Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Бойко Борисов се среща с Радо Стойчев

Мнениеот haha » 15 май 2012 22:06

yasen написа:ами не ми е приятен Бойко, но поне се опитва да въдвори някакъв ред, знам, че обича да се харесва на хората, и то много, точно сега е шанса му да спечели още гласове на негова страна, ако реши кардинално проблема, а той е ясен - Лазаров и кликата му вън, нека бъдат позорно изгонени от федерацията, това ще се хареса на всички, е ако не всички, то на тези, които все още имат глави на раменете си и милееят за българския спорт.
България върви усилено към деградация, а волейбола е една малка част от нея...
не мисля, че е невъзжможно да се назначи ново ръководство във волейбола, дано има някакъв шанс, въпроса дали не са всички в кюпа и да им е през оная работа за спорта...

Сам си си отговорил,защо опитва да въдвори ред ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Мнениеот АКАДЕМИК София » 15 май 2012 22:16

Нали Бойко подкрепи уволнението на Радо! А сега като видя народа, че се разбунтува, дай да го върнем.
Изображение

sandi74

Re: И Андрей Жеков се отказва от националния!

Мнениеот sandi74 » 15 май 2012 22:39

Прав им път и на двамата.Чудо голямо,че в отбора мишоците щели да са с 2 по-малко.

sandi74

Re: Пранди отказа да поеме България!

Мнениеот sandi74 » 15 май 2012 22:50

Напълно нормално е никой да не иска да е треньор на тези мишоци.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 май 2012 22:56

АКАДЕМИК София написа:Нали Бойко подкрепи уволнението на Радо! А сега като видя народа, че се разбунтува, дай да го върнем.

Ма народа за някакъв си Стойчев ли се разбунтува?А за "манджата"?За работните места?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 май 2012 23:01

Някои хора вечно нямат угодия... Важното е да се плюе по някого. Волейболът е единственият ни колективен спорт, който все пак не беше тотално прецакан и от години сме все в топ 10 на света. Кой друг колективен спорт е така? И когато човек е амбициозен е нормално да се търси промяна, когато не върви! И не виждам какъв е проблемът един от най-големите хора в държавата ако има възможността да се опита да убеди Радо да се върне, ако са стигнали до извода, че той е най-добрият вариант с оглед на получилата се ситуация... И федерации тръгнаха вече да сменят, а не виждат, че това е колективният спорт, в който все още сме нещо в световен мащаб... Аз не съм с тези, които искат смени и уволнения-не съм на това мнение!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

sandi74

Re: Петиция за оставка на Данчо Лазаров?

Мнениеот sandi74 » 15 май 2012 23:02

Данчо е не човек а желязо.Вън набедения треньор Радо и мекеретата от отбора.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Петиция за оставка на Данчо Лазаров?

Мнениеот j0rka7aa » 15 май 2012 23:02

Този човек Лазаров и дружката му Ганев (колкото и добър волейболист да е бил) се опитват всячески да разбият спорта, който носи най-голяма гордост на нас българите в момента и на момента трябва да бъдат изметени. Дано Бойко вземе едно правилно решение и върне Радо като треньор и изхвърли тези двамата разсипници.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 май 2012 23:04

blue avalanche написа:
АКАДЕМИК София написа:Нали Бойко подкрепи уволнението на Радо! А сега като видя народа, че се разбунтува, дай да го върнем.

Ма народа за някакъв си Стойчев ли се разбунтува?А за "манджата"?За работните места?

Много надценяваш този народ!!! ;) Като дойдат комунягите още няколко пъти на власт и ще се оправим :?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 23:34

ehh написа:Още повече, че ако го върнат с нареждане "отгоре", това означава, че БФВ олеква СЕРИОЗНО!

Крайно време е федерацията да олекне и някои индивиди да се разкарат оттам! И да се започне на чисто!
Дано Стойчев да се върне! Сигурен съм, че с връщането му, момчетата ще си съдерат шортите, за да се докажат! Само не знам с какви очи ще го погледне Вл. Николов .... но хайде първо да се върне и тогава да правим сметки :)

Върни се в “Архив”