ПП: Готов съм да давам до 300 лв за квартира( с вкл.консумативи)
Очаквам ползотворна и полезна дискусия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Ами като за начало човече зависи каква професия имаш , какви умения и т.н . Смисъл в София можеш да взимаш добри пари , но за някаква професия, иначе професиите като продавач и др пак взимат по-големи пари , но не е кой знае какво .
Другото което е , че в София стандарта на живот не е като в другите градове - в зависимост от работното място - всеки ден пътувания , ако си с кола - пари за гориво и други работи .
А и помисли - ще плащаш квартира , която за добра ще трябва да плащаш най-малко 500 600 лв да не кажа и повече , да си плащаш разходите , да ядеш и да ти остава добри пари . Това е възможно само , ако взимаш пари от порядъка на 2000-2500 лв на месец
Не знам дали имаш жена , деца и др .
South_Park написа:trokadero_ написа:Ами като за начало човече зависи каква професия имаш , какви умения и т.н . Смисъл в София можеш да взимаш добри пари , но за някаква професия, иначе професиите като продавач и др пак взимат по-големи пари , но не е кой знае какво .
Другото което е , че в София стандарта на живот не е като в другите градове - в зависимост от работното място - всеки ден пътувания , ако си с кола - пари за гориво и други работи .
А и помисли - ще плащаш квартира , която за добра ще трябва да плащаш най-малко 500 600 лв да не кажа и повече , да си плащаш разходите , да ядеш и да ти остава добри пари . Това е възможно само , ако взимаш пари от порядъка на 2000-2500 лв на месец
Не знам дали имаш жена , деца и др .
Работа като готвач/пицар ,както и всяка друга за която ме вземат и е добре заплатена, като паралелно ще се развивам с програмиране
Знам :Английски добро ниво и Италиански средно(като до 1 год. Трябва да стане добро)
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Red Warrior написа:Не си мисли, че в София се живее кой знае колко по-добре. Ако имаш професия, която можеш да практикуваш само в София, или искаш да правиш бизнес - ще си добре, иначе, ако е обща работа няма да имаш по-висок стандарт на живот. Квартира за по-малко от 400 лева трудно ще намериш. Карта за цялата градска мрежа ти е 50 лева на месец. С кола, ако се придвижваш ти е много по-скъпо разбира се. Ток, вода, парно, телефон, кабелна и интернет ти е отделно. Смятай каква заплата трябва да взимаш за да живееш добре. Направи си добре сметката, защото може да се окаже, че в София ще имаш по-нисък стандарт на живот отколкото във Варна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта