СЛ: България - Куба - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: СЛ: България - Куба | 08.07.2012 | 17:30

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2012 20:16

8-)

За съжаление логичното се случи. На Олимпиадата очаквам още по-лошо представяне.
Казвал съм го и преди: С Матей отборът ни изглежда по един начин, без него по съвсем друг ... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 08 юли 2012 20:18

mertezaker написа:
Абе ти си много зле как да дойда бе с метрото от Варна ли ?

Човек, разбирам че те яд, че мачовете не са във Варна, обаче няма място за сравнение между двете зали и двете публики! Няма лошо и във Варна да са публиката е добра, но залата...

Абе момче ти да си ме видял да пиша нещо за залата .Залата е супер нормално струва на България 150 000 000 . Аз ти говоря за публиката ,че е кофти човешки материал .Даже и вашият премиер Б.Борисов ви го каза - Лош човешки материал . Срам играем за най-големият си успех в Световната лига а залата наполовина , и то с какви хора футболни гамени викащи '' Мафия '' и семкаджий .Няма Волейболна публика .И вместо да ми се пените тук а да викате само '' селяни , селяни и да псувате '' го признайте. И престанете да ми говорите за комплекси .Запомни едно един Варненец няма как да има комплекси от '' Софиянец '' . Аз сега се обличам и слизам на плажа да си пия бирата , а ти какво ще направиш ? Ще слезеш долу между блока и ще си лавиш с местните пияници .За какво да съм комплексиран .За това ,че София има няколко хиляди повече панелки ли :) Тук си имам всичко - Молове да искаш 4 броя ,Университети -икономически , Военно училище, МЕИ , Медицински .Стотици заведения и дискотеки .Яки мацки по тоалети вечрта и по монокини през деня .Много безплатни забавления - Уникален парк - Морската градина -Супер поддържана и осветена с по 3-4 полицейски патрула вечерта .Тук не обиват хора като в Борисовата градина . В близост -курорти Зл.Пясъци ,Св.Константин ,Албена ,Слънчев Ден ,Ривиера .За това ли да се комплексирам

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2012 20:19

Само ние можем да загубим мач по такъв глупав начин. САМО НИЕ !
Тотално сбъркан народ сме.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 08 юли 2012 20:22

Жалко! Колко жалко!
Този мач можеше да бъде с толкова голяма стойност, а отново останахме с празни ръце само заради липсата на моментна концентрация, а и може би заради една важна грешка на главния съдия.
Това определено не може да бъде, но се случва за съжаление. Не очаквам нищо от нашите на олимпиадата, защото е ясно, че се намират в преходен период. Едно е ясно, че Стойчев и Казийски със сигурност трябва да са затворена страница. Жеков не знам дали ще се върне.
Със сигурност сме най - слабият отбор в групата на олимпиадата и е много силно да се каже, че ще я преминем. Играем с домакина, което винаги е много трудно, както и с още четири много трудни съперници.
Да си пожелаем момчетата да ни поднесат хубави моменти в края на месеца и началото на следващия!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юли 2012 20:23

Е, то точно това е проблемът, че Тошко Алексиев е може би най-добрия. Не мога да му отрека старанието, но качествата и възможностите му са лимитирани, а и така не опита да свали някой килограм. Иначе няма какво да се каже за отборът като се почне от 2006 насам все едно и също. Идва някой по-закучен мач, където едно отиграване може да го реши в наша полза и се появява новия "герой". През 2006 на полуфинала с Полша беше "дългата топка" на Жеков към Боян. През 2010 на СП с Куба Матей и Владо направиха голям мач, но се появи Тошко в решителните моменти. Днес беше Цецко

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 08 юли 2012 20:25

Eminem написа:Само ние можем да загубим мач по такъв глупав начин. САМО НИЕ !

Вече си мисля ,че психиката на Българина е пораженческа .Нямаме самочуствие .Играем плахо ,а трябва по надменно .Още повече започвам да се убеждавам в '' Лошият човешки материал '' както каза нашият ВОЖД великата мутра Б.Борисов

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 08 юли 2012 20:25

marmi52 написа:8-)

За съжаление логичното се случи. На Олимпиадата очаквам още по-лошо представяне.
Казвал съм го и преди: С Матей отборът ни изглежда по един начин, без него по съвсем друг ... :(

Марми, по - добре момчетата да страдат без Матей! Ясно е, че ще е много трудно, но поне ще видим какво струват на голям форум, на който ние реално не заслужавахме да отидем.
Вярвам, че нещата ще се получат, но не мисля, че в бъдеще време ще можем да вземем медал, от което и да е първенство. Просто поколенията са слаби, а и няма възможности за работа у нас.
Радостин Стойчев не е правилното решение за България. Найден е легенда на националния отбор и заслужава шанса. Нека да води тима повече време! Той и Мартин беше осмиван, но беше толкова близо до величието.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 08 юли 2012 20:27

drvasko98 написа:Е, то точно това е проблемът, че Тошко Алексиев е може би най-добрия. Не мога да му отрека старанието, но качествата и възможностите му са лимитирани, а и така не опита да свали някой килограм. Иначе няма какво да се каже за отборът като се почне от 2006 насам все едно и също. Идва някой по-закучен мач, където едно отиграване може да го реши в наша полза и се появява новия "герой". През 2006 на полуфинала с Полша беше "дългата топка" на Жеков към Боян. През 2010 на СП с Куба Матей и Владо направиха голям мач, но се появи Тошко в решителните моменти. Днес беше Цецко

В момента сме слаби заради факта, че просто сме малко народ като количество, че просто нямаме ресурса да произведем още един отбор качествени заместници като една Бразилия например.
Куба, не се заблуждавайте, не е никак слаб отбор! Това, че Германия случайно ги отстрани по пътя към олимпиадата, изобщо не означава, че този отбор е по - слаб от немците, респективно и от нас. Той е много по - добър и от двата, но просто страда от липса на опит. Не всеки може да смачка Бразилия с 3:0.
Куба е по - добър отбор от Полша, но остана трета, а можеше и да е четвърта. Сънародниците на Фидел Кастро са сила и винаги ще си останат такава.
Последна промяна от hrclspr12 на 08 юли 2012 20:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2012 20:30

fraport написа:

Вече си мисля ,че психиката на Българина е пораженческа .Нямаме самочуствие .Играем плахо ,а трябва по надменно .Още повече започвам да се убеждавам в '' Лошият човешки материал '' както каза нашият ВОЖД великата мутра Б.Борисов

Ами точно такава е - пораженческа. С такава псикика абсолютно никакви успехи няма да имаме, дори и 3-то място.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 08 юли 2012 20:31

Eminem написа:
fraport написа:

Ами точно такава е - пораженческа. С такава псикика абсолютно никакви успехи няма да имаме, дори и 3-то място.

Ами, когато толкова години си бил мачкан, имам предвид и византийското и османското владичество, е нормално да се отрази.

Върни се в “Архив”