Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:13

DmG написа:
ralka_levskarka написа:
DmG написа:Само да ви кажа , левскарите и цесекарите - като почнете със тази история и със тези титли да се опитвате да затапвате всеки , вие изглеждате ЖАЛКИ и на хората им става ясно защо сте фенове на тези отбори ! Толкова ли не го разбрахте , глупци .

Да аз съм чорбарче , но няма как да ме видите да се опитвам да " затапвам " фен на по- малък отбор със скапаните титли и история . Даже феновете на по-малките отбори заслужават по-голямо уважение от грандовете на всички власти !

Нещо за титли и купи ли чу?!
П.С. Левски нямат титла от 4 години, сам си отговори дали съм им фенка заради това. Аре със здраве.

ЦЕЛИ четири години , боже господи как да не ги жалиш . Странно е ,че не си фенка на отбора , който няма купа от 20+ години и само една или 2 за 80 години ?

А ти защо не си?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 17:15

ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Само да попитам тук присъстващите,кога Левски ще победи Лудогорец или кога поне няма да загуби от тях? :

28 (13) кръг устройва ли те?

Хубаво нещо са мечтите,а най-хубаво е че са безплатни. :mrgreen: Дерзай Рале. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:15

sandi74 написа:
ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Само да попитам тук присъстващите,кога Левски ще победи Лудогорец или кога поне няма да загуби от тях? :

28 (13) кръг устройва ли те?

Хубаво нещо са мечтите,а най-хубаво е че са безплатни. :mrgreen: Дерзай Рале. :mrgreen:

[offtopic]Припадай.[/offtopic]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 яну 2013 17:16

ralka_levskarka написа:
DmG написа:
ralka_levskarka написа:
DmG написа:Само да ви кажа , левскарите и цесекарите - като почнете със тази история и със тези титли да се опитвате да затапвате всеки , вие изглеждате ЖАЛКИ и на хората им става ясно защо сте фенове на тези отбори ! Толкова ли не го разбрахте , глупци .

Да аз съм чорбарче , но няма как да ме видите да се опитвам да " затапвам " фен на по- малък отбор със скапаните титли и история . Даже феновете на по-малките отбори заслужават по-голямо уважение от грандовете на всички власти !

Нещо за титли и купи ли чу?!
П.С. Левски нямат титла от 4 години, сам си отговори дали съм им фенка заради това. Аре със здраве.

ЦЕЛИ четири години , боже господи как да не ги жалиш . Странно е ,че не си фенка на отбора , който няма купа от 20+ години и само една или 2 за 80 години ?

А ти защо не си?

защото живея на 10тина км от стадиона на ЦСКА , баща ми им е бил фен + военен :) Въпреки че съм роден във Варна , няма как да съм им фен като още от малък със се махнал от там .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 17:18

ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Ей това вече е приказка,всичко друго е щракане по клавиатурите от ненаиграли се дечурлиги и супер лаици наистина бъкел не вдяващи нищо от футбол.Факт.

Нещо друго ще кажеш ли, че вече това го чета за 3 път?

Хубаво че го четеш,дано да е от полза за футболен лаик от клас като тебе. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:19

DmG написа:защото живея на 10тина км от стадиона на ЦСКА , баща ми им е бил фен + военен :) Въпреки че съм роден във Варна , няма как да съм им фен като още от малък със се махнал от там .

Живея на 14 км от стадион "Ивайло" , баща ми е фен на Левски 30 години някъде, аз от 7, така устройва ли те ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 17:20

russia написа:
bardon_27 написа: Не ясно за мен е защо почти всички медии ни заливат с глупави информации за отбор, който е създаден 2010-та, а закриването му ще бъде най-много след 3-4 години.

Само тази част от поредната "куха" тема е достатъчна, за да разберем колко назадничав и тесногръд е автора й! Всъщност той явно е просто един от злобното левскарско съсловие, което през есента чакаше с притаен дъх УЕФА да изхвърли ЦСКА от ЕКТ, обратно отброяване имаше, чакаха ЦСКА да бъде закрит, затрит и т.н. и т.н. Е, това не се случи! Сега на дневен ред са Лудогорец. Разни вещери им вещаят бързата гибел, даже ако може още утре да обявят тяхното несъществуване! Толкова сте плоски, елементарни и задръстени от злоба, че няма накъде повече! Как не ви омръзва всичко това?

Разгеле,веднъж и ти да напишеш нещо свястно в този форум.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:21

sandi74 написа:Хубаво че го четеш,дано да е от полза за футболен лаик от клас като тебе. :mrgreen:

[offtopic]police are the biggest suckers[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 яну 2013 17:26

sandi74 написа:
russia написа:
bardon_27 написа: Не ясно за мен е защо почти всички медии ни заливат с глупави информации за отбор, който е създаден 2010-та, а закриването му ще бъде най-много след 3-4 години.

Само тази част от поредната "куха" тема е достатъчна, за да разберем колко назадничав и тесногръд е автора й! Всъщност той явно е просто един от злобното левскарско съсловие, което през есента чакаше с притаен дъх УЕФА да изхвърли ЦСКА от ЕКТ, обратно отброяване имаше, чакаха ЦСКА да бъде закрит, затрит и т.н. и т.н. Е, това не се случи! Сега на дневен ред са Лудогорец. Разни вещери им вещаят бързата гибел, даже ако може още утре да обявят тяхното несъществуване! Толкова сте плоски, елементарни и задръстени от злоба, че няма накъде повече! Как не ви омръзва всичко това?

Разгеле,веднъж и ти да напишеш нещо свястно в този форум.

Злобата е основно движещо нещо в българина, особено на т.нар. ултрасчета, за които не е важна любовта към собственият си ти отбор, а омразата към съперника.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:27

milen.hristov написа:Разгеле,веднъж и ти да напишеш нещо свястно в този форум.

Злобата е основно движещо нещо в българина, особено на т.нар. ултрасчета, за които не е важна любовта към собственият си ти отбор, а омразата към съперника.[/quote]
:lol: :lol:

Върни се в “Архив”