Служебното правителство в лицето на министър-председателя Марин Райков ще се въздържи от сезиране на Конституционния съд относно жалбата, внесена от РЗС, НФСБ, ВМРО-БНД и "Другата България" за касиране на предсрочните парламентарни избори.
Това обяви самият Марин Райков на пресконференция на Министерски съвет.
Според чл. 13 от Изборния кодекс Министерски съвет отговоря за организационно-технологичната подготовка на изборите и няма правомощия да се произнася по твърдения, които са от компетенцията на Централната избирателна комисия, обясни Райков. Именно ЦИК отговоря за контрол на Секционните избирателни комисии, към които са насочени претенциите на съответните четири политически сили.
Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
alexveselinov написа: Истинските предприемачи са тук в България ,само трябва да им се даде малко въздух,да спре натиска и нещата ще се оправят.
Оооо, въздух ли да се даде

Alexveselinov, да те питам нещо свързано с 1000-та лева минимална заплата, понеже си от видните привърженици на Атака във форума. Оставям настрана обстоятелства, като това, че сме в страшна демографска криза (която ще се засилва все повече, защото никой не взима мерки) и няма кой да ги изработи тези пари и като това, че скок от 300 на 1000лв ще ни вкара в такава инфлационна спирала, от която и на Волен ще му се завие свят. Просто приемаме хипотетично, че заплатата е 1000лв. и те питам: Ако имаш служители, чийто труд не струва 1000лв. (просто не са достатъчно квалифицирани, нямат знания и умения, които да бъдат оценени на 1000лв.), какво ще направиш? Ще им подаряваш 1000лв. (не е ясно от къде ще ги вземеш), ще ги съкратиш (тогава ще трябва да натовариш другите служители с техните задължения и ще спадне качеството и производителността) или ще направиш нещо друго?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- GA_ veliki
- Контакти:
Tommi написа:alexveselinov написа: Истинските предприемачи са тук в България ,само трябва да им се даде малко въздух,да спре натиска и нещата ще се оправят.
Оооо, въздух ли да се дадеТочно обратното - трябва да се затегнат нещата още повече. Нямам предвид като такси, осигуровки и т.н., а като строг контрол върху дейността от страна на всички контролни органи. Само така ще останат хората, можещи да правят бизнес, а големите тарикати, които се наричат бизнесмени, да си ходят на село. Само гледат как да прецакат държавата с данъци или пък как да спечелят повече, ощетявайки клиента и в същото време плачат колко е тежко да се прави бизнес в България. Чуждите инвеститори били виновни, този бил виновен, онзи бил виновен.
Alexveselinov, да те питам нещо свързано с 1000-та лева минимална заплата, понеже си от видните привърженици на Атака във форума. Оставям настрана обстоятелства, като това, че сме в страшна демографска криза (която ще се засилва все повече, защото никой не взима мерки) и няма кой да ги изработи тези пари и като това, че скок от 300 на 1000лв ще ни вкара в такава инфлационна спирала, от която и на Волен ще му се завие свят. Просто приемаме хипотетично, че заплатата е 1000лв. и те питам: Ако имаш служители, чийто труд не струва 1000лв. (просто не са достатъчно квалифицирани, нямат знания и умения, които да бъдат оценени на 1000лв.), какво ще направиш? Ще им подаряваш 1000лв. (не е ясно от къде ще ги вземеш), ще ги съкратиш (тогава ще трябва да натовариш другите служители с техните задължения и ще спадне качеството и производителността) или ще направиш нещо друго?
В България няма истински "предприемачи" , има нагаждачи
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
alexveselinov написа:1.Приятелче аз се занимавам с бизнес повече от 10г.
2.Направи си труда да провериш с колко се покачиха държавните такси за бизнеса
3.Бензин и дизел от 1.63 се вдигна на 2.65
4.Миналата година увеличиха цената на промишления ток с 15%
5.От 1 януари осигуровките за малките фирми до 9–10 души се увеличават с 300 лв. на месец
6.Колко собственици на заведения пострадаха от закона за тютюнопушене?Теглиха кредити да приобщават зали за пушене и след по малко от година го забраниха напълно.
7.Да не говорим какъв рекет в момента има от НАП и ХЕИ
Криза има факт!Но БГ пазара е прекалено малък за да зависи от кризата.Плямпат разни глупости че не идвали чужди инвестиции и видиш ли без тях страдала нашата икономика.Истинските предприемачи са тук в България ,само трябва да им се даде малко въздух,да спре натиска и нещата ще се оправят.
При толкова рев как ще плащаш 1000лв?Искате "предприемачите всичко наготово без да си мръднете пръста и за всичко всеки друг е виновен освен вие!За непушачите измислете начин да ги привлечете клиентите.Безплатна идея(от кв. кръчма) един ден в седмицата 25% намаление и V.I.P. карти за 10% намаление, добро обслужване,хубава кухня и човека не се оплаква от липса на клиенти.Но ти явно си от пишман "предприемачите"
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Ама защо си мислите,че Сидеров влага някакъв смисъл в това за 1000 лв заплата.Просто човека си стреля в глуповатата част на обществото.Лъже ги с кухи обещания... а накрая целувки с ДПС.Това е положението.
Напоследък,нямах възможност да следя темите,но вие все още ли дискутирате популиските глупости на оная фанатична откачалка Болен ? Сериозни хора има в тоя форум,няма нужда да си губите времето да спорите за безсмислени неща...
А това което направи Волен преди 3-4 дена с журналиста и полицая за пореден път ме убеди,че това е най-големият олигофрен,който този парламент,някога е виждал ! Много рядко си позволявам да слагам квалификации на група от хора,но се убедих че,нормален човек не може да гласува за тази пародия наречена партия...
А това което направи Волен преди 3-4 дена с журналиста и полицая за пореден път ме убеди,че това е най-големият олигофрен,който този парламент,някога е виждал ! Много рядко си позволявам да слагам квалификации на група от хора,но се убедих че,нормален човек не може да гласува за тази пародия наречена партия...
Не мога да повярвам ,че българският народ допусна да бъде управляван от комунисти и турци !!! Нищо добро не ни чака
А сега установявам,че народа е шокиран и не може да приеме,как ни се натресоха пак БСП + ДПС
Когато хората ви казваха,че за добро или лошо,алтернатива е ГЕРБ или БСП + ДПС,повечето хора си правиха отглушки и оригиналничеха,имало алтернатива - Кунева,ДСБ,Протестиращите и т.н.
Е радвайте се сега на алтернативата....Аз досега от изборите насам не съм си позволил да кажа нито една лоша дума за коалицията между БСП + ДПС,защото не е виновен,този който яде баницата....Народа си ги избра,народа и ще си ги търпи

Когато хората ви казваха,че за добро или лошо,алтернатива е ГЕРБ или БСП + ДПС,повечето хора си правиха отглушки и оригиналничеха,имало алтернатива - Кунева,ДСБ,Протестиращите и т.н.
Е радвайте се сега на алтернативата....Аз досега от изборите насам не съм си позволил да кажа нито една лоша дума за коалицията между БСП + ДПС,защото не е виновен,този който яде баницата....Народа си ги избра,народа и ще си ги търпи

Само `дето коалицията не е само БСП + ДПС, нищо че третият член ще го играе леко встрани, все пак трябва да заблуждава наивните си избиратели ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не мисля,че някой ще даде на тая инфантилна откачалка,каквито и да е било постове,така че малко коалицията ми бяга...