Голям фен съм на Занев, въпреки че ако Гаруда загубят довечера изпитанието за неприкосновеност като нищо може да си замине именно той.

От Нага е почти сигурно, че ще изгонят тоя водолаза, той и без това нищо не прави, само стои встрани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
way написа:Това предаване е по-нагласено и от А група
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:way написа:Това предаване е по-нагласено и от А група
няма нещо, което да е по-нагласено от А група![]()
П.П. Чудно ми е ти и и предния пич дали изобщо сте гледали 1 епизод
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
kefeshtse написа:Като по-малък ги гледах с много голям интерес, но сега осъзнах, че други неща ги изместват от душата ми в преносния смисъл.
От предишните сезони смятам, че третият беше най-добър първо защото беше спечелен от най-достойния според мен участник.
За мен най-щастливият момент от изминалите сезони беше финалът на третия, но в четвъртия много тежко преживях разпускането на любимото ми племе като отбор - Таяк.
Сега симпатягата, който направи от Таяк такова хубаво племе, участва, но Гаруда като цяло няма нищо общо с Таяк... Няма го този дух за победа, тази сплотеност и това добро настроение, които пълнят душата на зрителя.
[offtopic]Поздравления за решението на автора за пускане на тема за Сървайвър[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта