dunavfc написа:shwepi написа:А накъде да се насочи, да и се поклоним ли на пуберката.
Отговори си сам какво значи циганин и какво ром, ще ти подскажа αθίγγανοι.
Какъв ти е бизнеса с Ромите че в село София още не съм видял горните три, а през малкото си задължителни годишни разходки да твое село не ми променя мнението.
Кой каза,че момичето е циганка бе пич ? В тоя олигофренски сайт им поне още 10 подобни клипчета на такива малоумни деца,които точно на въпроси отностнно Хр.Ботев и В.Левски отговарят супер агресивно и арогантно с ясната цел да провокират и да предизвикват интерес.
Вие не може да асимилирате очевадни неща,като това,че всеки човек роден в тая страна е БЪЛГАРИН независимо дали се казва Георги,Ахмед,Хазасян или Моше,щом е роден и израстнал в тая страна и има българско гражданство,той е българин.НЯМА НАЦИЯ ЦИГАНИ ИЛИ РОМИ ! Има такъв цигански етнос,но това не означава държава или нация.В България има и арменски етнос,но те са 1000 % българи,какъвто съм и аз,какъвто си и ти.
Най-абсурдни са ми разните преброявания в които се посочва,че в България има например - 80 % българи - 10 % турци и 10 % роми.Според вас има ли в България 700 хил. турци ? 700 хил. турци с турски паспорти ? Има ли 1 млн. цигани с цигански паспорти ? Последното няма как и да го видите,по обясними по-горе причини...В България има 95 % българи,чужденец,означава,човек който няма български паспорт,не е отрасъл тук и не е роден тук.Който разбрал,разбрал...
Абре ти мислиш ли ? ТЕ НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО БЪЛГАРИ !!!!!