Santiago Munezz написа:Stanislav_Ivanov написа:Ми Силва ако не е добър нямаше въобще да го викат в Евертън нали ?
Еми той и червения Шеридън дойде от Селтик ама е пълно дърво...просто пример ти давам,не че ги сравнявам

Много точнен пример! В големите клубове е пълно с такива елементи, там месомелачката е голяма взимат по- много и оцеляват само най- добрите, шлаката се разпраща по дубъла и долните дивизии ли се продава на Изток. Ако покаже някой качества го връщат. Ще ви дам пример с три български наборчета които заминаха по едно и също време в Германия. Тошев в Кьолн,Курдов в Байер и Александров в Борусия хората им дадоха шанс играха в дубъла, готвеха се с титулярите играха в контроли и малко за купите.Това продължи повече от две години.Видяха ,че не стават и се оказаха прави.Едно друго момче по- рано на същата възраст обаче се пребори макар, че и то беше на кантар.Треньора му казваше, че трябва да го рита по задника за да играе в началото. Все пак го наложиха и стана звезда в Германия, а после и в Англия.
Това , че са го взели в Евертън и не се е наложил означава само едно, че са се заблудили когато са го привлекли и не е достатъчно добър за този клуб.За Левски може и да пасне макар , че аз лично се съмнявам.За мене трябваше да си оставите Арш и Калво. Калво очевидно показа прогрес през пролетта въпреки , че и той като повечето латиноси играе на приливи отливи все пак си беше класа. Просто трябваше да му плащат договорената заплата нищо повече.Икономията майка на мизерията както казва народа.Арш при друг треньор съм сигурен ,че щеше също да си повиши резултатността и той го доказа в едно по- трудно първенство в Китай. Това интервю за цигарите на Гонзо му изяде главата, както и сбърканите концепции на Костов за нападението.Малко са наивни западняците не са свикнали да си имат работа с тъмни балкански субекти и не знаят да се държат езика зад зъбите.