Уважеми г-н Байлов, не се познаваме, не искам и да се познаваме. Искам отново да помоля не говорете от името на всички фенове на Левски, при положение, че вече и два от фенклубовете не ви подкрепят тези в Карлово и Разград. Аз и доста хора подкрепяхме Ивайло Петев. Ясно е, че не сте запознат но кой се водеше треньор на Левски в мача Ботев Пд, както и в мача с Локо Сф преди година? И знаете ли къде е играл Викторио Павлов, да не би той да не е бил от ЦСКА, когато де играл там? Няма да ви доказвам колко е цскар Петев отново, понеже и на двама ни е ясно, че това беше търсен претекст. Казвате г-не, че освен негативи и много позитиви са се изписали, от кого бе драги ми господине? Напишете не повече от един такъв коментар или мнение, от обществено известна личност, от някой авторитет, покажете този, който не защити Петев. Дори семейството на Гунди каза, че се срамува от постъпката ви. Г-не постъпката ви на вас и на тези около вас освен, че е невъзпитана нарушава българкото законодателство(не, че ви е за пръв път да го правите) като квалификацята на деянието е известно като "ЕДРО ХУЛГАНСТВО"-ДЕЯНИЕ ИЗРАЗЯВАЩО СЕ В НЕПРИСТОЙНИ ДЕЙСТВИЯ,ГРУБО НАРУШАВАЩИ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ИЗРАЗЯВАЩИ ЯВНО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО, ПРЕДВИЖДАЩО ЗАТВОР ДО ДВЕ ГОДИНИ ГОДИНИ ЧЛ.325 АЛ.І ОТ НК - това в най-добрия случай,щото лумпените може да попаднат под ударите на алинея ІІ, когато е съпроводено от изключителен цинизъм и дързост. , така и хартата на мира. Освен Toва е погазване на човешкото достойнство! В европейската конвенция за правата на човека ( в чл.3 ), става дума точно за това.
Петев бил на неподходящото време на неподходящото място, според вас.
Глупако(не се извинявам) трябва да те наобиколят банда хулигани, да те разсъблекат пред цяла България,да те гонят и после щяхме да те слушаме да говориш за "цивилизованост" и за не "най-подходящия" начин да се изрази позиция.
Г-не не, че си много интелигентен но нали знаеш кои реагират '' малко по-емоционално'',и кои са тия западни държава в които са се случвали подобни неща.
''Ние сме едно цяло и искам да отправя един призив - всички на мача с чорбата!'', това ще го оставя без коментар, дали говорителя на нкп, трябва да се изразява толкова откровено просташки, ни е и въпрос на възпитание.
Нещата стават безкрайно нелепи, когато после се намира някой "велик титан на мисълта" като вас, който на всичкото отгоре да се държи толкова нагло, и обяснява по абсолютно арогантен начин, с изтъркани фрази и клишета, че Петев, "другия отбор" и целия свят има вина... Само тях никой не ги защитавал... Горките! Абсурден човек! Абсурдни "фенове"!
Дори не смятам да задълбавам като отворя дума за 15000лв, както и защо вие се самоохранявате, а не го прави някой безпристрастен сот или полиция.
Аз и хората подкрепящи това мое мнение, нито ще забравим, нито ще простим.Мястото на вас и такива като вас е в някоя тухларна. А защо никога не съм писал подобно нещо към предшественика ви Петър Димитров, си отговорете сам, ако можете разбира се, защото при вас информацията отчаяно търси мозък.
С погнуса: Милен Христов
Право на отговор срещу г-н Д. Байлов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов
Обаче ти нямаш проблем с клякането пред Борат, само случката с Прашката ти е проблем, а?
Плюха и опетниха името на отбора за да бетонират Батков. Тоя Байлов днес изкара все едно заради Наско е станал от Левски, а в същото време застават срещу него и подкрепят Тонев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- milen.hristov
- Контакти:
Blue&Honour написа:Обаче ти нямаш проблем с клякането пред Борат, само случката с Прашката ти е проблем, а?
АЗ ръката на Батков не съм я стискал за сметка на вас, дори през последните 4 месеца със Сираков
Re: Прво на отговор срещу г-н Д. Байлов
Първо, крайно време е като модератор да си обърнеш внимание на правописа. Срамна работа. И в заглавието даже има грешка.
Второ, когато идеш на толкова мачове на Левски, колкото Байлов, тогава ще му дуднеш. Ама ще ти трябват десетина години. Поне.
И трето-лошо няма да имаш мнение и да го защитаваш. Но да ми се правиш на филантроп заради Петев, дето пее КЗЛ и ни нарича говеда, че и да имаш наглостта да заявиш, че " много хора били зад Петев", айде байгън!
На мен Петев ми стана симпатичен след реакцията онази нощ, но това не отменя нещата, които е казал и направил.
Или болката ти е напускането на сливата, която предаде и Петев, и Йока?
