Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re:

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 23:01

PFK_Levski написа:За ситуацията с Рамос - може да се даде червен картон , но може и да не се даде , това е !

Извинявай, след тази част спрях да те чета..НЯМА ситуация във футбола,в която може да се даде,но може и да не се даде червен картон....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

praistoria
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот praistoria » 22 юли 2013 23:10

El Grande Capitan написа:
PFK_Levski написа:За ситуацията с Рамос - може да се даде червен картон , но може и да не се даде , това е !

Извинявай, след тази част спрях да те чета..НЯМА ситуация във футбола,в която може да се даде,но може и да не се даде червен картон....

Аз съм гледал мач на Левски на Герена, където Лусио Вагнер удря пред съдията противников играч с глава в гърдите и получава жълт картон за това. Просто левскарите имат малко разтегливо понятие кое се дава и кое не... :lol:
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 23:23

praistoria написа: Просто левскарите имат малко разтегливо понятие кое се дава и кое не... :lol:

Именно затова предпочитам да не чета,когато почнат да ми преразказват ситуации и да творят народно творчество...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот ivan40 » 22 юли 2013 23:55

и мисля че ви е яд ( защото доколкото си спомням Мъри каза ,че Родригес е бил предложен първо на Ботев , но вашето ръководство е решило ,че парите са прекалено много за да бъдат дадени за него и в крайна сметка са взели грешното решение ..) Я само си представете в този ваш отбор ( който е с много качествени футболисти ... да не почвам да ги изброявам , вие може би ги знаете по-добре и от мен ) да играе и Родригес ... сигурно нямаше да имате равни , тъй като аз с ръка на сърцето си признавам ,че в Левски има в момента един футболист , който изпъква и е с поне 2 класи над другите , и това е Родригес !..........да ти кажа и родригес го яд че не отиде в Ботев,заради тази дилема и от инат че е избрал Правилния отбор -така емоционално провокираше след гола нашата агитка :!:

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 23 юли 2013 10:32

El Grande Capitan написа:

Рамос сви краката в колената. Не беше с бутоните напред. Т.е. не е имало преднамерено действие с цел да застраши здравето на противника.

Какво се оплаквате от съдията? Човека си даде червен картон на Родригес като пич. Да бяхте ревали там ако беше извадил жълт.

Хем са победили, хем ревтунат. Нали сте горди фенове на големият Ботев от прекрасният Пловдив. Айде малко повече самочувствие. ;)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 юли 2013 10:44

Нали сте горди фенове на големият Ботев от прекрасният Пловдив. Айде малко повече самочувствие.

значи самочувствие за сметка на справедливостта :idea: Левски трябваше да е с човек по-малко още в 12-тата минута.1000% червен картон. Всички други твърдения са "самочувствие без покритие"

Тралала

Re:

Мнениеот Тралала » 23 юли 2013 10:50

PFK_Levski написа:Първо честита победа на Ботев .....
Второ не мисля ,че имате право да се държите по този начин ( или поне повечето от вас ) ...... За ситуацията с Рамос - може да се даде червен картон , но може и да не се даде , това е ! Може би според мен именно тази ситуация накара съдията да изгони Родригес ..... все пак Минев го ритна докато е на земята , след това го блъсна с глава и тука вече идва простата реакция на нашия футболист и изключително ненормалното падане на Минев ( ако си човек , който претендира ,че е голям мъж не трябва по този начин да се сгромолясваш на земята след такъв допир - това е мое мнение ) . И именно заради това ОК - съгласем съм , Родригес реагира като глупак , но като какъв реагира пък Минев - като п*тка ... ще ме извинявате за израза ! Още нещо .... ние наистина бяхме без публика , без треньор , и това състояние , в което се намираме наистина може да се нарече кризистно .... просто сме в някаква психическа дупка . Но знаете ,че това е временно при всички отбори , така че ще се оправим - още повече с новия треньор мисля ,че ще заиграем както трябва . И между другото не очаквах да играем толкова добре .... мислех ,че ще ни разбиете , а то кво се оказа - трябваше 70 минути да играем с човек по-малко , за да успеете с голяма мъка да достигнете до победата срещу нас . Не се оправдавам , просто казвам фактите .... мисля ,че на всички ви е ясно ,че ако Родригес не беше изгонен , или пък ако бяха изгонили Минев заедно с него мача щеше да бъде различен ..... вие самите си го признавате мисля , че с Родригес мача бе друг ... и мисля че ви е яд ( защото доколкото си спомням Мъри каза ,че Родригес е бил предложен първо на Ботев , но вашето ръководство е решило ,че парите са прекалено много за да бъдат дадени за него и в крайна сметка са взели грешното решение ..) Я само си представете в този ваш отбор ( който е с много качествени футболисти ... да не почвам да ги изброявам , вие може би ги знаете по-добре и от мен ) да играе и Родригес ... сигурно нямаше да имате равни , тъй като аз с ръка на сърцето си признавам ,че в Левски има в момента един футболист , който изпъква и е с поне 2 класи над другите , и това е Родригес ! Аз между другото съм склонен да му простя просташката реакция , знам че на него му е още по-кофти и от на мен ... и съм сигурен ,че с бъдещите си игри ще изкупи вината си за тази загуба !
И последно - пожелавам ви успех в Европа , тъй като гледам сте единствения отбор , който ще продължи , така че успех ! Мисля ,че няма да ви е проблем да отстраните босненците , а срещу Щутгарт защо пък да не помечтаете .... пожелавам ви да изпитате онези емоции , които аз изпитах с Левски при Мъри ..... още веднъж успех !!!

