Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Мнениеот obi4am_pirin » 02 май 2013 17:00

Отчаяна от мизерията 36-годишна майка на три деца заплаши, че ще се самоубие с най-малкото си дете в ръце, скачайки от 3-я етаж на дома си в Благоевград, съобщава БГНЕС.
36-годишната Е.П. се качила на стол на терасата в дома си и с 3-годишното си момченце в ръце и започнала да крещи, че ще скочи, тъй като вече не могла да се грижи за децата си. Тя има общо три деца - две момчета и момиче, мъжът й живее на село с надеждата да изкара някой лев.
Сигналът е подаден към 02:00 часа след полунощ от блок 26 в жк "Струмско". Веднага пред блока пристига полиция, пожарна и линейка. След продължителни разговори с полицаи и медици жената е разубедена, след което е настанена за лечение в отделението по психиатрия на МБАЛ-Благоевград.
"Отчаяна съм, не мога да се грижа за децата си, сготвила съм останалия ми половин пакет макарони, с тях не мога да нахраня и трите, избирам кой да яде и кой не. Не мога повече, мъжът ми е безработен, гледа си само цигарите и ракията, никаква помощ отникъде. Кажете ми какво да правя, може ли така да се живее", нареждала докараната до пълно отчаяние майка.
"Народът е докаран до пълна мизерия и отчаяние, не могат да посрещнат елементарните си нужди. Снощи посещавахме адрес в Благоевград, мъж има нужда от операция на гърлото, но не може да се оперира, тъй като трябва да внесе 600 лева за неплатени здравни осигуровки. Апартаментът им е без осветление заради неплатени сметки, живеят на свещи в 21 век. Мизерията в държавата е неописуема, а надежда никаква, за това млади хора се самоубиват и палят", коментираха тази сутрин дежурните в ЦСМП-Благоевград медици.

Като чуя само за БСП ГЕРБ Костов Кунева и компания ми се повдига...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Re: Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 17:06

До къде ни доведоха Герб. :o :shock:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 май 2013 17:09

Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 май 2013 17:11

stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Не си добре...честно!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 17:14

stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Пиеш ли си редовно хапчетата?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2013 17:20

Кой да предположи,че Б.Борисов ще стане министър-председател,а Дянков министър на финансите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 май 2013 17:24

CTAHKO написа:

Кой да предположи,че Б.Борисов ще стане министър-председател,а Дянков министър на финансите 8-)

Теб те мислех за умен. Ако на власт бяха БСП щяха да фалират държавата за 3 път.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2013 17:27

Те бяха,ама не успяха ;) Но при тези последните,няма прошка 8-)Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 май 2013 17:31

CTAHKO написа:Те бяха,ама не успяха ;) Но при тези последните,няма прошка 8-)Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение ;)

Последиците от управлението на ГЕРБ са вследствие от управлението на тройната коалиция. И не симпатизирам на никоя партия.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 май 2013 17:32

Много точно !

1. НИКОЙ не трябва да прави деца, като не може да ги гледа
2. Абсурда на простолюдието няма край - политическа партия, виновна за това , че един мъж е пияница...
3. Такива дето се самоубиват, по-добре да не се раждат въобще

Върни се в “Архив”