Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.
Честито! В тая криза хубавото все пак е,че втория мач сме домакини.Само да не се окаже протоколен...
Последна промяна от KIL на 27 ное 2012 22:03, променено общо 1 път.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Левски - ЧЕРНО МОРЕ За купата на Р.България
При Х в София имаме шанс във Варна да ги отстраним.Дано да няма контузени.По-добре да играем срещу слаб Левски,от колкото срещу Черноморец,Ботев или Берое.Успех Моряци! 

- radorezila
Лесен жребии за Левски две победи с по 2:0
Искам,да съм оптимист,но оглед с играта ни няма как да бъда такъв.Но пък в последните издания на турнира,макар и в друг формат за купата,все им надувахме шушоните.Има надежда малка,но все пак я има.Дано ги остраним,точно тях.Айдеее моряци! 

moreto vn написа:Искам,да съм оптимист,но оглед с играта ни няма как да бъда такъв.Но пък в последните издания на турнира,макар и в друг формат за купата,все им надувахме шушоните.Има надежда малка,но все пак я има.Дано ги остраним,точно тях.Айдеее моряци!
А вие най-накрая си оправете проклетия терен

реванша ще бъде протоколен.защото първия мач ще завърши с 3 и повече гола бъдещия шампион ЛЕВСКИ.
kambata написа:moreto vn написа:Искам,да съм оптимист,но оглед с играта ни няма как да бъда такъв.Но пък в последните издания на турнира,макар и в друг формат за купата,все им надувахме шушоните.Има надежда малка,но все пак я има.Дано ги остраним,точно тях.Айдеее моряци!
А вие най-накрая си оправете проклетия теренСрамно е отбор от А група да играе на такъв стадион.
Феновете ли искаш да го оправят?

[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
kreedz написа:kambata написа:moreto vn написа:Искам,да съм оптимист,но оглед с играта ни няма как да бъда такъв.Но пък в последните издания на турнира,макар и в друг формат за купата,все им надувахме шушоните.Има надежда малка,но все пак я има.Дано ги остраним,точно тях.Айдеее моряци!
А вие най-накрая си оправете проклетия теренСрамно е отбор от А група да играе на такъв стадион.
Феновете ли искаш да го оправя?Или се правиш на интересен...
Вие феновете не съм ви чул един път да протестирате срещу грозната кочина, в която са принудени футболистите ви да ритат всеки мач. По време на мач плакат поне издига ли ли сте? Да покажете, че не ви харесва статуквото. Май не сте.
kambata написа:moreto vn написа:Искам,да съм оптимист,но оглед с играта ни няма как да бъда такъв.Но пък в последните издания на турнира,макар и в друг формат за купата,все им надувахме шушоните.Има надежда малка,но все пак я има.Дано ги остраним,точно тях.Айдеее моряци!
Добре от утре почвам да инвестирам в оправяне на терена,за да не се опрадавате после за реванша.Доволен си!

-
- Контакти:
С тази игра,не виждам как можем да постигнем нещо.Трябва някакво чудо да стане за да играят сърцато,шансовете ни за отстраняване на ''сините'' са почти илюзорни, и не защото онези са нещо кой знае какво, а защото ние сме на границата на замръзване.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”