Второ, когато идеш на толкова мачове на Левски, колкото Байлов, тогава ще му дуднеш. Ама ще ти трябват десетина години. Поне.
И трето-лошо няма да имаш мнение и да го защитаваш. Но да ми се правиш на филантроп заради Петев, дето пее КЗЛ и ни нарича говеда, че и да имаш наглостта да заявиш, че " много хора били зад Петев", айде байгън!
На мен Петев ми стана симпатичен след реакцията онази нощ, но това не отменя нещата, които е казал и направил.
Или болката ти е напускането на сливата, която предаде и Петев, и Йока?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Браво за този отговор! Това е достойна и човешка позиция. Преди всичко човешка, след това пристрастна. И аз се възмутих от това, което трябваше да е поне съжаление, ако не извинение. Дори да беше с половин уста, а то се заключи до абсурда да се каже, че Петев бил на неподходящо място в неподходящ момент. Хм, с току що сключен договор в джоба си, на пресконференция, пред камерите. Та кое му е неподходящото място и кое е неподходящият момент? По скоро там имаше неподходящи хора с неподходящи реакции.
Бързам да се застраховам, че не искам да коментирам правото на феновете на "Левски" да неодобрават, да бойкотират и да опитват да влияят на съдбата на клуба си. И не коментирам това.
На мен ми си струва, че в основата на хулиганската проява стои някакво усещане на тези фенове, че допускането на Петев за треньор ги унизява. Но не защото бил казал в едно интервю, че като малък симпатизирал на ЦСКА. А защото бившият треньор на Лудогорец, този който им отмъкна титлата може да стане техен треньор. Явно по някакъв начин това ги е жегнало.
И стана така, че Петев, който никой не го е чул да обиди агитка или друг клуб, понесе публичен удар по своето достойнство. Ако имаше мъже сред хулиганите, някой щеше да излезе и да се опита поне отчасти да компенсира човека Петев като му се извини публично. Ако имаше мъже в ръководството на "Левски" (на най-високото ниво), те щяха да се разграничат публично и недвусмислено от постъпката на тези фенове и дори да им наложат санкции. Никой футболен клуб не се нуждае от такива хора и от такива постъпки.
Бързам да се застраховам, че не искам да коментирам правото на феновете на "Левски" да неодобрават, да бойкотират и да опитват да влияят на съдбата на клуба си. И не коментирам това.
На мен ми си струва, че в основата на хулиганската проява стои някакво усещане на тези фенове, че допускането на Петев за треньор ги унизява. Но не защото бил казал в едно интервю, че като малък симпатизирал на ЦСКА. А защото бившият треньор на Лудогорец, този който им отмъкна титлата може да стане техен треньор. Явно по някакъв начин това ги е жегнало.
И стана така, че Петев, който никой не го е чул да обиди агитка или друг клуб, понесе публичен удар по своето достойнство. Ако имаше мъже сред хулиганите, някой щеше да излезе и да се опита поне отчасти да компенсира човека Петев като му се извини публично. Ако имаше мъже в ръководството на "Левски" (на най-високото ниво), те щяха да се разграничат публично и недвусмислено от постъпката на тези фенове и дори да им наложат санкции. Никой футболен клуб не се нуждае от такива хора и от такива постъпки.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
milen.hristov написа:Blue&Honour написа:Обаче ти нямаш проблем с клякането пред Борат, само случката с Прашката ти е проблем, а?
АЗ ръката на Батков не съм я стискал за сметка на вас, дори през последните 4 месеца със Сираков
батков мое ме стисне за уя мене. Та не разбрах ти анти или про Батков си?
-
- Контакти:
Ако позволите едно мнение на страничен наблюдател..:
Откакто тия ваши "ултраси" взеха да взимат нещата в свои ръце публиката ви се изпари и честно казано не познавам нормален (интелигентен) левскар който да подкрепя подобни дивотий като тази. Автора на темата да не му пука, защото и 10 човека тук да го плюят нищо не значи, при условие, че над 99% от левскарите са на друго мнение. Не искам да съм лош пророк, но тази постъпка ще постави нов рекорд на посещаемостта на галактическото ви дерби.
Откакто тия ваши "ултраси" взеха да взимат нещата в свои ръце публиката ви се изпари и честно казано не познавам нормален (интелигентен) левскар който да подкрепя подобни дивотий като тази. Автора на темата да не му пука, защото и 10 човека тук да го плюят нищо не значи, при условие, че над 99% от левскарите са на друго мнение. Не искам да съм лош пророк, но тази постъпка ще постави нов рекорд на посещаемостта на галактическото ви дерби.
Айде пак декларацийки , постчета само и само да правиме интрижки , да разделяме хората. Кой по по-левскар. Остани със здраве , г-н Христов. Да беше отишъл днес да му го кажеш в очите, ама в интернет всеки е силен. 

След като преди години опправдахте свалените гащи на Сираков,сега някакви качулки ще ви бъркат

Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!