Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот suni » 14 апр 2014 13:01

Почна се !
ЦСКА си осигури първото сигурно ново попълнение за следващия сезон. Маркос Маркиньос вече подписал с “червените”. Договорът на бразилеца е за една година и влиза в сила от 1 юли.

Контрактът на халфа с Локомотив (София) изтича на 30 юни и в момента футболистът е в правото си да подписва с друг клуб. Именно поради тази причина от Борисовата градина побързаха да си осигурят услугите на Маркиньос.

В началото на април бразилецът се е срещнал с Александър Томов и двамата са уточнили всички детайли по договора. Тогава обаче Маркиньос е помолил ЦСКА да изчака до края на април, тъй като имаше вероятност да подпише с чуждестранен клуб. След като обаче преговорите с иностранците са ударили на камък, миналата седмица – в петък, Маркиньос е подписал с “червените”.

Според отлично информирани източници в четвъртък предстои среща и с Мартин Камбуров. Ако няма разминавания по финансовите параметри, нападателят ще подпише с ЦСКА и също като Маркиньос през лятото ще се завърне в Борисовата градина.

Изображение
Добре е че започваме отрано,.. не съм убеден че точно този/Маркиньос/ ни е необходим,.. но 100йчо си знае !
Последна промяна от suni на 14 апр 2014 13:08, променено общо 2 пъти.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Кировец » 14 апр 2014 13:09

Пак почваме да правим новини без официално потвърждение от клуба.

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 14 май 2014 21:02

Нападател,ляв бек ,дефанзивен халф,резервен вратар и евентуално още един,най-много 2ма и селекцията е готова !!!
А напускащи : Ди Вани,Фо-поре,Черни,Марсиньо,евентуално Галчев ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 май 2014 21:24

Фо-Поре които го иска, го даваме за без пари :idea:
Марки цял сезон носи Локото на гърба си... според мен има още какво да даде на нашия отбор, одобрявам тоя трансфер.. знам, че има някаква уговорка с нашето ръководство.
Мболи може да го продадем, дано се представи силно с националния му отбор.
Крачуна титуляр в ЛЕ.
Налагане на юношката Ереро.
Най-много трябва да се съсредоточим върху намирането на 9-ка! Крила и защитници имаме достатъчно!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 май 2014 21:26

Фо-Поре хубаво искате да го махнем, ама после като не намерим друг какво ще правим? Апата сега ляв бек ли ще го правим...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 15 май 2014 11:13

Двама нови футболисти започнаха проби в тима на ЦСКА, пише "Тема Спорт".

Първият е 25-годишният Бранимир Костадинов, който през този сезон игра за Черноморец (Бургас). Нападателят е син на мениджъра Петьо Костадинов и е играл още за втория отбор на Хартс, Черноморец (Поморие), Ботев (Враца), Татран Прешов и Локомотив (София).

Другият нов е французин на име Джордан, който играе като нападател.

Костадинов и Джордан се включиха в контрола срещу сърби на "Панчарево", спечелена от ЦСКА с 1:0 с гол на Григор Долапчиев. Двамата нови ще останат на проби до петък, но според "Тема Спорт" шансовете някой от тях да остане е малка.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 май 2014 13:01

Не мисля, че Костадинов ще ни бъде от полза. В "Ботев" Враца имаше някои добри изяви и даже си спомням, че ни вкара онзи път, като направихме 2-2 там. В "Локо" Сф не ме впечатли особено и се задържа 1 сезон, а в "Черноморец" пък съвсем не успя да се наложи и вече даже разтрогна с тях, при положение че отиде в Бургас през зимата, ако не бъркам. Сегашните ни крила и нападатели (на тези позиции съм го виждал да играе) ми харесват повече, дори да не са в идеална форма - не мисля, че той ще ни вдигне нивото. Преди време помня, че игра за Хартс (не за първия отбор - за резервите или юношите може би) и май имаше добри изяви там, но сега...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2014 14:04

Jr Moraes написа:Нападател,ляв бек ,дефанзивен халф,резервен вратар и евентуално още един,най-много 2ма и селекцията е готова !!!

За каква селекция се стягате,даже по постове я коментирате.Нямаме пари да се усмихнем да не говорим
за заплати.Детска работа.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 май 2014 14:28

petko.h.markov написа:
Jr Moraes написа:Нападател,ляв бек ,дефанзивен халф,резервен вратар и евентуално още един,най-много 2ма и селекцията е готова !!!

За каква селекция се стягате,даже по постове я коментирате.Нямаме пари да се усмихнем да не говорим
за заплати.Детска работа.

За първи път да съм съгласен с Петко...Изчакайте поне до началото на юни месец, да видим какво ще стане с клуба като цяло и тогава ще коментираме селекции...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 май 2014 16:08

Преди ден- два четох, че почти сме уредили Милчо Ангелов от Черноморец. Колкото до Бранимир Костадинов, мисля, че ще е добро попълнение.

Джордан и то нападател, интересно. :lol:

Марки си е класа, него няма да го обсъждам въобще. :)

Мен ми е жал за Марсиньо, изпуснахме добър футболист за нашите стандарти, ще ми липсва.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”