[center]Португалия - Испания
Германия - Италия[/center]
ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Аз имам една идейка за продължение на играта след безпрецедентното отпадане на всички. Двамата финалисти продължават в играта, но към нея ще бъдат добавени и двамата души, отпаднали предния кръг. Мисля,че е справедливо,всички стигнахме далеч и отпаднахме по веднъж.
Svetlio написа:Аз имам една идейка за продължение на играта след безпрецедентното отпадане на всички. Двамата финалисти продължават в играта, но към нея ще бъдат добавени и двамата души, отпаднали предния кръг. Мисля,че е справедливо,всички стигнахме далеч и отпаднахме по веднъж.
Е по тая логика дай всички дето са отпаднали по веднъж да ги върнем

- dreben23
- Контакти:
Svetlio написа:Аз имам една идейка за продължение на играта след безпрецедентното отпадане на всички. Двамата финалисти продължават в играта, но към нея ще бъдат добавени и двамата души, отпаднали предния кръг. Мисля,че е справедливо,всички стигнахме далеч и отпаднахме по веднъж.
Ахахахаххах!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
MQplaya написа:Svetlio написа:Аз имам една идейка за продължение на играта след безпрецедентното отпадане на всички. Двамата финалисти продължават в играта, но към нея ще бъдат добавени и двамата души, отпаднали предния кръг. Мисля,че е справедливо,всички стигнахме далеч и отпаднахме по веднъж.
Е по тая логика дай всички дето са отпаднали по веднъж да ги върнем
Аз не мисля, че е много справедливо така...защото по тази логика трябва да върнем и други от предишните кръгове, те също са отпаднали 1 път....цаката е, че тези дето са на финала, са по-напред от другите, защото не са отпаднали в кръга, в който другите са отпаднали....поне аз така виждам нещата

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Фабрегас,Иниеста,Клозе,Мюлер
Andres Iniesta
David Silva
Mesut Ozil
Bastian Scweinsteiger
С тия халфове ще е чудо ако отбележа и 1 попадение
David Silva
Mesut Ozil
Bastian Scweinsteiger
С тия халфове ще е чудо ако отбележа и 1 попадение

Хахахахах ПОБЕДААА

MQplaya написа:ЧЕСТИТО!
Мерси, колега, леко ми върза с тая дузпа на края, ама то все на някой трябваше да му се усмихне късмета