Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 май 2012 11:20

Синьо сърце написа:Шкартото Тасевски и Грийн го махнахме, ако вчера бяхме и без Йовов и Гаджев, щяхме да бием с повече-ма нали са ни юноши, малко аванта... Гаджев с това представяне и в Киргизстан няма да го вземат, ама кво да направим? Кмето е за пенсия и работа в ДЮШ. Но вчера с момчетата до мен си говорехме, че Илиан има нужда от гръб и един Боримиров е добър вариант. Примерно.Или Ники Илиев. Много сме зле, не го крием, ама пак ги изчеврастихме-има потенциал! Ще се купува яко това лято, дано Илиан се справи с напрежението и времето, другото го може. Това е!
Честно казано, не вярвах, че вчера ще се съберем толкова хора! Но любовта към отбора е по-силна от мрънкането и псевдобойкотите! Добре беше-и попяхме, и се повеселихме, че и бихме! Днес цял ден малкия хвърля балоните като на клипчето и вика " Левски-шампион!", чак гледал по телевизора къде е тати на мача и как ще му донесе балони! Безценно! Ами ще чакаме да дойдат по-добри времена и да позаиграем футбол, щото тва в момента не ми харесва хич... Но утре ще е по-хубаво, слънцето ще изгрее и пръсне облаците, ще изсуши сълзите ни и от мъката няма да е останало нищо. Ще има само ЛЕВСКИ! ЗАВИНАГИ!

Едно от най-хубавите мнения във форума!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 май 2012 19:18

Приликата между "Реал" Мадрид и "Левски" през последната седмица на април - и двата отбора играха срещу отбори с червен екип.
Разликата - Рамос.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 01 май 2012 23:22

Дали го има записан поздрава на Мболи към Пламен Илиев? Такова нещо рядко, да не кажа почти никога, се случва по българските терени.. А аз за съжаление съм го изпуснал. Възможно ли е да го видя?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 май 2012 23:46

santiliana написа:Честито, синя Българийо! Радостта ни е "сиромашка", защото победата не променя нищо. Но пък всяка победа над нашия исторически противник дава "смисъл на живота ни". Реално погледнато, днес гледахме едни от най-жалките отбори на Левски и ЦСКА в тяхната история. Господи, та тези играчи три смислени пасове на скорост не умеят да направят.Камо ли някакви заучени комбинации, отигравания и прочее. Просто изглеждаха като карикатури спрямо онези от другите страни, дето ги гледаме по ТВ-то. А уж едно кожено кълбо "търкалят" и едните, и другите... Както и да е...Добре, че взехме този мач, но само толкоз. За цял мач имахме две положения, едното от които след излязла в аут топка. Противника имаше поне шест голови...но пък не може да вкара...Мъка в синьо и в червено...
Не се главозамайвайте защото няма ама абсолютно никаква причина за това. Още в другият кръг пак ще глътнем водица под тепетата. В заключение, ще ми се да чуя отговора на въпроса: "Като какъв се явява УЖ бившия спортно-технически директор и треньор ГИ, че да влиза в съблекалнята на почивката и след мача?!" Защо е нужно постоянно да ни правят на маймуни като ни лъжат под път и над път. А и Гонзо явно свян няма... Бил "надъхвал" играчите- дрън, дрън. Ми и Наско, и Ники Илиев могат да надъхат отбора, но не ги допускат, нали?! С какво пловдивчанина е по-различен от другите известни играчи на Левски?! Или просто се оттегли колкото да не е "под светлините на прожекторите" докато постихне напрежението спрямо безспорните му ЯЛОВИ качества на футболен спец...

Не очаквай нормален отговор. В момента всички гледат да прикрият случката.
За иванов съм го казал човек без чест, достойнство и морал. Един друг директор преди време напусна САМ, защото не приемаха мнението му и се беше превърнал в ''тв без говор''.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 май 2012 23:52

Синьо сърце написа:Ето линк:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=45672
Грозничко е, но оригинално, спор няма...

