Кметът: Омръзна ми 8 години да се гаврят с Община Пловдив
http://sport.plovdiv24.com/86304.html
„Тук не става въпрос за ултиматуми. Осем години Министерски съвет не изпълнява собственото си решение от 2001 година, с което предоставя собствеността на стадиона на Община Пловдив", така коментира изявлението на Сергей Станишев пловдивският кмет Славчо Атанасов. "Тъй като живеем в цивилизована държава, премиерът Станишев има два възможни изхода от тази ситуация - или да изпълни старото решение, което според мен е логичното действие, или Министерски съвет да го отмени. Ако това се случи, то цялата отговорност за състоянието на стадиона отива в ръцете на Министерство на отбраната. На мен като кмет ми омръзна да нося отговорност за неща, за които не съм виновен. Осем години общината не може да влезе във владение на стадион „Ботев", заради водещото се там военно поделение, което се състои от един единствен човек. Това е абсурдна ситуация
(с) ПОТВ
и на мен наистина ми омръзна да се гаврят осем години с Община Пловдив. Ще търся пряка среща с премиера Сергей Станишев, за да приключим най-после този абсурд."
„Относно твърдението на военния министър Николай Цонев за предоставените на общината 11 военни имота, още утре зам.-кметът по общинска собственост Петко Атанасов ще даде пълна информация какво е състоянието и кой подържа тези имоти. Изявлението на министър Цонев е безотговорно, защото той прави опит да противопостави две институции, в случая държавата и община Пловдив. Ще му припомня, че близо 30 държавни институции в Пловдив се помещават в общински имоти, за което не плащат нито стотинка. Няколко пъти сме говорили с министъра относно стадион „Ботев", но до този момент не виждаме никаква воля от страна на военното министерство за решаването на проблема," каза още Атанасов.
ПЛОВДИВ СРЕЩУ ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА НА ВЛАСТТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
-
- Контакти:
Re: ПЛОВДИВ СРЕЩУ ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА НА ВЛАСТТА
Жалко за доброто съоръжение! За съжаление не съм оптимист и не вярвам институциите да се размърдат, макар да наближават избори...
"аз не съм от плашливите "
серго ,сергооооооооооооооооо идват изборите батеееее и тогава ще отнесете всичките боклуци един голям син шут . тогава да те видя .........
Футболистите на "Ботев" сега не само не плащат наема, а и ние почистваме стадиона след футболни срещи", допълни министър Николай Цонев.

