31.08, 20ч. - Левски - Черно море - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

31.08, 20ч. - Левски - Черно море - 4:0

Мнениеот DanielGeorgiev » 25 авг 2012 22:57

Мнения за мача?

Надявам се на следния състав:

-----------------------------Китанов---------------------------
---Дечев---Ал.Александров---Р.Колев---Д.Димитров---
--------------------Еденилосн---Г.Илиев---------------------
---С.Александров-----------------------------Д.Атанасов---
---------------------------Г.Божилов----------------------------
----------------------------Манолов-----------------------------

Прогноза - 0:1

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: 31.08, 20ч. - Левски - Черно море - ?:?

Мнениеот ralimavridov » 25 авг 2012 23:09

Еденилсон не го брой.Вместо него Камазола.А за мача ако издържим да няма ранен гол за Левски,на контри може всичко да стане.Генов показа няколко пъти,че срещу добри отбори като гост успява да вземе точки.Ще видим.Със сигурност нашите ще са надъхани на 200%.За вас не знам,но аз съм на мача!

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 25 авг 2012 23:24

шеС на нула!
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 авг 2012 23:49

Аз прогнози не давам, искам само достойно представяне (= поне като предното ни гостуване там). Традицията и логиката клонят към победа за Левски, дано да не стане така.

Към LUBOLSFC: Провери кога за последен път Черно море е падал от който и да е отбор в който и да е турнир с 0-6.

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 25 авг 2012 23:49

Йовов: Феновете да дойдат да видят четвъртата ни победа срещу Черно море
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 25 авг 2012 23:50

винаги се опъвате на Левски в София и винаги в крайна сметка падате макар и с зор

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 авг 2012 23:54

stg333 написа:винаги се опъвате на Левски в София и винаги в крайна сметка падате макар и с зор

Така е, но все някога такава негативна серия има край. Нищо не ни пречи да вярваме и да се надяваме, в крайна сметка това е част от страстта да си футболен запалянко.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2012 00:28

4:1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 авг 2012 00:57

Този състав дето колегата го е сложил горе не ми харесва. При толкова силен (за нашето първенство) противник, Генов тр да подсигури първо нашата врата. Визирам Сашо който трябва да си отиде на десния бек, а кой ще играе дясно крило е все тая при положяние, че там повече ще се браним. И в тази връзка си мисля, че по принцип Сашо трябва да си е на титулярния пост, а Генов да търси решение за крилото както може. Защото в момента нямаме нито сносен бек, нито сносно крило. Сашо има хъс, но няма таланта за флангови нападател. Не се сещам и колко центрирания има за сезон, но никак не са много. Само днес Дечев направи 3-4, като едното центриране си беше перфектно, а другите прилични.

[offtopic]Струва ми се, че тр да се вземат мерки този миксер синята лагуна да спре да бърка миризливата супа, защото всичките му постове са тенденциозни. Дори коментара му за днешния мач нямаше нищо общо с действителността. Просто се опита да се заяжджа. Като прави свирки на Гарфилд си мисли, че няма да го отнесе ли, що?[/offtopic]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 авг 2012 01:50

cristely написа:Този състав дето колегата го е сложил горе не ми харесва. При толкова силен (за нашето първенство) противник, Генов тр да подсигури първо нашата врата. Визирам Сашо който трябва да си отиде на десния бек, а кой ще играе дясно крило е все тая при положяние, че там повече ще се браним. И в тази връзка си мисля, че по принцип Сашо трябва да си е на титулярния пост, а Генов да търси решение за крилото както може. Защото в момента нямаме нито сносен бек, нито сносно крило. Сашо има хъс, но няма таланта за флангови нападател. Не се сещам и колко центрирания има за сезон, но никак не са много. Само днес Дечев направи 3-4, като едното центриране си беше перфектно, а другите прилични.

Аз съм склонен да се съглася по принцип, но точно за този мач десен фланг Дечев-Сашко ще е перфектен. Типичен офанзивен флангови футболист без усвоени дефанзивни прийоми е безполезен в защита, затова Сашко пасва идеално, с Дечев зад него.

Погледнато от друга страна, ако отиваме само да се защитаваме 90 минути, то предварително сме загубили мача. Една от причините "грандовете" да са грандове е, че повечето отбори играят плашливо срещу тях и така те (т.нар. "грандове") лесно постигат победи. Натисни ги здраво и няма начин да не сгрешат.

Върни се в “Архив”