Реал Мадрид изигра много силен мач , един от най-силните си от година насам - затова мога да разбера ядът на феновете им. Нашите момчета също се справиха отлично , дадоха много решителен отпор на белите , направиха отлични положения за гол и постигнаха нелош турнирен резултат , колко отбора в света могат да повторят това на "Бернабеу" !? И нас ни е яд , че нашите нападатели , обикновенно реализират всяко второ положение , а сега нарушиха това правило , ама какво да се прави - има реванш .
Не мога да разбера обаче , феновете на другите отбори , някои от които дори не са в този турнир , какво ги е яд за този мач.
Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT
Сега,на следващия ден,ме е още по-яд,че не победихме 

Ситуацията при корнера:Ван Перси стреля топката точно в 92:29мин и секудна по-късно Лопес я избива в корнер! т.е 92-31-мин,което е 29 секунди преди официално добавеното време от 3 минути да изтече
Ван Перси отива да изпълни корнера и точно в 92:55 секунда,точно когато Ван Перси се е засилил да го бие,Брих свири край на мача!!!
Официалното игрово време,което остава е точно 5-секунди...напълно достатъчно,за да се отбележи евентуално гол

Ван Перси отива да изпълни корнера и точно в 92:55 секунда,точно когато Ван Перси се е засилил да го бие,Брих свири край на мача!!!
Официалното игрово време,което остава е точно 5-секунди...напълно достатъчно,за да се отбележи евентуално гол

smoothc написа:Ситуацията при корнера:Ван Перси стреля топката точно в 92:29мин и секудна по-късно Лопес я избива в корнер! т.е 92-31-мин,което е 29 секунди преди официално добавеното време от 3 минути да изтече![]()
От цялата работа ние сме най-прецакани,защото на реванша на Олд Трафорд със сигурност ще се добави и 1 отгоре от даденото добавено,точно за да има повече ситуации като тази...
anker1878 написа:Не мога да разбера обаче , феновете на другите отбори , някои от които дори не са в този турнир , какво ги е яд за този мач.
Не допускаш ли, че феновете на другите отбори са просто футболни фенове и като такива просто си изказват мнението за мача?
Не съм забелязъл някой от тях да го е яд за нещо - просто всеки си има теза и си я защитава

ПП: корнера бе кофти ... много кофти, ама и Вие цял мач се размотавахте за всеки аут, тъч или фаул - един вид Ви се върна

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Не знам, но да бяхме вкарали гол след 3-те минути щеше да е мазало... уви свири преди да са изтекли 

Red_Neck написа:DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......
Болен си !
Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам
Или вие от една атака по 2 гола вкарвате
Смешно е да твърдиш, че сте имали повече чисти положения от Реал.......
Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!
Не е срамно да си го признаете - смешно е да го отричате!
Почти няма фен на Юнайтед, който да е отричал превъзходството на Реал! Даже напротив - повечето от нас многократно изтъкнаха този факт. Относно чистите положения, определено не смятам, че Реал са имали повече от нас! И в крайна сметка не виждам особен смисъл да задълбаваш толкова много върху превъзходството и положенията на Реал, след като самият ти твърдиш, че те нямат абсолютно никакво отношение към крайния резултат..

Айде и аз ще си напиша мнението за мача, след като вече имам малко повечко време.
Първо ще кажа, че съставът ни с едно голямо изключение беше много добър и се справи блестящо, както в защита така и в атака, като там може само да съжаляваме, че не вкарахме 2 гол, но както ние можехме така и Реал можеха, като за мен 2-2 е по-добър резултат.
Така първо ще кажа за изключението - Кагава. Никаква полза от него, но все пак една идея по-полезен от Гигс, който просто не е за този мач и това темпо. Пълна мистерия за мен беше липсата на Клевърли, който определено щеше да помогне в пресата, в изнасянето на топката и раздвижването на играта. Андерсон, който замени Рууни, също не направи нещо кой знае какво, но тичаше и пресираше малко повече и от Кагава и от Гигс.
Валенсия също не промени нещо в мача като идеята може би беше да помогне повечко на Рафаел при финалния щурм на Реал, който обаче така и не се състоя.И след като отчетох негативите, искам да кажа едно голямо БРАВО на останлите играчи. А ето как ги оценявам:
Де Хея: 10 Перфектен. Никакви грешки. При гола нямаше никаква вина. Направи всичко по силите си, но ударът на Роналдо беше много добре насочен.
Рафаел: 7 Нелош мач. И по-добри игри сме виждали от него, но какво да се прави. Втрото полувреме беше доста по-стабилен.
Рио: 9 Решителни намеси. Нямаше кой знае какви грешки. Много добър и стегнат мач от него.
Евънс: 9 Каквото казах за Рио, важи и за Джони.
Евра: 7 Имаше грешки от негова страна като за мен той има вина за гола на Реал. Абсолютно неадекватна реакция. По-късно в мача оголваше доста зоната си и макар и за сметка на атаката, но в този мач защитата беше просто по-важна при положение, че през твоята зона може да минат играчи като Роналдо, Ди Мария и Бензема.
Джоунс: 9 В защита беше страхотен. Справи се с всичко. Единствено не му давам 10, защото провали няколко контри заради недобри пасове. Знам, че не е халф, но игра като такъв и трябваше да е една идея по-концентриран при пасовете.
Карик:9 Много добра игра и от негова страна. Без сериозни грешки с ключови намеси. Нямам забележки.
Кагава: 4 споменах по-горе за него.
РВП: 8 Добре игра. Помогна в защита. Добре организираше контрите, но сбърка няколко пъти фатално паса. Яд ме е за пропуска, когато Алонсо изби. Изпълнението му трябваше да бъде много по-добро.
Рууни: 7 Също добра игра, но една идея по-слаба от тази на Перси. Логично заменен. Като цяло освен в защита донякъде, не допринесе с нищо друго за отбора. Изключение прави, ако не се лъжа, центрирането за гола на Уелбек, но една птичка пролет не прави.
Уелбек: 10 МоМ за мен. Просто след като излезе Юнайтед не беше същия. Загуби се остротата. Огромно дупка зейна без него, колкото и невроятно да звучи.
Гигс: 5
Андерсон: 6
Валенсия: 5
Съдията няма да го коментирам. Само бих искал да спомена, че днес човек, който мрази Юнайтед ми каза, че сме били порязани. Изводите ги оставям вие да ги правите.
Първо ще кажа, че съставът ни с едно голямо изключение беше много добър и се справи блестящо, както в защита така и в атака, като там може само да съжаляваме, че не вкарахме 2 гол, но както ние можехме така и Реал можеха, като за мен 2-2 е по-добър резултат.

