Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...
vaskonti написа:blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...
Би ли ни казал къде се отчитат отборите когато се напъват за даден играч?
sin4ec написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...
Що се правиш на такъв, дето не си? Кой се интересува от Камбуров? Тоя е колкото мене и има артрит и подагра, ама ти сериозно ли?
delqnski47 написа:Абе вие и във вашата тема за трансфери и тука сте изперкали на тема ''Камбуров''!Ко ви става не мога да разбЕрем!![]()
Кой се интересува от Камбуров...та вие го молехте 5 пъти да дойде при вас...на Майкъла му трябваха 5 минути!Това достатъчно ли ти е за отговор?
Вместо да ни мислите,отивайте да се молите на ВТБ,Газпром,Мазпром,Чорни,Бойко и останалите ви спонсори да пуснат някой лев за някой и друг защитник във вашата редица,че с Мишо в добро настроение и Камбура в добра форма нЕма ви се вЕрва...
sin4ec написа:delqnski47 написа:Абе вие и във вашата тема за трансфери и тука сте изперкали на тема ''Камбуров''!Ко ви става не мога да разбЕрем!![]()
Кой се интересува от Камбуров...та вие го молехте 5 пъти да дойде при вас...на Майкъла му трябваха 5 минути!Това достатъчно ли ти е за отговор?
Вместо да ни мислите,отивайте да се молите на ВТБ,Газпром,Мазпром,Чорни,Бойко и останалите ви спонсори да пуснат някой лев за някой и друг защитник във вашата редица,че с Мишо в добро настроение и Камбура в добра форма нЕма ви се вЕрва...
И ти ептен си изтрещял... Кога го искахме, не беше ли преди години? И се замисли що нямате спонсори, а? Или Директивата ви ги взе?
sin4ec написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...
Що се правиш на такъв, дето не си? Кой се интересува от Камбуров? Тоя е колкото мене и има артрит и подагра, ама ти сериозно ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта