Отчаяна от мизерията 36-годишна майка на три деца заплаши, че ще се самоубие с най-малкото си дете в ръце, скачайки от 3-я етаж на дома си в Благоевград, съобщава БГНЕС.
36-годишната Е.П. се качила на стол на терасата в дома си и с 3-годишното си момченце в ръце и започнала да крещи, че ще скочи, тъй като вече не могла да се грижи за децата си. Тя има общо три деца - две момчета и момиче, мъжът й живее на село с надеждата да изкара някой лев.
Сигналът е подаден към 02:00 часа след полунощ от блок 26 в жк "Струмско". Веднага пред блока пристига полиция, пожарна и линейка. След продължителни разговори с полицаи и медици жената е разубедена, след което е настанена за лечение в отделението по психиатрия на МБАЛ-Благоевград.
"Отчаяна съм, не мога да се грижа за децата си, сготвила съм останалия ми половин пакет макарони, с тях не мога да нахраня и трите, избирам кой да яде и кой не. Не мога повече, мъжът ми е безработен, гледа си само цигарите и ракията, никаква помощ отникъде. Кажете ми какво да правя, може ли така да се живее", нареждала докараната до пълно отчаяние майка.
"Народът е докаран до пълна мизерия и отчаяние, не могат да посрещнат елементарните си нужди. Снощи посещавахме адрес в Благоевград, мъж има нужда от операция на гърлото, но не може да се оперира, тъй като трябва да внесе 600 лева за неплатени здравни осигуровки. Апартаментът им е без осветление заради неплатени сметки, живеят на свещи в 21 век. Мизерията в държавата е неописуема, а надежда никаква, за това млади хора се самоубиват и палят", коментираха тази сутрин дежурните в ЦСМП-Благоевград медици.
Като чуя само за БСП ГЕРБ Костов Кунева и компания ми се повдига...
Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце
До къде ни доведоха Герб.

Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- obi4am_pirin
- Контакти:
stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.
Не си добре...честно!
damyanov1963:
stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.
Пиеш ли си редовно хапчетата?
Кой да предположи,че Б.Борисов ще стане министър-председател,а Дянков министър на финансите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.
Кой да предположи,че Б.Борисов ще стане министър-председател,а Дянков министър на финансите
Теб те мислех за умен. Ако на власт бяха БСП щяха да фалират държавата за 3 път.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Те бяха,ама не успяха
Но при тези последните,няма прошка
Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Те бяха,ама не успяхаНо при тези последните,няма прошка
Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение
Последиците от управлението на ГЕРБ са вследствие от управлението на тройната коалиция. И не симпатизирам на никоя партия.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Много точно !
1. НИКОЙ не трябва да прави деца, като не може да ги гледа
2. Абсурда на простолюдието няма край - политическа партия, виновна за това , че един мъж е пияница...
3. Такива дето се самоубиват, по-добре да не се раждат въобще