За съжаление логичното се случи. На Олимпиадата очаквам още по-лошо представяне.
Казвал съм го и преди: С Матей отборът ни изглежда по един начин, без него по съвсем друг ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mertezaker написа:Абе ти си много зле как да дойда бе с метрото от Варна ли ?
Човек, разбирам че те яд, че мачовете не са във Варна, обаче няма място за сравнение между двете зали и двете публики! Няма лошо и във Варна да са публиката е добра, но залата...
Eminem написа:Само ние можем да загубим мач по такъв глупав начин. САМО НИЕ !
Тотално сбъркан народ сме.
marmi52 написа:8-)
За съжаление логичното се случи. На Олимпиадата очаквам още по-лошо представяне.
Казвал съм го и преди: С Матей отборът ни изглежда по един начин, без него по съвсем друг ...
drvasko98 написа:Е, то точно това е проблемът, че Тошко Алексиев е може би най-добрия. Не мога да му отрека старанието, но качествата и възможностите му са лимитирани, а и така не опита да свали някой килограм. Иначе няма какво да се каже за отборът като се почне от 2006 насам все едно и също. Идва някой по-закучен мач, където едно отиграване може да го реши в наша полза и се появява новия "герой". През 2006 на полуфинала с Полша беше "дългата топка" на Жеков към Боян. През 2010 на СП с Куба Матей и Владо направиха голям мач, но се появи Тошко в решителните моменти. Днес беше Цецко
fraport написа:Eminem написа:Само ние можем да загубим мач по такъв глупав начин. САМО НИЕ !
Вече си мисля ,че психиката на Българина е пораженческа .Нямаме самочуствие .Играем плахо ,а трябва по надменно .Още повече започвам да се убеждавам в '' Лошият човешки материал '' както каза нашият ВОЖД великата мутра Б.Борисов
Eminem написа:fraport написа:Eminem написа:Само ние можем да загубим мач по такъв глупав начин. САМО НИЕ !
Вече си мисля ,че психиката на Българина е пораженческа .Нямаме самочуствие .Играем плахо ,а трябва по надменно .Още повече започвам да се убеждавам в '' Лошият човешки материал '' както каза нашият ВОЖД великата мутра Б.Борисов
Ами точно такава е - пораженческа. С такава псикика абсолютно никакви успехи няма да имаме, дори и 3-то място.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта