична поеорграфия!Браво и на привържениците на Черноморец Поморие!

Шапка ви свалям, заралии !

Такава агитка не съм виждал на наш провинциален отбор и то на неутрален терен !
Сега разбират ли някой хора, какво значи футболен град ?
Стара Загора е именно такъв и в такива моменти се вижда това !
Щом срещу Поморие и то в Ловеч има толкова хора,представяте ли си какво ще бъде срещу някой силен и известен европейски отбор в Стара Загора наесен ?!?

Още веднъж към беройци : Големи сте !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Дразнещото в коментара е просто поредното дебилно заяждане с Литекс и неговите фенове. Колкото и да ги обиждаме си станаха шампиони, ако ще и 1 фен да имат. Иначе браво на феновете на Берое за подкрепата, дано стане и хубав мач.
don написа:Евала на феновете на Берое, днес са повече в Ловеч, отколкото едноименното селско тимче ще събере в неделя, само заради тези феновете заслужават купата
на теб пък какъв ти е проблема.

Комплексари под път и над път

Хм, ОК, може би не изразих правилно или пък вие не сте ме разбрали, ама както и да е...
Мисълта ми е, че щеше да е смешно, ако това нещо не се бе случило. Едва ли не, трябва да сваляме шапка на хора, които в крайна сметка подкрепят отбора си, който играе финал, и в който финал има възможността да спечели трофей за първи път от 18 години насам. Ами сори, ама това, че на стадиона има 5 хил. заралии е най-нормалното нещо на света.
Мисълта ми е, че щеше да е смешно, ако това нещо не се бе случило. Едва ли не, трябва да сваляме шапка на хора, които в крайна сметка подкрепят отбора си, който играе финал, и в който финал има възможността да спечели трофей за първи път от 18 години насам. Ами сори, ама това, че на стадиона има 5 хил. заралии е най-нормалното нещо на света.
- Jeff Ament
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:![]()
![]()
Шапка ви свалям, заралии !![]()
Такава агитка не съм виждал на наш провинциален отбор и то на неутрален терен !
Значи нищо не си гледал.

12 март 1912 г.

Да, не гледал... И Локо Пловдив в евромачоивете си имаха подбна агитка- и ние миналото лято на "Лазур " имахме над 10 хиляди.... И ботевистите се събират 
Така, че е нормално за голедмите градове./ Щеше да е жалко, ако не беше така...

Така, че е нормално за голедмите градове./ Щеше да е жалко, ако не беше така...