Хубаво и обективно мнение. Съгласен съм с повечето неща. Относно ситуацията при червения картон....ами навремето световната титла се реши по същия начин. Част от играта. Големите футболисти се различават от посредствените именно по това. Не се поддават на провокации. Гари е добър, но не достатъчно....очевидно.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 23 юли 2013 10:59

terata написа:
сини богове написа:Стига вече сте плюли Пламен, единственият на който му пука за Левски от сегашната ни формация. Неделев си изигра положението перфектно и с малка доза късмет и много майсторство вкара. То тогава и за гола на Гари можем да кажем, че вратаря на Ботев е виновен- вкараха му я от халите. И трите гола вчера бяха красиви и майсторски изработени. Нали за това ходим по стадионите.
Относно мача- Ботев си биха заслужено. Съдията свири адекватно. Левски направиха тотално неадекватни смени, БЕЗУМНИ. Останал си с човек по. малко, водиш в резултата и вадиш Генков (момчето според мен се представи добре) и пускаш тромавия и непохватен Силва? ЗАЩО???? Трябва ни футболист бърз, да играем на контраатака и вкарваш някакъв бетонен стълб с техника на железопътна релса. Не владеем топката, не можем да я задържим по- дълго време и вадим Вутов- влиза Лопез, който общо взето нищо не направи. ЗАЩО???? Стефан Велев слаб, Рамос трагичен, ние вадим Вутов, щото бил млад. Йоканович жалния изписа цял тефтер като забележки- просто го съжалявам този човек вече. Ако днес наистина подпише договор с нас, означава, че наистина има "топки".

Е аре па стига сме го галили с перце тоя псевдофутболист, само щото някога е седял в Сектор Б, а? То да беше един мач, два, три-четири ама то неговото е във всеки мач през последния сезон, че и тоя! Докога? Всяко центриране е кат дузпа ебати, тръгва спре, тръгва спре не знае накъде да хване...тотално неориентиран и страхлив вратар. Не конкретно в тоя мач, а като цяло. В супер слаба форма е и това е видно от самолет!

......................................................................................................................

За времето, през което Пламен е вратар на Левски, колко вратари се пробваха в ЦСКА? Нали уж бяха по-добри от него? :roll:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re:

Мнениеот sokkoban » 24 юли 2013 18:52

PFK_Levski написа:Първо честита победа на Ботев .....
Второ не мисля ,че имате право да се държите по този начин ( или поне повечето от вас ) ...... За ситуацията с Рамос - може да се даде червен картон , но може и да не се даде , това е ! Може би според мен именно тази ситуация накара съдията да изгони Родригес ..... все пак Минев го ритна докато е на земята , след това го блъсна с глава и тука вече идва простата реакция на нашия футболист и изключително ненормалното падане на Минев ( ако си човек , който претендира ,че е голям мъж не трябва по този начин да се сгромолясваш на земята след такъв допир - това е мое мнение ) . И именно заради това ОК - съгласем съм , Родригес реагира като глупак , но като какъв реагира пък Минев - като п*тка ... ще ме извинявате за израза ! Още нещо .... ние наистина бяхме без публика , без треньор , и това състояние , в което се намираме наистина може да се нарече кризистно .... просто сме в някаква психическа дупка . Но знаете ,че това е временно при всички отбори , така че ще се оправим - още повече с новия треньор мисля ,че ще заиграем както трябва . И между другото не очаквах да играем толкова добре .... мислех ,че ще ни разбиете , а то кво се оказа - трябваше 70 минути да играем с човек по-малко , за да успеете с голяма мъка да достигнете до победата срещу нас . Не се оправдавам , просто казвам фактите .... мисля ,че на всички ви е ясно ,че ако Родригес не беше изгонен , или пък ако бяха изгонили Минев заедно с него мача щеше да бъде различен ..... вие самите си го признавате мисля , че с Родригес мача бе друг ... и мисля че ви е яд ( защото доколкото си спомням Мъри каза ,че Родригес е бил предложен първо на Ботев , но вашето ръководство е решило ,че парите са прекалено много за да бъдат дадени за него и в крайна сметка са взели грешното решение ..) Я само си представете в този ваш отбор ( който е с много качествени футболисти ... да не почвам да ги изброявам , вие може би ги знаете по-добре и от мен ) да играе и Родригес ... сигурно нямаше да имате равни , тъй като аз с ръка на сърцето си признавам ,че в Левски има в момента един футболист , който изпъква и е с поне 2 класи над другите , и това е Родригес ! Аз между другото съм склонен да му простя просташката реакция , знам че на него му е още по-кофти и от на мен ... и съм сигурен ,че с бъдещите си игри ще изкупи вината си за тази загуба !
И последно - пожелавам ви успех в Европа , тъй като гледам сте единствения отбор , който ще продължи , така че успех ! Мисля ,че няма да ви е проблем да отстраните босненците , а срещу Щутгарт защо пък да не помечтаете .... пожелавам ви да изпитате онези емоции , които аз изпитах с Левски при Мъри ..... още веднъж успех !!!

Изобщо не сте очаквали да ви разбием, дори напротив. Щом се оправдавате за численото превъзходство на Ботев, тогава да ви спомена, че отбора се прибра в петък и в неделя излезна за официален мач отново, и то не с Монтана, а именно в горещо и напечено дерби. Так погледнато е имало точно цифром и словом ЕДИН ден за възстановяване, хайде сега кажи колко отбора има в БГ, които могат да изиграят два тежки мача за три дена? Много удобничко се успокоявате с червения картон, но колко време се подготвяхте за този мач?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2013 19:07

Е колко отбора - миналия сезон за 21 дена Левски изигра 7 мача, ако не се лъжа. Цикълът беше сряда- събота.
Щом аз преди мача дадох прогноза 3:0 - сам сметни ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”