Така първо ще кажа за изключението - Кагава. Никаква полза от него, но все пак една идея по-полезен от Гигс, който просто не е за този мач и това темпо. Пълна мистерия за мен беше липсата на Клевърли, който определено щеше да помогне в пресата, в изнасянето на топката и раздвижването на играта. Андерсон, който замени Рууни, също не направи нещо кой знае какво, но тичаше и пресираше малко повече и от Кагава и от Гигс.
Валенсия също не промени нещо в мача като идеята може би беше да помогне повечко на Рафаел при финалния щурм на Реал, който обаче така и не се състоя.И след като отчетох негативите, искам да кажа едно голямо БРАВО на останлите играчи. А ето как ги оценявам:
Де Хея: 10 Перфектен. Никакви грешки. При гола нямаше никаква вина. Направи всичко по силите си, но ударът на Роналдо беше много добре насочен.
Рафаел: 7 Нелош мач. И по-добри игри сме виждали от него, но какво да се прави. Втрото полувреме беше доста по-стабилен.
Рио: 9 Решителни намеси. Нямаше кой знае какви грешки. Много добър и стегнат мач от него.
Евънс: 9 Каквото казах за Рио, важи и за Джони.
Евра: 7 Имаше грешки от негова страна като за мен той има вина за гола на Реал. Абсолютно неадекватна реакция. По-късно в мача оголваше доста зоната си и макар и за сметка на атаката, но в този мач защитата беше просто по-важна при положение, че през твоята зона може да минат играчи като Роналдо, Ди Мария и Бензема.
Джоунс: 9 В защита беше страхотен. Справи се с всичко. Единствено не му давам 10, защото провали няколко контри заради недобри пасове. Знам, че не е халф, но игра като такъв и трябваше да е една идея по-концентриран при пасовете.
Карик:9 Много добра игра и от негова страна. Без сериозни грешки с ключови намеси. Нямам забележки.
Кагава: 4 споменах по-горе за него.
РВП: 8 Добре игра. Помогна в защита. Добре организираше контрите, но сбърка няколко пъти фатално паса. Яд ме е за пропуска, когато Алонсо изби. Изпълнението му трябваше да бъде много по-добро.
Рууни: 7 Също добра игра, но една идея по-слаба от тази на Перси. Логично заменен. Като цяло освен в защита донякъде, не допринесе с нищо друго за отбора. Изключение прави, ако не се лъжа, центрирането за гола на Уелбек, но една птичка пролет не прави.
Уелбек: 10 МоМ за мен. Просто след като излезе Юнайтед не беше същия. Загуби се остротата. Огромно дупка зейна без него, колкото и невроятно да звучи.
Гигс: 5
Андерсон: 6
Валенсия: 5
Съдията няма да го коментирам. Само бих искал да спомена, че днес човек, който мрази Юнайтед ми каза, че сме били порязани. Изводите ги оставям вие да ги правите.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
-
- Контакти:
Карик вчера направи мача на живота си. За пръв път го виждам в ролята на лидер и човек, който ръководи успешно халфовете около себе си. Много много много е израстнал през последната година. Не крия, че това е футболистът, който най-много съм псувал и то с причина, но вчера беше невероятен. Внасяше нужното спокойствие, разпределяше добре топката, открадна не малко топки
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Карик вчера направи мача на живота си. За пръв път го виждам в ролята на лидер и човек, който ръководи успешно халфовете около себе си. Много много много е израстнал през последната година. Не крия, че това е футболистът, който най-много съм псувал и то с причина, но вчера беше невероятен. Внасяше нужното спокойствие, разпределяше добре топката, открадна не малко топки
Относно Карик-според мен е малко пресилено,че е направил мача на живота си.Реално си свърши работата добре,можеше и още по-добре разбира се,но ако си говорим за т.нар мачове на живота(по конкретно мач на сезона)-Уелбек и Де Хея категорично заслужават това определение,поне това е моето мнение