Сливнишки герой - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сливнишки герой - Левски
Победа с минималното 1:0 над този световен гранд не мога да повярвам. Смешници само петнят името на отбора.
- Обичам Левски
- Контакти:
ultrasblue написа:Не гледах мача, знам че не са играли нищо различно и ще продължат с тази СМЕШНА игра. Искам да питам как игра новия защитник и става ли за нещо
Казаха,че уж ставал,но незнам на кого да вярвам вече след загубата от Сараево неможах да спя цяла нощ.Колко нерви изхабих незнам вече.Срам !
-
- Контакти:
Сливнишки Герои не веднъж са затруднявали родните грандове... Футболисти, ръководство и фенове трябва да са доволни от победата.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
milen.hristov написа:Тряабва им време и на Илиан и футболистите, отбор не се прави толкова лесно. Не става само с взимане на футболисти трябва сработване,обиграване, изграждане на колектив. Това не става толкова лесно, има време.
Ето въпреки песимизмът ми относно Везалов, момчето почнало добре, да се доверим на преценката на Илиан, който до вчера е работил с него.
Абе кво време

Каква оценка може да се даде на Везалов в някакъв мач с аматьори ?

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Neron
- Контакти:
Илианчо в началото на юни каза че няма да се вземат играчи от Берое още преди края на юли взехме от там.Щом и 2 месеца не може си удържи на обещанията ми е ясно че и той ще е треньор мижитурка който ще прави това което му кажат отгоре.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Обичам Левски написа:ultrasblue написа:Не гледах мача, знам че не са играли нищо различно и ще продължат с тази СМЕШНА игра. Искам да питам как игра новия защитник и става ли за нещо
Казаха,че уж ставал,но незнам на кого да вярвам вече след загубата от Сараево неможах да спя цяла нощ.Колко нерви изхабих незнам вече.Срам !
Искат да ни превърнат в мазохисти. Сезона още не е започнал, а нас вече ни боли... За мен най-добрият вариант е изобщо да не влезем в Европа, тонев да се осъзнае, че не става, да си тръгне. А тренерчето да се опита да изгради един бойноспособен отбор. Според мен и тази година ще е суша с тази игра Лудогорец май пак ще са фаворит
- batmanlevski
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:batmanlevski написа:жалка работа,Илияне ,махай се ,моля те ,тръгнал си по пътя на Кратко Останич. изгони Калво ,Жиниор и Цветков ,а те се скъсват от голове и асистенций. Диамутен , Мюлдер и Вутов играха добре,но другите нямат място в отбора .Тотално сбъркана селекция ! КОга ще бъде вземат нов нападател ? Срам и позор !
Пич ти колко нападателя искаш да имаме ?
а ти колко милиш ,че имаме ,Карвальо и Силвия са всикчо друго ,но не и нападатели .откакто са в състава един удар във врата нямат ! искам един,но да играе ,а не да дреме на терена !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- south_division
- Контакти:
Жалка работа, бихме някакъв недъгав отбор с 1-0 , а Илиан взе да ми разправя как се кърпели дупки години наред и нямало централен защитник с ляв крак. Боже господи какви логики взеха да вкарват, аз като се замисля трудно се сещам за цз с ляв крак, пък той го изтъква като някакъв довод даже. Както и да е няма смисъл да разтягаме локуми, хората си въртят синджирчето, играят го треньорчета, директорчета, а ние си тровим нервите. Жоао Силва бил футболист, кой заблуждавате бе, Еньо беше като Ибрахимович в сравнение с този.
Така, аз за себе си съм убеден в едно - с такова управление Левски ще гребе само надолу. От футболистите - Старокин, Пелето, Йовов, Райков,Силва, категорично нямат място в отбора. Всички други с малки изключения, при директор Сираков и треньор Стоилов биха и ще изглеждат по коренно различен начин. В това съм сигурен, в това число и безобразния в момента Гаджев.
Така, аз за себе си съм убеден в едно - с такова управление Левски ще гребе само надолу. От футболистите - Старокин, Пелето, Йовов, Райков,Силва, категорично нямат място в отбора. Всички други с малки изключения, при директор Сираков и треньор Стоилов биха и ще изглеждат по коренно различен начин. В това съм сигурен, в това число и безобразния в момента Гаджев.
Captain Stottlemeyer написа:k_oleto написа:геройте добре стоят обаче...това ще ви бъде най-скъпото трето място
ГероЙте?!....А бе защо хора във форума, които не могат да напишат два реда на кръст без грешка, се правят на много отворени и капацитети!?...
Защо не си гледат Тройчовата чета с нейните супермегагигазвезди!?..![]()
По темата: Какво искате от контрола, в която започват четирима души от титулярния състав!?...Колко пъти трябва да се обяснява на някои хора, че отборът има нужда от спокойствие?! Нали вчера имаше среща с ръководството? Нали феновете си поставиха исканията?! Всеки ден ли ще се искат оставки?! Ако няма какво да правите, моля ви, не го правете в подфорума на "Левски"!
гледаме я четата. Виждаме дори, освен да гледаме! А що се отнася до забележката за правописа ми: просто отбора така се казва: Сливнишки герой - не съм аз виновен за името им. Нарекох ги в съкратен вариант. Ако не бях използвал "Й" щеше да се отнася до много герои, а не до един. А Сливнишките - са само един отбор

- Kris_men2000
Абе хора колко пъти да ви повтарям че илиев е пълна скръб като треньор.Та той е три пъти по-слаб тактик от Гонзо.Кажете ми къде този плужък се е учил на тактика.каква литература е чел на каква школа е ходил в чужбина.КЪДЕ кажете ми къде.аз ще би кажа никъде само в Стара Загора на поляната.Този е набеден треньор като всички български треньори без Херо.Та техните методи са от времето на Вуцов от 1967 година.С тези треньори ще стигнем нивото на Сан Марино.С тях няма тактика кондиция правилно възстановяване
Ясен Петров е 100 000 пъти по-добър треньор и тактик от ИНЧ ХАЙ(илиев).Той поне е учил в Германия а не като илиев на село.Трябват ни чуждестранни треньори лекари които да знаят как и с какво да те възстановят за 2 дни,чужди треньори за юношите(испанци или холандци)за да могат за 3 години да ти изкарат готови юноши за А отбора.И накрая този тонев е сто пъти по-зле от Гонзо.АБЕ БАТКОВ ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ТИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА.ВЪРНИ СИРАКОВ ЧЕ ЗАТЪВАШ ТОЛКОВА МОЩНО В ТИНЯТА ЧЕ НЯМАМ ДУМИ.ВЪРНИ СИРАКОВ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ОТ ТИНЯТА В КОЯТО СИ ЗАТЪНАЛ САМО ТОЙ ЩЕ ТЕ НАПРАВИ БОГАТ И САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ТЕ СЛОЖИ РЕДОМ ДО ЛАПОРТА И АБРАМОВИЧ.ЗАЩОТО ВЕЧЕ И КУЧЕТАТА В СМОЛЯН ТЕ ЗАБРАВИХА КОЙ СИ.ВЪРНИ СИРАКОВ ЗА ДА СИ ВИРНЕШ АВТОРИТЕТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ.ОСЪЗНАЙ СЕ И ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ КОЙТО ДОКАРА В ЛЕВСКИ.И СПРИ ДА ЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОЙКО И ИЗГОНИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТОНЕВ.ПОСЛУШАЙ МЕ И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ.АЗ КАЗАХ ХАУ.

Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.