10 цитата, с които ще се съгласите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

10 цитата, с които ще се съгласите

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2013 11:26

Аз съм човек на крайностите. Не обичам да влизам в днешните модели за политическа ориентация и за това чета всичко и всеки. Няма лоша информация, а само такава, която глупакът не може да оцени и да си извлече съответните поуки. Можете да ме обявите за всякакъв, но не ми пука и без това.

Днес съм ви подготвил 10 великолепни цитата на Адолф Хитлер, за които съм сигурен, че 90% от вас ще подкрепят, че дори самите те са ги казвали, макар и не под точно такава форма.

1. За лъжата

Тези господа изхождаха от логиката, че колкото по-чудовищно излъжеш, толкова по-бързо ще ти повярват. Обикновените хора по-скоро вярват на голямата лъжа, отколкото на малката. Това съответства на примитивната им душа. Те знаят, че за дребното и самите те са способни да излъжат, но да излъжат за повече, май че биха се притеснили. Голяма лъжа даже няма да им дойде наум. Ето защо масите не могат да си представят, че другите са способни на къде по-чудовищни лъжи, на къде по-безсъвестно извращаване на фактите. И даже, когато им разяснят, че става въпрос за чудовищна измама, те все още ще продължават да се съмняват и ще бъдат склонни да смятат, че вероятно тук все пак има частица истина. Ето защо виртуози на лъжата и цели партии, изградени основно върху лъжата, винаги прибягват именно към този метод. Тези лъжци прекрасно знаят тази черта на масите.“

2. За правата и задълженията

„Равни права и задължения за всички граждани.“

3. За живота

„Този, който не е готов да отдаде живота си, той не е достоен да го притежава.“

4. За омразата

„Омразата трае по-дълго от нехаресването.“

5. За масите

„Използвам емоцията, за да убедя масите – аргументи ползвам за малцина“

6. За пропагандата

(Старото име на PR-a, променено от американските специалисти, за да не носи неприятна асоциация с нацизма)

„Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Раят като Ад и Адът като Рай.“

7. За фанатизма

„Винаги е по-трудно да пребориш вярата, отколкото знанието.“

8. За лидерството

„Изкуството на лидерството е в това да консолидираш вниманието на хората срещу конкретна цел и да не допуснеш нещо да ги раздели.“
9. За победителите

„Победителят никога няма да бъде запитан дали казва истината.“

10. За Германия

Ако Германия не може да победи, то заслужаваме да изчезнем.“

Напоследък последният цитат ме кара да се замисля за България и да си дам сметка дали има смисъл да ни има. Може би просто трябва да изчезнем, за да направим път на по-съвършени хора. Не мислех, че може да се шири толкова широко у нас невежеството, предателството и сребролюбието, но явно е факт. Явно не съм бил обективен и съм вярвал в това, в което искам да вярвам – в българите.

Взимайте парите! Не задавайте въпроси! Нямайте съвест! Купете си яхта и мерцедес! Чукайте манекенки! Обградете се с ненужни боклуци и живейте. Явно заслужавате – на нас, тези, които се опитахме да надигнем глава сабята ни я отряза. Сигурно е било напразно…

Е, яд ме е, че ще ни заменят шайка судански негри, а не китайски математици и японски инженери, но това е реалността. Може би всичко, което някога съм писал е било напразно и това е естественият еволюционен път на нещата. Аз бавно ще угасна в полумрака на цивилизацията, за да можете вие, открили себе си в рекламата на дамски превръзки да оцелеете и да бъдете овцете, които искате да бъдете 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

urkoto

Re: 10 цитата, с които ще се съгласите

Мнениеот urkoto » 10 дек 2013 11:31

Пореден велик пост на автора, шапка ти сваля Уреца за начина по който не се притесняваш да назоваваш фактите и неудобната истина с техните истински имена. Евала отново.

П.С. Само ще си позволя леко да те поправя. Тия които заслужават да изчезнат не са (само) българите, а цялата човешка цивилизация в този и вид и тази и форма. Дано тези които дойдат след нас направят правилните избори в правилните моменти и се отърсят от рептило-илюминатското робство. 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 10 дек 2013 11:34

Хитлер беше прав :(
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 10 дек 2013 11:35

Скоро гледах документален филм за концлагерите. Имаше купчина от голи тела колкото двуетажна сграда.
Не мога да се съглася с нищо казано от Хитлер.
Последна промяна от Заклет Левскар на 10 дек 2013 11:39, променено общо 1 път.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 дек 2013 11:36

NADURVEN_FILOSOF написа:Хитлер беше прав :(

Аз отдавна разправям, че ще дойдат времена когато втори такъв като Фюрера и със свещ да търсим няма да намерим. Оказва се обаче, че тия времена май ще настъпят много по-рано отколкото предполагах. Ако всъщност вече не са настъпили.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2013 11:38

urkoto написа:Пореден велик пост на автора, шапка ти сваля Уреца за начина по който не се притесняваш да назоваваш фактите и неудобната истина с техните истински имена. Евала отново.

П.С. Само ще си позволя леко да те поправя. Тия които заслужават да изчезнат не са (само) българите, а цялата човешка цивилизация в този и вид и тази и форма. Дано тези които дойдат след нас направят правилните избори в правилните моменти и се отърсят от рептило-илюминатското робство. 8-)

Е то от какво да те е страх :? Дори се чувствам обогатен, че съм чел негови творби и съм запознат с личността му :) А и темата е за цитати, които всеки е ползвал под една или друга форма през живота си 8-) Ако се сещаш и за някакви други, които съм пропуснал, да обогатим духовно съфорумците, жадни за знания :) Аз се сещам, ама те вече са с политическа насоченост и не са подходящи за тази тема :)
Последна промяна от CTAHKO на 10 дек 2013 11:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2013 11:38

Станко си пада фашага :mrgreen: Какъв изход имаме от геноцида, който политическата, а и бизнес класата, налага върху хората в България :?: Идеята я виждам в далечния 19-век. Ще настане време за чети и тероризъм :!: Рано или късно на гората ще им писне да ги изтребват като добитък и тогава ще стане страшно. Само дано да стане по-скоро. Пътя от фотьойла до фронтовата линия е дълъг и колкото по-рано го извървят хората - толкова по-добре. И най-важното - Челси трябва да пада до второ нареждане :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2013 11:42

Заклет Левскар написа:Скоро гледах документален филм за концлагерите. Имаше купчина от голи тела колкото двуетажна сграда.
Не мога да се съглася с нищо казано от Хитлер.

Ако не бях написал че са на Хитлер, сигурно с всичко щеше да си съгласен, ами хайде ;) И темата не е политическа, та ако и ти се сещаш за цитати, подходящи за сегашната действителност от други автори, давай 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 10 дек 2013 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 дек 2013 11:42

Пореден брилянтен пост на автора. СТАНКО, предателството явно ни е в кръвта, виж ни историята само. И аз стигнах до заключението, че някои раси просто са по-висши от други. Ето немците колкото и да са се опитвали да ги заличат отново са номер 1. Докато ние само затъваме и хората си траят. От край време се каня да прочета ''моята борба'', кажи ми струва ли си :roll:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 дек 2013 11:44

Още нещо, времето на Хитлер е такова, че всички са вършили жесткости, даже тези на съюзниците надминават в пъти тези на Германия, само че нали са победители и ги заличават от историята 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Архив”