"...Двубоят между Локомотив (Сф) и Ботев няма какво да го коментираме. Смятам, че червено-черните ще победят без проблеми.."
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/1 ... 5528_5.htm
Къде си бе разбирач!Аман от такива измислени капацитети
П.С.Умишлено съм му изписал името с малка буква ,защото за мен тоя е неодушевен предмет!
георги илиев -майкъла!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pasaden
- Контакти:
георги илиев -майкъла!!!
Последна промяна от pasaden на 04 окт 2009 12:17, променено общо 1 път.
100 години символ на Пловдив
- a boy named goo
- Контакти:
Re: георги илиев -майкъла!!!
Определено си бяхте считани за аутсайдери, не можеш да обвиняваш човека, че е дал подобна прогноза. Кажи ми, колко бяха хората, които бяха убедени, че Ботев няма загуби този двубой ?
Просто не е необходимо да се палите заради една нищо и никаква прогноза, още повече, когато тя идва в момент, в който имате 7 загуби от 7 мача.
Просто не е необходимо да се палите заради една нищо и никаква прогноза, още повече, когато тя идва в момент, в който имате 7 загуби от 7 мача.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Това далеч не му е първия шит в ефира (дет се вика). Аз бях постнал една тема пак за Майкала с друга негова изцепка за Ботев. Честно казано от както почна да пише за 7 дни спорт една хубава приказка не е казал за нашите. Докато Селския беше на власт се разбира защо, дано ся малко се промени шопския манталитет спрямо най-стария български клуб.
a boy named goo написа:Определено си бяхте считани за аутсайдери, не можеш да обвиняваш човека, че е дал подобна прогноза. Кажи ми, колко бяха хората, които бяха убедени, че Ботев няма загуби този двубой ?
Аз вярвах, че ще вземем поне точка

graveworm написа: шопския манталитет спрямо най-стария български клуб.
Това ли ви е проблема?Манталитетът?А кога ще ти се промени твоят манталитет към софийският футбол?
- pasaden
- Контакти:
Майкъла редовно плюе по отбора на Ботев,злобната душица.
100 години символ на Пловдив
стига бе,взехте 1 точка на късмет и вече не можем да ви затворим устите!ща ви видим следващия кръг,а и след това да не си мислите,че с играчи от серия Ц ще останете в елита!
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
Мали,мали, какво доживяхме....на 1 точица се радват като малки деца, и то с невероятен късмет и вратар.
pasaden написа:"...Двубоят между Локомотив (Сф) и Ботев няма какво да го коментираме. Смятам, че червено-черните ще победят без проблеми.."
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/1 ... 5528_5.htm
Къде си бе разбирач!Аман от такива измислени капацитети
П.С.Умишлено съм му изписал името с малка буква ,защото за мен тоя е неодушевен предмет!
Човека си дал мнението какво толкова?! Няма право ли? Не ти харесва, не го чети, но човека определено разбира от футбол! Ти след като си толкова уверен в своя отбор, да ти цитирам ли поуста ти преди мача със Славия или сам ще си го припомниш? Хайде успокой се малко, вместо да се радваш на точката, тръгнал си да нападаш този и онзи.......
- yasen_ov4arov
ЕМИЛ написа:graveworm написа: шопския манталитет спрямо най-стария български клуб.
Това ли ви е проблема?Манталитетът?А кога ще ти се промени твоят манталитет към софийският футбол?
botev/viewtopic.php?f=34&t=24711&st=0&sk=t&sd=a Тази тема общо взето ти дава отговор.
П.С:как точно ще ни промениш мнението за софийския футбол?Като влизаш във всяка тема и провокираш хората с тъпотии ли

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.