viali69 написа:Logical person написа:Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите
Ще изсерете едно огромно лайно ! Това ще направите !![]()
![]()
Вие сте най-калпавото поколение, което е имала България от Освобождението насам, а предполагам, че и по турско младите българи са били по-будни и умни от вас.
Няма майтап ! Аз съм живял 20-ина години при комунизма и малко повече след това. Видял съм и онова време, и това. Живял съм и с онова поколение, живея и с това.
Убедено твърдя, че поколението на моите родители е много по-стойностно от вашето поколение.
Вие ще затриете напълно България ! Бас държа ! Мога и да се аргументирам, но ще ми трябва цяла нощ писане, защото вашите недостатъци са толкова много, че ще ми е трудно да ги опиша за по-кратко време.
Елементарно злоба и завист от представител на провалено поколение към много по-кадърни от него. Не можеш да стъпиш на малкия пръст на един 20-25 годишен сега, нямаш и не си имал и половината възможности, които той има. И за този си провал си виновен изцяло сам