Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот alexveselinov » 22 май 2013 12:29

parvanoff написа:
alexveselinov написа:
parvanoff написа:
alexveselinov написа:Аз не мога да разбера какво искате от АТАКА!?
АТАКА и открадна еврофондове по времето на тро.коалиция?
Пак АТАКА построи ''Цанков камък'' и даде на Доган 2 милн.лева комисионна?
Или АТАКА съсипа малкия и среден бизнес и вкара страната в рецесия?
Протестите срещу АТАКА ли бяха?
Герберчетата много ви яд че Волен вече не ви скача по свирката.Живота е такъв,всичко се връща!
Да ви напомня ли за позорната декларация на ГЕРБ срещу АТАКА преди две години.
Или за това че ГЕРБ открадна 10 депутати от АТАКА заедно със субсидията.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XlUtzIwrM#!
Погледни си това отново и пак кажи какво мислиш за този...
И се сети да говориш за д/п/с и бс/к/п, а? Сега се сети... И какво пак ти са ти гербаджиите в устата? Така и не ми отговори какво са направили, за да убият малкият и средният бизнес. Повтаряш едни и същи недоказани неща. Ами на-е, сега вече можеш сам да си пуснеш на бавен каданс и да си видиш лидерът какво представлява. Да не коментирам изобщо в Парламентът какви ги свърши, но и там има един факт-той подкрепи кандидатурите на бс/к/п и д/п/с косвено с излизането си от залата, а с нерегистрирането си им осигури и кворум!
Това е ужасяващо. Какъв е тоя, че ще скача така на български полицай, още повече след изстъпленията срещу журналиста, които направиха. Кой е той, че ще го нарича турчин? Още повече, след като се видя как той самият се превърна в такъв в Парламента...
Ужасен съм, че и след тези неща още има хора, които подкрепят тази партия, а изобщо да не говорим, че има хора, които вкараха тази партия и този в политиката...

И ти като твоя идол Боко живееш в твой собствен виртуален свят :lol: :lol: :lol:

Благодаря за отговора! Достатъчен беше и казва много неща. Не съм очаквал и друг-ясно бе, че не можеш да надскочиш възможностите си! ;)
П.П. Доказа и друго. Въпреки че всячески се опитваш да изкараш, че имам друг идол освен Васил Левски, то се видя явно, че май ти имаш идол, на който се кланяш, дори да не можеш да разбереш действията му. А това говори много и за твоята готовност да направиш абсолютно всичко за него :lol:

С платени драскачи не се занимавам!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 май 2013 12:33

alexveselinov написа:
parvanoff написа:
alexveselinov написа:
parvanoff написа:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XlUtzIwrM#!
Погледни си това отново и пак кажи какво мислиш за този...
И се сети да говориш за д/п/с и бс/к/п, а? Сега се сети... И какво пак ти са ти гербаджиите в устата? Така и не ми отговори какво са направили, за да убият малкият и средният бизнес. Повтаряш едни и същи недоказани неща. Ами на-е, сега вече можеш сам да си пуснеш на бавен каданс и да си видиш лидерът какво представлява. Да не коментирам изобщо в Парламентът какви ги свърши, но и там има един факт-той подкрепи кандидатурите на бс/к/п и д/п/с косвено с излизането си от залата, а с нерегистрирането си им осигури и кворум!
Това е ужасяващо. Какъв е тоя, че ще скача така на български полицай, още повече след изстъпленията срещу журналиста, които направиха. Кой е той, че ще го нарича турчин? Още повече, след като се видя как той самият се превърна в такъв в Парламента...
Ужасен съм, че и след тези неща още има хора, които подкрепят тази партия, а изобщо да не говорим, че има хора, които вкараха тази партия и този в политиката...

И ти като твоя идол Боко живееш в твой собствен виртуален свят :lol: :lol: :lol:

Благодаря за отговора! Достатъчен беше и казва много неща. Не съм очаквал и друг-ясно бе, че не можеш да надскочиш възможностите си! ;)
П.П. Доказа и друго. Въпреки че всячески се опитваш да изкараш, че имам друг идол освен Васил Левски, то се видя явно, че май ти имаш идол, на който се кланяш, дори да не можеш да разбереш действията му. А това говори много и за твоята готовност да направиш абсолютно всичко за него :lol:

С платени драскачи не се занимавам!

