15.12.2012 21:09
Камбуров все още не е подписал.
Егати подписа!3 дена и кусур...
Край на сагата ! Мартин Камбуров е играч на ЦСКА София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Мартин Камбуров подписва с ЦСКА
blue avalanche написа:15.12.2012 21:09
Хората написаха:"До дни Камбуров......".Никъде не пише за колко дена става въпрос

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- blue avalanche
- Контакти:
Кашчей написа:blue avalanche написа:15.12.2012 21:09
Хората написаха:"До дни Камбуров......".Никъде не пише за колко дена става въпрос
До края на седмицата Мартин Камбуров ще подпише договор с ЦСКА, разбра Гонг.
Да разбирам ли,че утре ще подпише?
Камбуров явно има договор, Майкъла така каза..
Ама то един път се каже едно, друг път друго.. Аз съм сигурен ако няма, че до понеделник ще е подписал.
Ама то един път се каже едно, друг път друго.. Аз съм сигурен ако няма, че до понеделник ще е подписал.
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:Кашчей написа:blue avalanche написа:15.12.2012 21:09
Хората написаха:"До дни Камбуров......".Никъде не пише за колко дена става въпросДо края на седмицата Мартин Камбуров ще подпише договор с ЦСКА, разбра Гонг.
Да разбирам ли,че утре ще подпише?
''Аз разбрах'' пък,че ще подпише на 10-ти Януари 2013!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Янис Зику написа:Камбуров явно има договор, Майкъла така каза..
Гений, като Камбуров, щом го е докарал до свободен агент в Китай....сигурно е идеален за ЦСКА, а и за България въобще.
Всъщност, не бих се учудил ако подпише.Според мен, за да подпише, ще има условие през лятото да бъде трансфериран за поне 200 бона в евро, а заплатата му няма да е много под стойчовата (когато я получава де).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Слабо.. 200 хиляди евро за почти 33 годишен играч през лятото никой няма да даде. А и той е във възрастта, когато се раздава най-много и вдъхва опит в съблекалнята.
Другото което е, на няколко пъти беше написано, че няма да е сред най-скъпо платените, особено след като в понеделник ще се намалят заплати, включително и тази на Младенов. Повече от 10 хиляди евро няма как да е, при положение, че едно недоразумение като Присо взима 15 бона евро.
Другото което е, на няколко пъти беше написано, че няма да е сред най-скъпо платените, особено след като в понеделник ще се намалят заплати, включително и тази на Младенов. Повече от 10 хиляди евро няма как да е, при положение, че едно недоразумение като Присо взима 15 бона евро.
Янис Зику написа:Слабо.. 200 хиляди евро за почти 33 годишен играч през лятото никой няма да даде. А и той е във възрастта, когато се раздава най-много и вдъхва опит в съблекалнята.
Заплатите ще се намалят, ако футболистите се съгласят.За да бъдат намалени се изисква подписване на нов договор, което надали повечето от тях ще са съгласни да направят.По КТ никой не може да ги задължи, а и става въпрос за футболисти, а не за шлосери или счетоводители, та намалението.....може да остане в сферата на желанието на Майкъла.Той не може да промени вече подписан договор без съгласието на съответният играч, а не ми се вярва някой да са навие на намаляване на заплатата..която и без това не получава редовно.
ПП-Да ти търся ли теми от началото на годината, в които има други мнения за Присо?Да ти показвам ли мнения на левскари, че техният отбор се е отказал от този футболист и мнения на цесекари, че Присо е велик и неудържим?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Присо до преди да получи червен срещу Локо Пловдив си игра много добре, след това обаче формата му спадна и започнаха безобразните му игри.
-
Този Камбуров много бавно пише бе.