Ферарио Спасов старши треньор на Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Феро:След Лудогорец ние ще се намесим.Ботев ще е фактор!

Мнениеот Pupper_ » 14 юни 2012 10:37

"Ботев ще е фактор" = утре слънцето ще изгрее от изток!
Това го знае всеки, който е близо до клуба, няма нужда да отваряме очите на шопите. Нека дойдат спокойни, за да им набутаме една ръка голове и да има над какво да размишляват по магистралата.
"Един отбор,в едно сърце, една любов в канарите, не ще умре, не ще умре!"

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 14 юни 2012 11:14

Който лае много ,нищо не прави!Локото се каниха нищо не направиха - с клизма в европа!Жълтурите уж щяха да минат на парад през Б група - едвам едвам успяха и то с купени мачове накрая!Лудогорец не афишираха големи цели ,просто работеха правилно ,без да бият тъпана - дубъл!От ся съм сигурен ,че Ботев няма да завърши по-нагоре от 8-мо място ,което за дебютант в А група е отлично ,но ще разминава коренно с грандомансктие обещания преди началото на сезона!И ще почнат едни оправдания и извинения - то отбор се не се прави за една година ,имахме кадрови проблеми ,не сме сработени ала-бала ,глупости на търкалета ,дрън-дрън та пляс:D:D:D

Потребителски аватар
1912.plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912.plovdiv » 14 юни 2012 11:32

Дали ще сме фактор или не ми е общо взето все тая щом се дават пари за базите и съоръженията :idea: :idea: :idea:

Разберете, че не може всичко наведнъж - и база за ДЮШ и нов стадион и шампионска селекция :!: Радвайте се на всеки камък който се полага , а не на чалга-изпълненията на някакви скъпи и прехвалени наемници дето като спре кранчето си тръгват на секундата. А базите са нещо трайно , нещо което ще ни гарантира да сме над водата дори и при финансови затруднения за в бъдеще :idea:

Не се вързвайте на приказките на завистливите, неградски елеметни локализирани зад ВСИ, че селекцията ни в момнета била от баберици, свободни агенти, изгонени и т.н. Дори и така да е , оставете ги да се радват, какъв "огромен" фактор са във феноменалното БГ първенство , а в същото време да газят в калта и да обикалят като скитници по чуждите градове и стадиони и да се молят да не дойде снайпериста, че след това - пак в калта ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юни 2012 16:31

Аз също съм реалист не мисля че ще сме сред първите 6 , но не ме блазни дали ще сме "фактор" Важното е че сме в елита , работи се по стадион и бази ! Сигурен съм че всичко ще се случи и тогава успехите ще дойдат ! Кога ще е - няма значение ! 15 години чакам , спокойно мога още няколко да дочакам ! Но после всичко ще е сладко :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2012 18:08

TSHABALALA написа:Който лае много ,нищо не прави!Локото се каниха нищо не направиха - с клизма в европа!Жълтурите уж щяха да минат на парад през Б група - едвам едвам успяха и то с купени мачове накрая!Лудогорец не афишираха големи цели ,просто работеха правилно ,без да бият тъпана - дубъл!От ся съм сигурен ,че Ботев няма да завърши по-нагоре от 8-мо място ,което за дебютант в А група е отлично ,но ще разминава коренно с грандомансктие обещания преди началото на сезона!И ще почнат едни оправдания и извинения - то отбор се не се прави за една година ,имахме кадрови проблеми ,не сме сработени ала-бала ,глупости на търкалета ,дрън-дрън та пляс:D:D:D

Готов ли си на облог. Аз казвам че Ботев ще е в първата половина (1-8) място! ;)

А за купените мачове, когато нямаш доказателство, и това което говориш е плод на мозъчни сътресения по-добре не се обаждай, защото олекваш значително. Всеки който следеше поне малко Б група щеше да вникне че просто смачкахме всички основни конкуренти! Ако купувахме мачове нямаше да се стигне да си осигурим промоция в последният кръг? Ако купувахме мачове, защото сме слаби, надали щяхме с тотално надмощие да бием и Етър и Нафтата и Любимец. А дори гостуването на Етър с голяма доза шанс се отърваха от чиста загуба. Щяхме ли да спечелим мача с Любимец в последните минути, мач който беше на кило кръв и вртани жили! Картони, груба игра... В наговорен мач няма такива неща. И двата отбора изораха терена да се борят! Ама кат не си гледал мача как изобщо може да коментираш? Как като не си гледал един мач от източна Б група определи че сме купували мачове. Нали ако купувахме мачове, нямаше да направим 5 поредни Х с които си усложнихме влизането? Изобщо замислял ли си се над тези въпроси преди да изсереш този бисер? Много е лесно от 300 км да викаш тоя мач е купен без да знаеш дори кой играе в него. Просто е несериозно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 юни 2012 22:11

Някой,знае ли защо днес нашите момчета пътуваха за Бургас???