:lol: :lol: :lol:
Объркал си рейсът пич :lol:
Време е да смениш плочата, че се изтърка, пък и стана явно, че ти си платеният драскач. "Гузен негонен бяга" е казала мъдростта на народа! :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 май 2013 14:19

Герберчетата много ви яд че Волен вече не ви скача по свирката.Живота е такъв,всичко се връща!

Нито едно , просто вчера осигуриха мнозинство на ДПС...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 май 2013 18:10

Някой ще ми каже ли колко са невалидните бюлетини
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 май 2013 20:41

stn написа:Някой ще ми каже ли колко са невалидните бюлетини

Виж в ЦИК :http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/
Ако те мързи - 90 047
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 май 2013 20:44

GOLEADOR написа:

Виж в ЦИК :http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/
Ако те мързи - 90 047

Това означава, че умните хора в България са само 90 047. Това обеснява защо сме последна дупка на кавала в ЕС.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 май 2013 20:58

stn написа:
GOLEADOR написа:

Виж в ЦИК
Ако те мързи - 90 047

Това означава, че умните хора в България са само 90 047. Това обеснява защо сме последна дупка на кавала в ЕС.

Пич,ми то повечето от тези невалидните бюлетини идват от турските села.И то заради неграмотността на хората там.Но щом се припознаваш ,аз с нищо не мога да ти помогна.

П.П.
За пример:
Село Енчец (община Кърджали),174 гласа, над половината - 88, са недействителни!

http://results.cik.bg/pi2013/pdf/09/1600124.pdf
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 май 2013 21:47

Момче само пишеш, за да щракаш по клавиатурата, поне малко икономическа култура да имаше. Трендът надолу при малкият и средния бизнес се дължи основно на световната икономическа криза, тъй като живеем в условия на пазарна икономика и законите, по които се развива бизнесът и икономиката в световен мащаб влияят и върху бизнеса у нас(за добро или лошо). Пак за добро или лошо това вече не ти е комунизмът (въпреки че партията ти подкрепя точно комунистите и турците) и влиянието на държавата върху тези процеси е ограничено. Отделен въпрос е, че ГЕРБ не направиха почти нищо, за да ограничат това, колкото и малко да е. В общи линии постигнаха макроикономическа стабилност за сметка на стимули за малкия и средния бизнес.
Този застой в малкия и среден бизнес щеше да се случи неизбежно независимо от политическата партия на власт. Ще я видим вашата тройна коалиция докъде ще докара нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 май 2013 21:50

Ами едно на ръка е неграмотен.
Другото което тая прегръдка с ДПС само показва колко си държи на идеите. ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 23 май 2013 08:32

bubka написа:

Момче само пишеш, за да щракаш по клавиатурата, поне малко икономическа култура да имаше. Трендът надолу при малкият и средния бизнес се дължи основно на световната икономическа криза, тъй като живеем в условия на пазарна икономика и законите, по които се развива бизнесът и икономиката в световен мащаб влияят и върху бизнеса у нас(за добро или лошо). Пак за добро или лошо това вече не ти е комунизмът (въпреки че партията ти подкрепя точно комунистите и турците) и влиянието на държавата върху тези процеси е ограничено. Отделен въпрос е, че ГЕРБ не направиха почти нищо, за да ограничат това, колкото и малко да е. В общи линии постигнаха макроикономическа стабилност за сметка на стимули за малкия и средния бизнес.
Този застой в малкия и среден бизнес щеше да се случи неизбежно независимо от политическата партия на власт. Ще я видим вашата тройна коалиция докъде ще докара нещата.

1.Приятелче аз се занимавам с бизнес повече от 10г.
2.Направи си труда да провериш с колко се покачиха държавните такси за бизнеса
3.Бензин и дизел от 1.63 се вдигна на 2.65
4.Миналата година увеличиха цената на промишления ток с 15%
5.От 1 януари осигуровките за малките фирми до 9–10 души се увеличават с 300 лв. на месец
6.Колко собственици на заведения пострадаха от закона за тютюнопушене?Теглиха кредити да приобщават зали за пушене и след по малко от година го забраниха напълно.
7.Да не говорим какъв рекет в момента има от НАП и ХЕИ
Криза има факт!Но БГ пазара е прекалено малък за да зависи от кризата.Плямпат разни глупости че не идвали чужди инвестиции и видиш ли без тях страдала нашата икономика.Истинските предприемачи са тук в България ,само трябва да им се даде малко въздух,да спре натиска и нещата ще се оправят.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”