Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот anker1878 » 14 фев 2013 14:19

Реал Мадрид изигра много силен мач , един от най-силните си от година насам - затова мога да разбера ядът на феновете им. Нашите момчета също се справиха отлично , дадоха много решителен отпор на белите , направиха отлични положения за гол и постигнаха нелош турнирен резултат , колко отбора в света могат да повторят това на "Бернабеу" !? И нас ни е яд , че нашите нападатели , обикновенно реализират всяко второ положение , а сега нарушиха това правило , ама какво да се прави - има реванш .
Не мога да разбера обаче , феновете на другите отбори , някои от които дори не са в този турнир , какво ги е яд за този мач.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 14 фев 2013 14:32

Сега,на следващия ден,ме е още по-яд,че не победихме :x

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 14:34

Ситуацията при корнера:Ван Перси стреля топката точно в 92:29мин и секудна по-късно Лопес я избива в корнер! т.е 92-31-мин,което е 29 секунди преди официално добавеното време от 3 минути да изтече :oops:
Ван Перси отива да изпълни корнера и точно в 92:55 секунда,точно когато Ван Перси се е засилил да го бие,Брих свири край на мача!!!
Официалното игрово време,което остава е точно 5-секунди...напълно достатъчно,за да се отбележи евентуално гол ;)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 14 фев 2013 14:38

smoothc написа:Ситуацията при корнера:Ван Перси стреля топката точно в 92:29мин и секудна по-късно Лопес я избива в корнер! т.е 92-31-мин,което е 29 секунди преди официално добавеното време от 3 минути да изтече :oops:
Ван Перси отива да изпълни корнера и точно в 92:55 секунда,точно когато Ван Перси се е засилил да го бие,Брих свири край на мача!!!
Официалното игрово време,което остава е точно 5-секунди...напълно достатъчно,за да се отбележи евентуално гол ;)

От цялата работа ние сме най-прецакани,защото на реванша на Олд Трафорд със сигурност ще се добави и 1 отгоре от даденото добавено,точно за да има повече ситуации като тази...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 14:40

anker1878 написа:Не мога да разбера обаче , феновете на другите отбори , някои от които дори не са в този турнир , какво ги е яд за този мач.

Не допускаш ли, че феновете на другите отбори са просто футболни фенове и като такива просто си изказват мнението за мача?
Не съм забелязъл някой от тях да го е яд за нещо - просто всеки си има теза и си я защитава :)

ПП: корнера бе кофти ... много кофти, ама и Вие цял мач се размотавахте за всеки аут, тъч или фаул - един вид Ви се върна :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 15:32

Не знам, но да бяхме вкарали гол след 3-те минути щеше да е мазало... уви свири преди да са изтекли :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 фев 2013 16:18

Red_Neck написа:
DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......

Болен си !

Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам :)
Или вие от една атака по 2 гола вкарвате :)

Смешно е да твърдиш, че сте имали повече чисти положения от Реал.......
Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!
Не е срамно да си го признаете - смешно е да го отричате!

Почти няма фен на Юнайтед, който да е отричал превъзходството на Реал! Даже напротив - повечето от нас многократно изтъкнаха този факт. Относно чистите положения, определено не смятам, че Реал са имали повече от нас! И в крайна сметка не виждам особен смисъл да задълбаваш толкова много върху превъзходството и положенията на Реал, след като самият ти твърдиш, че те нямат абсолютно никакво отношение към крайния резултат.. ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 14 фев 2013 16:36

Айде и аз ще си напиша мнението за мача, след като вече имам малко повечко време.
Първо ще кажа, че съставът ни с едно голямо изключение беше много добър и се справи блестящо, както в защита така и в атака, като там може само да съжаляваме, че не вкарахме 2 гол, но както ние можехме така и Реал можеха, като за мен 2-2 е по-добър резултат. :mrgreen:
Така първо ще кажа за изключението - Кагава. Никаква полза от него, но все пак една идея по-полезен от Гигс, който просто не е за този мач и това темпо. Пълна мистерия за мен беше липсата на Клевърли, който определено щеше да помогне в пресата, в изнасянето на топката и раздвижването на играта. Андерсон, който замени Рууни, също не направи нещо кой знае какво, но тичаше и пресираше малко повече и от Кагава и от Гигс.
Валенсия също не промени нещо в мача като идеята може би беше да помогне повечко на Рафаел при финалния щурм на Реал, който обаче така и не се състоя.И след като отчетох негативите, искам да кажа едно голямо БРАВО на останлите играчи. А ето как ги оценявам:
Де Хея: 10 Перфектен. Никакви грешки. При гола нямаше никаква вина. Направи всичко по силите си, но ударът на Роналдо беше много добре насочен.
Рафаел: 7 Нелош мач. И по-добри игри сме виждали от него, но какво да се прави. Втрото полувреме беше доста по-стабилен.
Рио: 9 Решителни намеси. Нямаше кой знае какви грешки. Много добър и стегнат мач от него.
Евънс: 9 Каквото казах за Рио, важи и за Джони.
Евра: 7 Имаше грешки от негова страна като за мен той има вина за гола на Реал. Абсолютно неадекватна реакция. По-късно в мача оголваше доста зоната си и макар и за сметка на атаката, но в този мач защитата беше просто по-важна при положение, че през твоята зона може да минат играчи като Роналдо, Ди Мария и Бензема.
Джоунс: 9 В защита беше страхотен. Справи се с всичко. Единствено не му давам 10, защото провали няколко контри заради недобри пасове. Знам, че не е халф, но игра като такъв и трябваше да е една идея по-концентриран при пасовете.
Карик:9 Много добра игра и от негова страна. Без сериозни грешки с ключови намеси. Нямам забележки.
Кагава: 4 споменах по-горе за него.
РВП: 8 Добре игра. Помогна в защита. Добре организираше контрите, но сбърка няколко пъти фатално паса. Яд ме е за пропуска, когато Алонсо изби. Изпълнението му трябваше да бъде много по-добро.
Рууни: 7 Също добра игра, но една идея по-слаба от тази на Перси. Логично заменен. Като цяло освен в защита донякъде, не допринесе с нищо друго за отбора. Изключение прави, ако не се лъжа, центрирането за гола на Уелбек, но една птичка пролет не прави.
Уелбек: 10 МоМ за мен. Просто след като излезе Юнайтед не беше същия. Загуби се остротата. Огромно дупка зейна без него, колкото и невроятно да звучи.
Гигс: 5
Андерсон: 6
Валенсия: 5
Съдията няма да го коментирам. Само бих искал да спомена, че днес човек, който мрази Юнайтед ми каза, че сме били порязани. Изводите ги оставям вие да ги правите. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 фев 2013 17:23

Карик вчера направи мача на живота си. За пръв път го виждам в ролята на лидер и човек, който ръководи успешно халфовете около себе си. Много много много е израстнал през последната година. Не крия, че това е футболистът, който най-много съм псувал и то с причина, но вчера беше невероятен. Внасяше нужното спокойствие, разпределяше добре топката, открадна не малко топки
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 18:16

AnalBreaker написа:Карик вчера направи мача на живота си. За пръв път го виждам в ролята на лидер и човек, който ръководи успешно халфовете около себе си. Много много много е израстнал през последната година. Не крия, че това е футболистът, който най-много съм псувал и то с причина, но вчера беше невероятен. Внасяше нужното спокойствие, разпределяше добре топката, открадна не малко топки

Относно Карик-според мен е малко пресилено,че е направил мача на живота си.Реално си свърши работата добре,можеше и още по-добре разбира се,но ако си говорим за т.нар мачове на живота(по конкретно мач на сезона)-Уелбек и Де Хея категорично заслужават това определение,поне това е моето мнение ;)

Върни се в “Архив”