Нека помогнем на децата от Хаити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Нека помогнем на децата от Хаити

Мнениеот modor » 02 фев 2010 21:20

Изображение

Не искам да прозвучи като реклама.....но пуснете по един смс или се обадете на 1021...за децата на Хаити...Нека помогнем макар и с малко...Нека помогнем на тези дечица...Нека направим едно добро дело....Нека върнем надеждата на тези деца....Те са бъдещето на тази земя.
[offtopic]Ако модераторите смятат че това е реклама.Нека постъпят както смятат,че е най-добре[/offtopic]
Последна промяна от modor на 02 фев 2010 21:30, променено общо 1 път.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Re: Нека помогнем на децата от Хаити

Мнениеот VraTar4o » 02 фев 2010 21:26

Нека помогнем някой са мои връстници други ваши но това левче което ще дарим е ценно за всички по равно!!!ДА ИМ ПОМОГНЕМ!!!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 фев 2010 21:29

Хаити имат най-шибаната история, която съм виждал, които ги "пороби" и им е налагал нечувани репарации сега да им помага да се изграждат от нулата. Аз лично няма да пусна. Дано се оправят хората.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 21:31

love_hurts написа:Хаити имат най-шибаната история, която съм виждал, които ги "пороби" и им е налагал нечувани репарации сега да им помага да се изграждат от нулата. Аз лично няма да пусна. Дано се оправят хората.

Пич не си прав.Хорат не са виновни с нищо!!!Ако не дай си боже ти се наложи и на тебе след време и всички си мислят по този начин-няма да ти е приятно,нали??
Изображение

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 02 фев 2010 21:32

love_hurts написа:Хаити имат най-шибаната история, която съм виждал, които ги "пороби" и им е налагал нечувани репарации сега да им помага да се изграждат от нулата. Аз лично няма да пусна. Дано се оправят хората.

Недай си боже се случи на България това хората историята ли ще ни гледат каквато и да е тя за тях?

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 02 фев 2010 21:45

За зло,за добро аз вече пратих смс.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 фев 2010 21:46

Никой не е застраховен,днес Хаити,утре може да е някоя друга страна..Оцелелите цял живот ще носят спомена от тези ужасни събития,все пак дано се оправят!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 фев 2010 21:48

cska_90 написа:

Пич не си прав.Хорат не са виновни с нищо!!!Ако не дай си боже ти се наложи и на тебе след време и всички си мислят по този начин-няма да ти е приятно,нали??

Никъде не съм казал, че са виновни. Просто тези, които са използвали Хаити през годините, близо два века, за различни изгоди сега те да им помогнат. Изпратихме им одеяла и други неща от първа нужда ...
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 21:52

love_hurts написа:
cska_90 написа:

Никъде не съм казал, че са виновни. Просто тези, които са използвали Хаити през годините, близо два века, за различни изгоди сега те да им помогнат. Изпратихме им одеяла и други неща от първа нужда ...

Политиката тука няма място-принципно си прав,но от тези противоречия губят хора ,който нямат никаква вина.Както и да е!!
Изображение

Върни се в “Архив”