Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 21:13

viali69 написа:
Logical person написа:Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Ще изсерете едно огромно лайно ! Това ще направите ! :lol: :lol:
Вие сте най-калпавото поколение, което е имала България от Освобождението насам, а предполагам, че и по турско младите българи са били по-будни и умни от вас.
Няма майтап ! Аз съм живял 20-ина години при комунизма и малко повече след това. Видял съм и онова време, и това. Живял съм и с онова поколение, живея и с това.
Убедено твърдя, че поколението на моите родители е много по-стойностно от вашето поколение.
Вие ще затриете напълно България ! Бас държа ! Мога и да се аргументирам, но ще ми трябва цяла нощ писане, защото вашите недостатъци са толкова много, че ще ми е трудно да ги опиша за по-кратко време.

Елементарно злоба и завист от представител на провалено поколение към много по-кадърни от него. Не можеш да стъпиш на малкия пръст на един 20-25 годишен сега, нямаш и не си имал и половината възможности, които той има. И за този си провал си виновен изцяло сам :). Мечтай си колкото искаш за политическа система, която ще смъкне по-кадърните на твоето ниво. Никой няма да се остави да го грабят и тероризират елементарни хора.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 21:19

СТАМАТ написа:
Избистри си мислите в главата и не бъркай демокрацията с Капитализъм, Социализъм или Комунизъм!!! Роденият в бедно семейство, трябва ли да бъде клан като кокошка или задължаван да работи по 16 часа на ден? Капиталиста без работника, не струва ПУКНАТА ПАРА!!! Във всяко семейство има по-умни, по-трудолюбиви, но не са по-богати 100 пъти от децата си!!! Семейството е мини модела за Комунизъм!

Глупости, има много случай в които родителите са изкарали, не сто, ами хиляди пъти повече от децата си. Има и случай, когато децата са станали много по-богати от родителите си. Както и да го въртиш, хората не са равни нито по ум, нито по друго. Няма как изкуствено да ги приравниш, без да извършиш престъпление към една част от хората и без да облагодетелстваш неправомерно друга.

И кажи ми по кой закон, родените в бедни семейства могат да бъдат клани ? И кой закон ги задължава да работят по 16 часа на ден ? Както писах в темата, представата ви за капитализма е от учебниците преди 89та :)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 21:23

Аз затова си гледам Boomerang, да не си промивам мозъка с Нови, Бтв-та и т.н. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 21:23

Logical person написа:Елементарно злоба и завист от представител на провалено поколение към много по-кадърни от него. Не можеш да стъпиш на малкия пръст на един 20-25 годишен сега, нямаш и не си имал и половината възможности, които той има. И за този си провал си виновен изцяло сам :). Мечтай си колкото искаш за политическа система, която ще смъкне по-кадърните на твоето ниво. Никой няма да се остави да го грабят и тероризират елементарни хора.

Абе, смешник такъв, какви възможности имаш ти, бе ?! Дали си живял, колкото мен ? Дали си пътувал и обикалял, колкото мен ? Дали познаваш света повече от мен ?
Ама, говоря за истинския, реалния, а не виртуалния свят на интернет ! ... :lol:
Много хляб има да изядеш още, малкия, докато стигнеш моето ниво ! ;)
И пак няма да го стигнете, защото сте лош човешки материал ! Вие сте децата на моите връстници, които останаха в България.
Знаеш ли кои останаха тук ? Най-простите, най-некадърните и най-мързеливите ! И от тях излязохте вие ... :(
Всички останали емигрираха още през 90-те.
Проваленото поколение сте вие, а не ние. Вие не знаете какъв ад ви очаква !
Само ние можем да ви спасим, но наистина се замислям дали изобщо заслужавате ...
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 21:26

viali69 написа:
Logical person написа:Много е забавно да говориш за хора които се информират на по 3-4 езика и от по 5-10 източника за всичко, че сме с промити мозъци ?
Съдейки по информацията която цитираш и нейните източници, ти си този който е ограничен, пригажда всичко според вече намислената идеология. Всъщност самият факт, че изповядваш идеология е достатъчен сам по себе си. Да не говорим, че хора като теб са скарани с математиката и логиката. Освен това винаги подминаваш неудобните въпроси. Класически трол :) :) :)

