Той разкри, че единственото му желание е да завърши кариерата си на Герена, като за целта ще се стреми да възвърне по най-бързия начин формата си, за да може да помогне на отбора в борбата за шампионската титла още през този сезон.
"Няма да напускам Левски. Думите ми, че ще напусна през зимата не бяха разбрани правилно. Просто част от феновете изразиха такова мнение, но те не са всички, които обичат Левски. Много левскари ме подкрепиха, но въпреки това аз им се извиних за грешките, които допуснах срещу австрийците", заяви националът.
"Осъзнах допуснатите от мен грешки, но вече съм на такава възраст, че няма как да позволя те да ме сломят психически. Обещавам, че много скоро ще докажа, че заслужавам да съм титулярния вратар в Левски", каза още той.
"Сега се възстановявам от травмата в рамото. Веднага щом се оправя обаче ще се постаря да помогна с каквото мога на тима, за да можем да преследваме шампионската титла още през този сезон. Аз вярвам, че отново ще играя в груповата фаза на Шампионската лига с екипа на Левски", убеден е Петков.
"Иначе имам железен договор с Левски и искам не само да си го изпълня, но и да завърша кариерата си на Герена, защото точно на този отбор дължа всичко, което съм постигнал във футбола. Пак казвам, не искам да влизам в конфликт с тези, които ме критикуват. Аз единсвтеното, което ще направя е да им затворя устите с представянето си на терена. Всички момчета в отбора ще докажем, че не заслужаваме да ни обиждат и освиркват", завърши заканително лидерът на сините.
Браво Гошо, ние, болшинството сини фенове не сме забравили брилянтните мачове, които ти направи за Левски! Ти си част от онзи голям отбор, който игра на 1/4 финала, НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ!