Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 14:00

ralka_levskarka написа:В Бургас и равен във Варна, и? Да виждаш някой да претендира, че примерно мача с Монтана на ГЕРЕНА е нарочно :?: Не нали, признаваме си, че отбора не играе нищо, вие сте същите, а за всеки изгубен мач, се натягате, че било нарочно. Кой трябваше вчера да ви вкара гола? Делев, който е висок колкото мен ли и 3 пъти от пет той ще е в засада, хванал се за главата.? Да, забавно.

Равният във Варна трябва да го броим за победа ли? Черноморец нали не бяха критерий, сега с тях ли ще ми се хвалиш? Може би с прекрасната игра в Пловдив също? Айде по-полека.
И пак не разбрах за Славия и моята теза. Защо едното да е вярно, а другото не? Вие не твърдите ли, че всяка наша победа е уредена (като победата ни над Локо ПД), а в същото време упреквате мен за съмненията ми във вчерашния мач?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 апр 2013 14:05

Ако Славия не вземе купата или дори не е на финал, а Левски не е шампион догодина, ще се ебавам с много от пишещите тук. ;)
Понеже много ги обичате конспирациите, но все пропускате да вземете парички от тях.
Нали има много компетентни, колко от вас се сетиха да пробват (макар и с малко пари) коеф. на Миньор вчера, мача беше решен още в Перник? :? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 14:27

mistreated написа:
ralka_levskarka написа:В Бургас и равен във Варна, и? Да виждаш някой да претендира, че примерно мача с Монтана на ГЕРЕНА е нарочно :?: Не нали, признаваме си, че отбора не играе нищо, вие сте същите, а за всеки изгубен мач, се натягате, че било нарочно. Кой трябваше вчера да ви вкара гола? Делев, който е висок колкото мен ли и 3 пъти от пет той ще е в засада, хванал се за главата.? Да, забавно.

Равният във Варна трябва да го броим за победа ли? Черноморец нали не бяха критерий, сега с тях ли ще ми се хвалиш? Може би с прекрасната игра в Пловдив също? Айде по-полека.
И пак не разбрах за Славия и моята теза. Защо едното да е вярно, а другото не? Вие не твърдите ли, че всяка наша победа е уредена (като победата ни над Локо ПД), а в същото време упреквате мен за съмненията ми във вчерашния мач?

Попита ме къде са победите и аз ти отговорих, кво искаш :lol: Избирателно ли четеш? Не играем нищо, вие също ;) Мисли си, за мен мача се игра, защото за първенство ви правят равен, сигурно и там е уредено ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 14:28

Rivaldo10 написа:Ако Славия не вземе купата или дори не е на финал, а Левски не е шампион догодина, ще се ебавам с много от пишещите тук. ;)
Понеже много ги обичате конспирациите, но все пропускате да вземете парички от тях.
Нали има много компетентни, колко от вас се сетиха да пробват (макар и с малко пари) коеф. на Миньор вчера, мача беше решен още в Перник? :? ;)

Аз в тая тема не виждам някой да казва, че Левски е шампион другата година :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 14:29

ralka_levskarka написа:Попита ме къде са победите и аз ти отговорих, кво искаш :lol: Избирателно ли четеш?

Ами да де, попитах къде са ви ПОБЕДИТЕ! Ти ми отговаряш "в Бургас и равен във Варна"? Този равен във Варна за победа ли да го броя или ти не можеш да асимилираш какво те питам?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 14:32

mistreated написа:
ralka_levskarka написа:Попита ме къде са победите и аз ти отговорих, кво искаш :lol: Избирателно ли четеш?

Ами да де, попитах къде са ви ПОБЕДИТЕ! Ти ми отговаряш "в Бургас и равен във Варна"? Този равен във Варна за победа ли да го броя или ти не можеш да асимилираш какво те питам?

Колкото толкова, добре е, при положение, че Левски играе трудно там ;) Много даже, а някои се бяхте надъхали как видиш ли Гонзо щял да ляга.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 14:35

ralka_levskarka написа:
mistreated написа:

Колкото толкова, добре е, при положение, че Левски играе трудно там ;) Много даже, а някои се бяхте надъхали как видиш ли Гонзо щял да ляга.

ОК, щом ви задоволява, халал да ви е. Само че щом хиксовете във Варна ще ги броите за победи, не омаловажавайте победите ни срещу Черноморец, Локо Пд и Миньоро (с каквито победи от есента всъщност вие все още сте пред нас в класирането).

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 16:03

mistreated написа:
ralka_levskarka написа:
mistreated написа:

ОК, щом ви задоволява, халал да ви е. Само че щом хиксовете във Варна ще ги броите за победи, не омаловажавайте победите ни срещу Черноморец, Локо Пд и Миньоро (с каквито победи от есента всъщност вие все още сте пред нас в класирането).

Не го смятам за победа :lol: Равния си е равен - ще ви видим и вас. Ще има пак чупене на крака ;) , интересното е дали ЧК ще има ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 апр 2013 16:25

Тия пешлемета от ловеч направо ни убиха вчера . жив късмет е , че продължаваме . Със страх футбол не се играе . Илиан е за смяна . Вече съм убеден .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 17:13

ralka_levskarka написа:Не го смятам за победа :lol: Равния си е равен - ще ви видим и вас. Ще има пак чупене на крака ;) , интересното е дали ЧК ще има ;)

Къде да ни гледате, ние отдавна си изиграхме мача във Варна.

Върни се в “Архив”