Може да се информирате на 3-4 езика, но те са от една Система. Затова сте с промити мозъци. Същото ще е, ако гледаш BTV, NOVA, ТВ Европа .. Уж различни телевизии, а говорят едно и също, което доста често се разминава с истината.
Бас държа, че езиците , на които се информираш са английски, френски, немски и иврит ...
Все едно, че се информираш на един език и от един източник ! Равносилно е. :lol:

Кои са неудобните за мен въпроси, които подминавам, "професоре" ? :roll:

Чета и руски за твое успокоение. Но между другото на френски и наглийски могат да се намерят много повече и по екстремни левичарски текстове. Ти ако си се вкарал във филм, според който цялото световно знание е манипулирано, ами...съчувствам ти.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 21:27

viali69 написа:
Logical person написа:Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Вие сте най-калпавото поколение, което е имала България от Освобождението насам, а предполагам, че и по турско младите българи са били по-будни и умни от вас.
Няма майтап ! Аз съм живял 20-ина години при комунизма и малко повече след това. Видял съм и онова време, и това. Живял съм и с онова поколение, живея и с това.
Убедено твърдя, че поколението на моите родители е много по-стойностно от вашето поколение.
Вие ще затриете напълно България ! Бас държа ! Мога и да се аргументирам, но ще ми трябва цяла нощ писане, защото вашите недостатъци са толкова много, че ще ми е трудно да ги опиша за по-кратко време.

+19120!!!

Обещавам, че някой ден, ще седна и ще напиша един лист с аргументи, и ще го пускам навсякъде, където се отвори подобна тема! Аз съм живял почти 35 години при Социализма, и почти 25, при Капитализма!!! Имам достатъчно опит!:))) Убеден съм, че след това, много младежи, ще се замислят, нужно ли е човек да е толкова алчен или толкова заблуден, че да защитава един прогнил строй! Един строй при който дори и най-великият изобретател, примерно на "хапче против рак", ще получи само трохи за гениалното си изобретение, а концерните които ще го произведат за хората, милиарди!!! Дори хапчето да струва стотинки, тези алчни "УМНИ", капиталисти, ще го продават за хиляди левове, без капка срам, свян и морал!!! ПРОСТО,.......... КАПИТАЛИЗЪМ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 21:29

viali69 написа:
Logical person написа:Елементарно злоба и завист от представител на провалено поколение към много по-кадърни от него. Не можеш да стъпиш на малкия пръст на един 20-25 годишен сега, нямаш и не си имал и половината възможности, които той има. И за този си провал си виновен изцяло сам :). Мечтай си колкото искаш за политическа система, която ще смъкне по-кадърните на твоето ниво. Никой няма да се остави да го грабят и тероризират елементарни хора.

Абе, смешник такъв, какви възможности имаш ти, бе ?! Дали си живял, колкото мен ? Дали си пътувал и обикалял, колкото мен ? Дали познаваш света повече от мен ?
Ама, говоря за истинския, реалния, а не виртуалния свят на интернет ! ... :lol:
Много хляб има да изядеш още, малкия, докато стигнеш моето ниво ! ;)
И пак няма да го стигнете, защото сте лош човешки материал ! Вие сте децата на моите връстници, които останаха в България.
Знаеш ли кои останаха тук ? Най-простите, най-некадърните и най-мързеливите ! И от тях излязохте вие ... :(
Всички останали емигрираха още през 90-те.
Проваленото поколение сте вие, а не ние. Вие не знаете какъв ад ви очаква !
Само ние можем да ви спасим, но наистина се замислям дали изобщо заслужавате ...

Това винаги ме разсмива като го чуя от някой , който не е герой във соц. филм.
Да, нас ни чакат много мъки заради вас и разрушената държава и държавност, която ни оставяте. И вместо да сте по-ниски от тревата, трябва да ви търпим арогантното поведение.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 21:32

СТАМАТ написа:
viali69 написа:

+19120!!!

Обещавам, че някой ден, ще седна и ще напиша един лист с аргументи, и ще го пускам навсякъде, където се отвори подобна тема! Аз съм живял почти 35 години при Социализма, и почти 25, при Капитализма!!! Имам достатъчно опит!:))) Убеден съм, че след това, много младежи, ще се замислят, нужно ли е човек да е толкова алчен или толкова заблуден, че да защитава един прогнил строй! Един строй при който дори и най-великият изобретател, примерно на "хапче против рак", ще получи само трохи за гениалното си изобретение, а концерните които ще го произведат за хората, милиарди!!! Дори хапчето да струва стотинки, тези алчни "УМНИ", капиталисти, ще го продават за хиляди левове, без капка срам, свян и морал!!! ПРОСТО,.......... КАПИТАЛИЗЪМ!!!

Каква нечувана наглост !!!
Никой не ограбва и не е ограбвал интелектуалния труд повече от комунизма. Всички учени при комунизма са работели за мизерни заплати, а всичко изобретено от тях е отивало директно за държавата. В капитализма, всеки може свободно да си сключи договор и да преотстъпи или не права върху изобретението си. да го продаде за колкото и когато си реши.

Манипулациите стават все по-плитки, като ти свършиха аргументите.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 21:46

Logical person написа:
СТАМАТ написа:
Избистри си мислите в главата и не бъркай демокрацията с Капитализъм, Социализъм или Комунизъм!!! Роденият в бедно семейство, трябва ли да бъде клан като кокошка или задължаван да работи по 16 часа на ден? Капиталиста без работника, не струва ПУКНАТА ПАРА!!! Във всяко семейство има по-умни, по-трудолюбиви, но не са по-богати 100 пъти от децата си!!! Семейството е мини модела за Комунизъм!

Глупости, има много случай в които родителите са изкарали, не сто, ами хиляди пъти повече от децата си. Има и случай, когато децата са станали много по-богати от родителите си. Както и да го въртиш, хората не са равни нито по ум, нито по друго. Няма как изкуствено да ги приравниш, без да извършиш престъпление към една част от хората и без да облагодетелстваш неправомерно друга.

И кажи ми по кой закон, родените в бедни семейства могат да бъдат клани ? И кой закон ги задължава да работят по 16 часа на ден ? Както писах в темата, представата ви за капитализма е от учебниците преди 89та :)

Отново са ти объркани мислите!:) Май говорим на различни езици. В семейството се живее по малко по друг начин. Благата се разпределят по друг начин, и няма недоволни, няма революции, без значение кой вади парите!!!! Децата, просто не могат да просъществуват, без родителите си!!!! Те просто умират, ако никой не им помогне, не ги възпита, не ги образова!!!! И това е безплатно за тях!:)))))) Схващаш ли? КОМУНИЗЪМ!!!

Няма такъв закон, но историята показва, че за 200-250 години Капитализъм има МИЛИАРДИ ЗАГИНАЛИ ОТ ГЛАД И ВОЙНИ!!! От около 240 държави по света в 20-30 има, подобрени модели на Капитализма, под натиска на работнически партии, профсъюзи и т. н. Дори тук в България, по закон се работи 8 часа, А ДАЛИ Е ТАКА??? Твърдя, че при Социализма, нямаше закон, разрешаващ убийства!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 21:53

Logical person написа:
СТАМАТ написа:
viali69 написа:

+19120!!!

Каква нечувана наглост !!!
Никой не ограбва и не е ограбвал интелектуалния труд повече от комунизма. Всички учени при комунизма са работели за мизерни заплати, а всичко изобретено от тях е отивало директно за държавата. В капитализма, всеки може свободно да си сключи договор и да преотстъпи или не права върху изобретението си. да го продаде за колкото и когато си реши.

Манипулациите стават все по-плитки, като ти свършиха аргументите.

Ще ме разбереш, когато разбереш и изобретателя Калашников!!!!!!!:)))) На него му предлагаха милиарди за патента на автомата......Но той не сключи такъв договор!!!!! Защо? Умът ти не проумява????????? :))))))))))))))

Върни се в “Архив”