Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 19 мар 2013 12:06

santiliana написа:по времето на Боримиров се привлякоха играчите Христо Йовов,Георги Иванов, Георги Христов, Давид Бистрон, Даниел Киш, Рашид Тиберканин,Владимир Гаджев, Мартин Димов, Джунейт Яшар, Боян Илиев,Фелипе Да Коща,Йордан Милиев
Отново селекцията, както всяка година по два пъти (лятото и зимата) се правеше "по тънкия начин", като се вземаха играчи - свободни агенти, чрез измама или в краен случай- със символични трансферни суми...Качеството на играта на отбора ни от 6 години насам (с малко изключения) е такова, че кореспондира напълно на качеството на взетите играчи. Т.е.- НИКАКВО. И ако ще да вземем за треньор Пеп Гуардиола, а за спортен директор- Хьонес..., все тая, момци... Нито Илиан, нито Костов преди това, са виновни, че това е "тестото, от което трябва да направят най-хубавия хляб"...Осигурено от един алчен адвокат...
Не ви ли прави впечатление, че се взимат за треньори и директори хора, които са морално чисти към Левски и при освобождаване никой от тях не заведе дело за неизплатени суми. Всичко е "Бож лаф" в Левски, благодарение на машинациите на Батков и свитата му, а при това положение няма как да очакваме, че ще отидем там, където всички бленуваме- при стойностните европейски клубове...

но въпросните играчи свършиха работа тогава.Жоро Метъла вкара към 12-13 гола за първенство, Гонзо беше познатия лидер който ни изведе до титла, Бистрон който всичко го обявиха за некадърник,после отиде в шампиона на Чехия, игра в ШЛ, беше несменяем титуляр, Гаджев направи най-силния си сезон в Левски именно тогава, и е всичко друго но не и некадърен играч( лигав-да, недисциплиниран-да, но НЕкадърен-в никакъв случай).

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 12:14

Рабех- Бистрон беше последната що годе добра двойка централни бранители..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 19 мар 2013 12:25

Надявам се само сега като дойде Боримиров да стегне малко тия момичета.Илиян не се държи твърдо с тях и те си правят каквото си искат,сега обаче ще има един бързо избухлив и непредсказуем в съблекалнята.Така че сега на мен не ми се вярва да си правят каквото си поискат с Илиян и да се лигавят и да не тичат на терена.Другото в което подкрепям Тонев да вземе Боримиров е че : Той адцки много мрази цска,мрази самия червен цвят,мисълта за прасето на масата го яде от вътре,мрази загубите и има много особен характер и точно това трябваше на Левски,твърда ръка в съблекалнята който да влезне на почивката и резултата е в полза на другия отбор да се развика и дори да шамароса някой от Милиев,Гаджев и Ангелов и да им каже че така не се носи тази фланелка.......

Подкрепям всяко едно решение на това ръководство,понеже си личи че не искат да градят нещо до края на този сезон,мислят и за на пред,ето за това се взеха по-млади играчи,да не говорим че може и дъртите и не заслужаващи да са на "Герена",може много бързо да си отидат след като дойде Боримиров.Илиян не иска да гони футболисти,това му е било винаги против практиката и може би в това греши,но на Боримиров това няма да му попречи и мисля че ще вземат правилните решения.....

Поздрави :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 12:38

Аз лично бях за Сираков,но високото его на Тонев му пречи.Въпреки това ще дам кредит на доверие на Борето,все пак не е кой и да е,а и при него станахме шампиони.Иска ми се обаче да бъде по-твърд и да не се церемони с никой и нищо що се отнася за Левски,защото при предишния му престой като директор ми се стори леко нестабилен и не можа да опази от нападки от свои и чужди Кокала.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 19 мар 2013 12:39

bilyaletdinov написа:Рабех- Бистрон беше последната що годе добра двойка централни бранители..

Рабех при Кокъла си беше доста сносен играч, та дори и Тиберканин вършеше работа когато се наложи...после при Гондзя знаем к'во станА-анархия и хаос :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2013 12:40

Син до гроб_ написа:Аз лично бях за Сираков,но високото его на Тонев му пречи.Въпреки това ще дам кредит на доверие на Борето,все пак не е кой и да е,а и при него станахме шампиони.Иска ми се обаче да бъде по-твърд и да не се церемони с никой и нищо що се отнася за Левски,защото при предишния му престой като директор ми се стори леко нестабилен и не можа да опази от нападки от свои и чужди Кокала.

В краен случай Калашника ще изненада Илиан Илиев и с кроше в гръб ще го просне на земята! :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 12:45

Панчаревци се радват.Яйце им се печеше на задника само при споменаването на Сираков.Щеше да има масови хипертонии и инфаркти ако беше се върнал в Левски. Но и това ще стане скоро,скоро,много скоро.......

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 19 мар 2013 13:27

Борето не пращи от интелект, това е верно, но пък умее да въведе ред в съблекалнята и да тушира интриги:) По негово време Рабех не смееше да гъкне, а после при Гонзини си правеше к'вото си иска

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 19 мар 2013 13:29

Син до гроб_ написа:Панчаревци се радват.Яйце им се печеше на задника само при споменаването на Сираков.Щеше да има масови хипертонии и инфаркти ако беше се върнал в Левски. Но и това ще стане скоро,скоро,много скоро.......

Здравей,наистина ли мислиш,че Наско може да работи с Тонев и би ли позволил Тонев,Наско да изземе функциите му и практически да му срине авторитета?

Наско сам си беше признал,че той е авторът на "План 2007",а Мъри е бил авторът на така наречения "План 2009",но така и не му позволиха да го направи и изгради...за съжаление :roll:

Пак за съжаление,мисля,че Борето ще бъде използван като бушон при очертаващ се евентуален неуспех,а с оглед и неадекватността и антимъжкарското поведение на Ил.Ил,просто ще бъдат използвани,употребени и изхвърлени.Въобще не съм оптимист и дори и да спечелим по някакъв начин купа,знам,че няма да е реално

Само ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 13:39

eelche написа:
Син до гроб_ написа:Панчаревци се радват.Яйце им се печеше на задника само при споменаването на Сираков.Щеше да има масови хипертонии и инфаркти ако беше се върнал в Левски. Но и това ще стане скоро,скоро,много скоро.......

Здравей,наистина ли мислиш,че Наско може да работи с Тонев и би ли позволил Тонев,Наско да изземе функциите му и практически да му срине авторитета?

Наско сам си беше признал,че той е авторът на "План 2007",а Мъри е бил авторът на така наречения "План 2009",но така и не му позволиха да го направи и изгради...за съжаление :roll:

Пак за съжаление,мисля,че Борето ще бъде използван като бушон при очертаващ се евентуален неуспех,а с оглед и неадекватността и антимъжкарското поведение на Ил.Ил,просто ще бъдат използвани,употребени и изхвърлени.Въобще не съм оптимист и дори и да спечелим по някакъв начин купа,знам,че няма да е реално

Само ЛЕВСКИ!

Не мисля,че Наско би работил с Тонев или по-скоро е обратното и затова написах ,че голямото его на Тонев му пречи,а така индиректно влияе много и на Левски.

Върни се в “Архив”