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 14 юни 2012 22:37

rump_shaker написа:
TSHABALALA написа:Който лае много ,нищо не прави!Локото се каниха нищо не направиха - с клизма в европа!Жълтурите уж щяха да минат на парад през Б група - едвам едвам успяха и то с купени мачове накрая!Лудогорец не афишираха големи цели ,просто работеха правилно ,без да бият тъпана - дубъл!От ся съм сигурен ,че Ботев няма да завърши по-нагоре от 8-мо място ,което за дебютант в А група е отлично ,но ще разминава коренно с грандомансктие обещания преди началото на сезона!И ще почнат едни оправдания и извинения - то отбор се не се прави за една година ,имахме кадрови проблеми ,не сме сработени ала-бала ,глупости на търкалета ,дрън-дрън та пляс:D:D:D

Готов ли си на облог. Аз казвам че Ботев ще е в първата половина (1-8) място! ;)

А за купените мачове, когато нямаш доказателство, и това което говориш е плод на мозъчни сътресения по-добре не се обаждай, защото олекваш значително. Всеки който следеше поне малко Б група щеше да вникне че просто смачкахме всички основни конкуренти! Ако купувахме мачове нямаше да се стигне да си осигурим промоция в последният кръг? Ако купувахме мачове, защото сме слаби, надали щяхме с тотално надмощие да бием и Етър и Нафтата и Любимец. А дори гостуването на Етър с голяма доза шанс се отърваха от чиста загуба. Щяхме ли да спечелим мача с Любимец в последните минути, мач който беше на кило кръв и вртани жили! Картони, груба игра... В наговорен мач няма такива неща. И двата отбора изораха терена да се борят! Ама кат не си гледал мача как изобщо може да коментираш? Как като не си гледал един мач от източна Б група определи че сме купували мачове. Нали ако купувахме мачове, нямаше да направим 5 поредни Х с които си усложнихме влизането? Изобщо замислял ли си се над тези въпроси преди да изсереш този бисер? Много е лесно от 300 км да викаш тоя мач е купен без да знаеш дори кой играе в него. Просто е несериозно

Добре ама ,ако завършат на 8-мо никой не печели.
Колкото до купуването, като слушах и четох целия сезон за резили и равни и колко е слаб Ботев и как шанса за влизане става все по-малък това засилване накрая ми се струва някак неестествено.И като се има впредвид силата на Ботев извън терена!И като се има впредвид ,че България нещата често се случват и по тоя начин!И като добавим и един треьор ,дето твърдеше че половината му отбор бил "обработван".Тва е впечатлението, което се е създало в мен!А за петте хикса и другите издънки ,ми точно те се причината да се наредят последните мачове!То няма доказателства и за един купен мач в България всичко са слухове.И на Локото титлата още се води тяхна :mrgreen: И за шопите, ако те питам ще кажеш ,че работата им не е чиста по принцип ама 100% доказателства йок :) Пък и Лудогорец ги вкараха в някви схеми тая година...Та темата е че Феро много се изхвърли ,а не се харчат големи пари за селекция и по тая причина не виждам Ботев да завърши на повече от осмо място.

M_P_C
Контакти:

Re: Ферарио Спасов старши треньор на Ботев Пловдив

Мнениеот M_P_C » 15 юни 2012 00:47

нали не очакваш да чуеш нещо друго...

на мен лично пък започна да ми се изкърква тая плоча - кой отде дойде само с феновете заигравки - и Хубчев, и Радуканов, сега и Феро. разбирам, че искат да водят отбори с публика, ама да ми говорят за това, че парите били на заден план...айде стига...

успех му желая на Феро и нека постигне с нас това, което успя да постигне с Литекс.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 юни 2012 07:10

Пич 1-8 значи включително 8. Ти каза че ще е под 8. И пак не си запознат. Ботев правеше резили не защото не можеше да играе, ами защото противниците се затваряха като Черлси пред вратитие си и кат не можехме да им вкараме гол ставаше резила. А не защото са ни надиграли. За това във всички мачове където някой излизаше малко по отворено и ги биехме. Нали ти казах. Няма как да даваш компетентно мнение при положение, че единствената ти информация за Б група е 2-3 статии през сезона!?!?!?
ИзображениеИзображение

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 15 юни 2012 12:19

емо73канар написа:Някой,знае ли защо днес нашите момчета пътуваха за Бургас???

Набор 97 на Тошо Зайцев, за Варна 1/4 финал за републиканско,паднали са с 4:0,при децата нищо не е сигурно,има ответен мач в понеделник 10:30 на брестник.

Върни се в “Архив”