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

-
- Контакти:
турската ***** станишев да си ходи в москва.като нищо ще отидем в софия(аз по принцип съм там де)и ще го видим тоя дали не е от страхливите
- Canaries front
- Контакти:
Ще разговарям с кмета на Пловдив Славчо Атанасов за стадион "Ботев", когато ми обясни какво ще прави с 11-те имота, дадени на града от МО и стоят неизползвани. Това каза министърът на отбраната Николай Цонев в Авиобаза Крумово по повод искането на пловдивския кмет спорът със собствеността на стадиона да се реши в полза на общината.
МО във всичките си действия е показало диалогичност, но не трябва да става традиция Пловдив да използва уличния натиск, за да решава проблемите си, подчерта Цонев. Той припомни, че в момента футболният клуб не плаща наем и дори почистването след мачовете е за сметка на МО. Разбрах, че общината има намерение да отдаде стадиона на концесия, а това ще натовари клуба да плаща концесионна такса, допълни министърът.
С писмо до премиера кметът на Пловдив поиска намесата на Министерски съвет в спора, като заплаши, че ако не получи удовлетворителен отговор, ще блокира столицата с футболни фенове. Запитан как ще коментира това, Сергей Станишев отговори: "Предайте на кмета на Пловдив, че не препоръчвам нито на него, нито на който й да е било да ми отправя ултиматуми. Правителството винаги е търсило начин да решава реално възникващи проблеми, в това число и на Пловдив".
Премиерът припомни, че с решение на МС са отпуснати сериозни средства за ремонта на редица пътни артерии, допълнително е финансиран и заводът за преработка на отпадъци. Има проблем със стадиона, но той трябва да се решава с диалог, принципно и трайно и с взаимно приемливи решения, тъй като и МО, и българските военни имат сериозни нужди, допълни Станишев. Премиерът Сергей Станишев и министърът на отбраната Николай Цонев откриха в Авиобаза Крумово Мултимедиен спортен център.
МО във всичките си действия е показало диалогичност, но не трябва да става традиция Пловдив да използва уличния натиск, за да решава проблемите си, подчерта Цонев. Той припомни, че в момента футболният клуб не плаща наем и дори почистването след мачовете е за сметка на МО. Разбрах, че общината има намерение да отдаде стадиона на концесия, а това ще натовари клуба да плаща концесионна такса, допълни министърът.
С писмо до премиера кметът на Пловдив поиска намесата на Министерски съвет в спора, като заплаши, че ако не получи удовлетворителен отговор, ще блокира столицата с футболни фенове. Запитан как ще коментира това, Сергей Станишев отговори: "Предайте на кмета на Пловдив, че не препоръчвам нито на него, нито на който й да е било да ми отправя ултиматуми. Правителството винаги е търсило начин да решава реално възникващи проблеми, в това число и на Пловдив".
Премиерът припомни, че с решение на МС са отпуснати сериозни средства за ремонта на редица пътни артерии, допълнително е финансиран и заводът за преработка на отпадъци. Има проблем със стадиона, но той трябва да се решава с диалог, принципно и трайно и с взаимно приемливи решения, тъй като и МО, и българските военни имат сериозни нужди, допълни Станишев. Премиерът Сергей Станишев и министърът на отбраната Николай Цонев откриха в Авиобаза Крумово Мултимедиен спортен център.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Canaries front написа:Ще разговарям с кмета на Пловдив Славчо Атанасов за стадион "Ботев", когато ми обясни какво ще прави с 11-те имота, дадени на града от МО и стоят неизползвани. Това каза министърът на отбраната Николай Цонев в Авиобаза Крумово по повод искането на пловдивския кмет спорът със собствеността на стадиона да се реши в полза на общината.
Ей, голям нагляр тоя! Какво общо има инфруструктурата със стадион Пловдив, да речем?! Говньо! п******! Украински дебил!!! Айде, кмете, давай да отидем в Стулицътъ, както й казват по-голямата част от живеещите там! И без това "червените" не са печелили в Пловдив от 20 години, няма какво да губим...
Ей, как се ядосах, майна!!!
И без това "червените" не са печелили в Пловдив от 20 години, няма какво да губим...
на серго царвула точно това му е проблема и за тва мрази Пловдив . да ми ядат к** на тея избори пак ще отнесат голямо фиаско в Пловдив

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Fallen_Angel
- Контакти:
SHYNE написа:И без това "червените" не са печелили в Пловдив от 20 години, няма какво да губим...
на серго царвула точно това му е проблема и за тва мрази Пловдив . да ми ядат к** на тея избори пак ще отнесат голямо фиаско в Пловдив
Както винаги! Ей, само заради тази червена арогантност и простотия - пак ще отида да гласувам, въпреки че мислех да не ходя!
- Canaries front
- Контакти:
Футболистите на Ботев (Пловдив) и днес не са получили заплатите си, съобщава Дарик радио. Днес им е било обещано да си вземат дължимите заплати и премии, но това не е станало. Играчите заявиха, че са крайно разочаровани от отношенията на ръководството към тях. Президентът на клуба Димитър Христолов още през миналата седмица им е обещал парите.
Нека ви,когато трябваше да застанете до нас и да ни подкрепите подвихте опашки,сега стойте гладни !
Нека ви,когато трябваше да застанете до нас и да ни подкрепите подвихте опашки,сега стойте гладни !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Fallen_Angel никога не съм пропускал ,още повече след това срамно управление на тройната просто няма как да не отида да им отдам заслуженото !!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме