Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Любо Пенев подаде оставка

Мнениеот a boy named goo » 06 ное 2009 17:21

В момента по "Гонг" се говори за слух, че Любо Пенев е подал оставка и ще дава пресконференция в 19:00 часа... :o :o :o
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Трън
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот Трън » 06 ное 2009 17:23

Ми ако е вярно, мъжка постъпка.
С това което прави Любо ми се издига в очите.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 ное 2009 17:26

Дано...не е , мъжки треньори не сме имали никога ... явно не е съгласен със собствениците , и със право щото е решил да махне онези , а те ги връщат или има нещо друго,което май няма да разберем ... НО Стойчо Младенов чака,което може да е за добро,на мен лично Стойчо ми е на сърцето и знаем,че работи със хъс за ЦСКА и умее да прави сериозни отбори , най-малкото,защото ще иска пари за селекция и със право,маймуни с трици не се ловят !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 ное 2009 17:30

евала на Любо Пенев :!: .Собствениците на клубове трябва да спрат да си бутат носовете в треньорските работи.Не може да гони играчи за неспазване на режим и някой да му потъпква думата,защото искал да го продаде зимата на селсктие отбори в Германия.Браво на Пенев :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 ное 2009 17:32

Стойчо е добър треньор, но за вътрешна консумация, в Европа просто не става с него, поне така мисля. Сега дано това се промени, ако е той. Иначе на мен ми се иска да се даде още един шанс на Любо, нека поне до края на полусезона остане или поне до следващата загуба.......
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2009 17:32

Още не е сигурно.Не драматизирайте.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 06 ное 2009 17:36

стойчо младенов е голям ********, той ли е информаторът на гонг, който им е дал тази новина?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 ное 2009 17:36

Любака трябва да остане!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 ное 2009 17:38

Любо Пенев е човек, който не би позволил да му се бъркат в работата, така че определено тази негова евентуална оставка не би ме изненадала чак толкова. Факт е, че щом собствениците се месят в работата на треньорите сега, то ще продължат и занапред.
Определено не мисля, че Любо Пенев трябва да напусне ЦСКА. Доста често съм критикувал ходовете му, но въпреки всичко си мисля, че трябва остане, просто показа, че има желание да се развива като специалист.
Както и да е, ще видим, дано тази новина се окаже невярна...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 06 ное 2009 17:42

Неискам Любо да си тръгва, но според мен ако го направи сега е времето да се вземе треньор чужденец,като онези, които бяха предлагани за националния. Иначе тия пенсионери или супер неизвестни неграмотници няма смисъл да идват.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Върни се в “Архив”