Това само на кръгъл идиот би му хрумнала тази глупост. Аман от прост народ като тези които измислят това, но това е въпрос на възпитание.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 02 май 2012 06:49

Рядко пиша тук,но ти ме провокира! Предлагам на следващото дерби всички Левскари да донесат по един букет ,да издигнат по един транспарант "Колкото обичам Левски ,толкова обичам и вас "червени приятели",да ръкопляскаме всички на всяко ипълнение на "К.р за Левски" от страна на сектор Г и ,ако някой си позволи да скандира нещо свързано с боклуци,к.рви и т.н ,ние вежливо да помоли господата полицаи,той да бъде арестуван и да не бъден допускан на стадиона!

Само така! Вече се завъртя и нов текст в главата ми,вместо какъв е г.зът на к..да -ние да пеем "какъв е цветът на фланелките на нашите опоненти,приятели-ние да отговаряме-червен " или "и преди ,и сега Левски значи свобода-шампион е цска " ,а след това мощно да аплодираме армейците на терена

Продължавай само така!!! :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 02 май 2012 18:43

niki87 написа:

Хайде някой да ми преведе какво каза коментатора, защото от "ТИХАТА ПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ" така и не чух нищо!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 май 2012 17:43

milen.hristov написа:
santiliana написа: В заключение, ще ми се да чуя отговора на въпроса: "Като какъв се явява УЖ бившия спортно-технически директор и треньор ГИ, че да влиза в съблекалнята на почивката и след мача?!" Защо е нужно постоянно да ни правят на маймуни като ни лъжат под път и над път. А и Гонзо явно свян няма... Бил "надъхвал" играчите- дрън, дрън. Ми и Наско, и Ники Илиев могат да надъхат отбора, но не ги допускат, нали?! С какво пловдивчанина е по-различен от другите известни играчи на Левски?! Или просто се оттегли колкото да не е "под светлините на прожекторите" докато постихне напрежението спрямо безспорните му ЯЛОВИ качества на футболен спец...

За иванов съм го казал човек без чест, достойнство и морал. Един друг директор преди време напусна САМ, защото не приемаха мнението му и се беше превърнал в ''тв без говор''.

"Потвърждавам категорично, че Георги Иванов не е влизал в съблекалнята на мача с ЦСКА. "-Иво Тонев.
Този отговор достатъчно нормален ли е за такива като теб?
Вашата работа стана като компютрите,дето щели сме да ги изнасяме за Япония...
Кво стана с "нормалните отговори" на Сираков,дето само ти си ги чел?
Като,например,защо беше на сафари по време на мача с Тампере?Или за "трансферната бомба" Н.Милованович...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 май 2012 23:36

deepblue1963 написа:
milen.hristov написа:
santiliana написа: В заключение, ще ми се да чуя отговора на въпроса: "Като какъв се явява УЖ бившия спортно-технически директор и треньор ГИ, че да влиза в съблекалнята на почивката и след мача?!" Защо е нужно постоянно да ни правят на маймуни като ни лъжат под път и над път. А и Гонзо явно свян няма... Бил "надъхвал" играчите- дрън, дрън. Ми и Наско, и Ники Илиев могат да надъхат отбора, но не ги допускат, нали?! С какво пловдивчанина е по-различен от другите известни играчи на Левски?! Или просто се оттегли колкото да не е "под светлините на прожекторите" докато постихне напрежението спрямо безспорните му ЯЛОВИ качества на футболен спец...

"Потвърждавам категорично, че Георги Иванов не е влизал в съблекалнята на мача с ЦСКА. "-Иво Тонев.
Този отговор достатъчно нормален ли е за такива като теб?
Вашата работа стана като компютрите,дето щели сме да ги изнасяме за Япония...
Кво стана с "нормалните отговори" на Сираков,дето само ти си ги чел?
Като,например,защо беше на сафари по време на мача с Тампере?Или за "трансферната бомба" Н.Милованович...

Сираков отговори, виж темата му във форума.
А какво каза Тонев ТУК
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=267733. Тонев не глупав човек и не иска да си навлече гнева на феновете

Върни се в “Архив”