parvanoff написа:alexveselinov написа:parvanoff написа:alexveselinov написа:Аз не мога да разбера какво искате от АТАКА!?
АТАКА и открадна еврофондове по времето на тро.коалиция?
Пак АТАКА построи ''Цанков камък'' и даде на Доган 2 милн.лева комисионна?
Или АТАКА съсипа малкия и среден бизнес и вкара страната в рецесия?
Протестите срещу АТАКА ли бяха?
Герберчетата много ви яд че Волен вече не ви скача по свирката.Живота е такъв,всичко се връща!
Да ви напомня ли за позорната декларация на ГЕРБ срещу АТАКА преди две години.
Или за това че ГЕРБ открадна 10 депутати от АТАКА заедно със субсидията.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XlUtzIwrM#!
Погледни си това отново и пак кажи какво мислиш за този...
И се сети да говориш за д/п/с и бс/к/п, а? Сега се сети... И какво пак ти са ти гербаджиите в устата? Така и не ми отговори какво са направили, за да убият малкият и средният бизнес. Повтаряш едни и същи недоказани неща. Ами на-е, сега вече можеш сам да си пуснеш на бавен каданс и да си видиш лидерът какво представлява. Да не коментирам изобщо в Парламентът какви ги свърши, но и там има един факт-той подкрепи кандидатурите на бс/к/п и д/п/с косвено с излизането си от залата, а с нерегистрирането си им осигури и кворум!
Това е ужасяващо. Какъв е тоя, че ще скача така на български полицай, още повече след изстъпленията срещу журналиста, които направиха. Кой е той, че ще го нарича турчин? Още повече, след като се видя как той самият се превърна в такъв в Парламента...
Ужасен съм, че и след тези неща още има хора, които подкрепят тази партия, а изобщо да не говорим, че има хора, които вкараха тази партия и този в политиката...
И ти като твоя идол Боко живееш в твой собствен виртуален свят![]()
![]()
Благодаря за отговора! Достатъчен беше и казва много неща. Не съм очаквал и друг-ясно бе, че не можеш да надскочиш възможностите си!
П.П. Доказа и друго. Въпреки че всячески се опитваш да изкараш, че имам друг идол освен Васил Левски, то се видя явно, че май ти имаш идол, на който се кланяш, дори да не можеш да разбереш действията му. А това говори много и за твоята готовност да направиш абсолютно всичко за него
С платени драскачи не се занимавам!