Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Мнениеот we are the champions » 05 яну 2013 16:58

Санди ,Берое сега като отпадне ти ако не станеш фен на Лудогорец....

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 яну 2013 16:58

ralka_levskarka написа:
moreto vn написа:
denitko1 написа:Кой са тези Лудогорец? ........ че не си спомням

Лудогорец неможе да надмине Левски и Цска по успехи и няма да го направи никога !!!!!!!!!!! ;)

Лудогорец ще вкара ли някога гол на Челси?
Лудогорец ще бие ли някога Байерн Мюнхен?
Лудогорец ще бие ли някога Лацио?
Лудогорец ще бие ли някога Барселона?
Лудогорец ще бие ли някога Ливърпул?
Лудогорец ще застане ли позиция до Челси,Барселона,И Вердер Бремен?
Лудогорец ще се помни още 5-6 години след това ще утихне във "В" Група ;)

Това през кои години е станало и защо?А сега,кои голям европейски гранд сте остранявали? ;) Гордееш с гол на Челси,боже.

А те кой европейски гранд са отстранявали? Видели сте били ЦСКА и Левски в Европа, тях пък хич не ги видяхме. Лежаха последните минути все едно си играят в българското първенство, онзи се мята за дузпа с мисълта, че ще я получи. Да, ама не става така. Това не е дух на шампион.

Нещо за Сараево ли чухме ?

Само да ви кажа , левскарите и цесекарите - като почнете със тази история и със тези титли да се опитвате да затапвате всеки , вие изглеждате ЖАЛКИ и на хората им става ясно защо сте фенове на тези отбори ! Толкова ли не го разбрахте , глупци .

Да аз съм чорбарче , но няма как да ме видите да се опитвам да " затапвам " фен на по- малък отбор със скапаните титли и история . Даже феновете на по-малките отбори заслужават по-голямо уважение от грандовете на всички власти !

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 05 яну 2013 17:03

Поредната тема, пусната от левскар, с цел изливане на възможно повече помия върху Лудогорец. Толкова ли безинтересен е вече отбора на Левски и няма какво да обсъждате или умишлено отклонявате вниманието в друга посока? На два въпроса зададени от мен към фенове на Левски не ми беше отговорено - Колко зрители имаше на мача Левски - Етър?; С каква цел назначиха Вуцов за съветник в Левски? Отговорите ги знам, когато и вие си отговорите ще ви стане ясно, че не е редно точно левскари да ни говорят за "ощипани моми", задкулисни игри и фенска обич!

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 05 яну 2013 17:05

Естествено, че е помия! Явно истината е помия, еми ОК!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2013 17:05

За да се хвалиш че си постигнал нещо значимо,то това трябва да е спечелване на Европейски трофей като Цървена Звезда,Стяуа и Галатасарай на балканите за да си наистина голям.Нито Левски,нито цСКА са печелили такива така,че споровете са излишни.Една така титла е много по-ценнта от всички други трофеи взети заедно.
Последна промяна от Parmalat на 05 яну 2013 17:06, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 яну 2013 17:05

Боже, колко комплексари в осем страници.
Явно месеците декември и януари не влияят добре на вашето здраве

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 17:06

DmG написа:Само да ви кажа , левскарите и цесекарите - като почнете със тази история и със тези титли да се опитвате да затапвате всеки , вие изглеждате ЖАЛКИ и на хората им става ясно защо сте фенове на тези отбори ! Толкова ли не го разбрахте , глупци .

Да аз съм чорбарче , но няма как да ме видите да се опитвам да " затапвам " фен на по- малък отбор със скапаните титли и история . Даже феновете на по-малките отбори заслужават по-голямо уважение от грандовете на всички власти !

Нещо за титли и купи ли чу?!
П.С. Левски нямат титла от 4 години, сам си отговори дали съм им фенка заради това. Аре със здраве.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 17:10

Parmalat написа:
sandi74 написа:Само да попитам тук присъстващите,кога Левски ще победи Лудогорец или кога поне няма да загуби от тях? :

3 мача 3 загуби за Левски и голова разлика 5-2 в полза на Лудогорец. :)

Факти,факти,факти.Защо не виждам нещо различно от загуба за синичките сладурчета? :mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 яну 2013 17:11

ralka_levskarka написа:
DmG написа:Само да ви кажа , левскарите и цесекарите - като почнете със тази история и със тези титли да се опитвате да затапвате всеки , вие изглеждате ЖАЛКИ и на хората им става ясно защо сте фенове на тези отбори ! Толкова ли не го разбрахте , глупци .

П.С. Левски нямат титла от 4 години, сам си отговори дали съм им фенка заради това. Аре със здраве.

[offtopic]Голям подпис искара :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 яну 2013 17:12

ralka_levskarka написа:

ЦЕЛИ четири години , боже господи как да не ги жалиш . Странно е ,че не си фенка на отбора , който няма купа от 20+ години и само една или 2 за 80 години ?

Върни се в “Архив”