Край на сагата ! Мартин Камбуров е играч на ЦСКА София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Край на сагата ! Мартин Камбуров е играч на ЦСКА София

Мнениеот Teo » 18 дек 2012 14:42

АЙДЕ ДА ИДВА ПРОЛЕТТА НЕ МОГА ЧАКАМ ВЕЧЕ, ВЗИМАМ СИ ФЛАНЕЛКА НА КАМБУРОВВВВВВВВВВВ :) :) :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 15:30

"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 дек 2012 15:36

Честито, колеги! Най-сетне едно качествено попълнение и в нашите редици!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 15:50

blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...

Би ли ни казал къде се отчитат отборите когато се напъват за даден играч?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 дек 2012 23:23

vaskonti написа:
blue avalanche написа:"Сага" е много силно казано.Не знам друг отбор да се е напъвал за Камбуров.Ама истински...Не във въображението на журналистите...

Що се правиш на такъв, дето не си? Кой се интересува от Камбуров? Тоя е колкото мене и има артрит и подагра, ама ти сериозно ли?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 дек 2012 23:28

sin4ec написа:
vaskonti написа:

Що се правиш на такъв, дето не си? Кой се интересува от Камбуров? Тоя е колкото мене и има артрит и подагра, ама ти сериозно ли?

Абе вие и във вашата тема за трансфери и тука сте изперкали на тема ''Камбуров''!Ко ви става не мога да разбЕрем! :lol:
Кой се интересува от Камбуров...та вие го молехте 5 пъти да дойде при вас...на Майкъла му трябваха 5 минути! :lol: Това достатъчно ли ти е за отговор?
Вместо да ни мислите,отивайте да се молите на ВТБ,Газпром,Мазпром,Чорни,Бойко и останалите ви спонсори да пуснат някой лев за някой и друг защитник във вашата редица,че с Мишо в добро настроение и Камбура в добра форма нЕма ви се вЕрва... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 дек 2012 23:51

delqnski47 написа:Абе вие и във вашата тема за трансфери и тука сте изперкали на тема ''Камбуров''!Ко ви става не мога да разбЕрем! :lol:
Кой се интересува от Камбуров...та вие го молехте 5 пъти да дойде при вас...на Майкъла му трябваха 5 минути! :lol: Това достатъчно ли ти е за отговор?
Вместо да ни мислите,отивайте да се молите на ВТБ,Газпром,Мазпром,Чорни,Бойко и останалите ви спонсори да пуснат някой лев за някой и друг защитник във вашата редица,че с Мишо в добро настроение и Камбура в добра форма нЕма ви се вЕрва... :lol:

И ти ептен си изтрещял... Кога го искахме, не беше ли преди години? И се замисли що нямате спонсори, а? Или Директивата ви ги взе?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2012 00:28

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Абе вие и във вашата тема за трансфери и тука сте изперкали на тема ''Камбуров''!Ко ви става не мога да разбЕрем! :lol:

И ти ептен си изтрещял... Кога го искахме, не беше ли преди години? И се замисли що нямате спонсори, а? Или Директивата ви ги взе?

Знаеш ли колко ми е втръснало да чета,когато някой неприятен футболист отиде в кръвния враг и се почват едни ''тоя е слаб'' и такива разни!Знаеш ли колко ми е ВТРЪСНАЛО от такива коментари като твоите :lol: (туко виж сте уцелили с мечтаната прогноза и после се почва...''ее казах ви чорбари,нека ви''...и се почва едно животинско хорско радостно мучене от единия край на София :lol: )!
П.П. Тия на мене не ми ги говори,приятел,аз не падам от небето!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2012 08:57

sin4ec написа:
vaskonti написа:

Щом Левски не го иска, значи не става за никой друг, така ли? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2012 14:44

Ако не вкара минимум 10 гола до края на шампионата да си плати за престоя в ЦСКА. Все пак е богат човек. :)

Върни се в “Архив”