Old_death написа:Ще доживея ли деня,в който Левскар да гледа обективно на нещата?
Ако това означава да гледа през розови очила, не - няма да доживееш.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Old_death написа:Ще доживея ли деня,в който Левскар да гледа обективно на нещата?
Old_death написа:Cayman написа:Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Много капацитети се появиха само за второто полувреме на мача и всичките ''обективни и много рядко'' влизали във нашия форум!Първото полувреме половината отбор на Локо-то трябваше да е в жълто а Петков с червен картон.Няма такова формулирано правило ''сам срещу вратаря''!Съдията гледа посоката-ако е към тъча е жълт картон ако е към вратата червен.Щом можеш да висиш в нашия форум значи можеш да отделиш и 5 минути да прочетеш правилника!
За не знаещите да четат ще повторя.Гледах само второто полувреме,защото си имам и други ангажименти,а мач на Левски не е достатъчен дразнител.че да зарежа всичко заради него.Поради тая причина не коментирам това,което не съм видял.Можеш да се радваш,че махнаха опцията за следене на постовете в профила на потребителите.Можеше да видиш,че пиша изключително в нашия форум и обикновено да отбивам атаките на една група сини талибани,които прахосват времето си в оплюване на ЦСКА.Та пак да чуя колко картона ви бяха спестени през второто полувреме?До там ли стигнахте,та да имате нужда от съдийски патерици срещу умрелите от глад железничари!
Old_death написа:В случая съдията отсъди като Пилат Понтийски.Не бих коментирал негово решение,ако бе преценил ситуациите така,както съм ти ги изложил в двата случая.С пълно право можеше и да не отсъди тия нарушения,защото паданията бяха малко пресилени,но той взе някакво средно решение,което не говори добре за нивото му като арбитър.
tiamat написа:Old_death написа:В случая съдията отсъди като Пилат Понтийски.Не бих коментирал негово решение,ако бе преценил ситуациите така,както съм ти ги изложил в двата случая.С пълно право можеше и да не отсъди тия нарушения,защото паданията бяха малко пресилени,но той взе някакво средно решение,което не говори добре за нивото му като арбитър.
Е, сам си го каза - "не говори добре за нивото му като арбитър". Не значи, че ни е подпрял, или нещо подобно.
Old_death написа:TristaNNN написа:Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Разбори не правя, изказвам мнение. Твоята обективност тук е точно толкова обективна, колкото тази на визираните от теб фенове във вашия форум. Аз ти обясних, че има играч който има възможност да догони откъсващият се нападател, това е разликата в цветовете на картона. Така че, вместо да ръсиш ум къде и кой да разсъждава, вземи та позагърби малко тая омраза към нас и помисли малко и ти, че си голям човек и пишеш сравнително хубави коментари.
Разбира се че ако играч се откъсва сам срещу вратаря, то той получава цвят на идеята ви. За пример ще дам Старокин в мача срещу Лудогорец, зеления оставаше сам срещу Илиев, имаше задържанечервен картон.
Днес Дъстли с голямата си крачка можеше да догони изпуснатия от Станчев нападател, можеше и да не успее. Затова казах 50/50. Следователно не си прав да въртиш и сучеш така, както ти изнася на теб, и в този момент се убеждавам, че наистина си толкова обективен, колкото ония наши фенове.
Аз не суча така,както ми изнася.Реално погледната съдията можеше да реагира по два начина:
1.Вижда пресилено падане на нападателя.Свири фаул и дава картон за симулация,както е по правилника.
2.Решава,че има нарушение срещу нападателя.Свири фаул и пак използва правилника.А правилника е категоричен.При нарушение срещу играч,оставащ сам срещу вратаря се свири нарушение и извършителя се наказва с червен картон.
В случая съдията отсъди като Пилат Понтийски.Не бих коментирал негово решение,ако бе преценил ситуациите така,както съм ти ги изложил в двата случая.С пълно право можеше и да не отсъди тия нарушения,защото паданията бяха малко пресилени,но той взе някакво средно решение,което не говори добре за нивото му като арбитър.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
защо написа:Не знам що го коментирате съдията. Мачът беше толкова заспал, че имам чувството, че и на двата отбора изобщо не им пукаше как ще свърши. Вярно, че аз гледам повече други първенства, ШЛ, може да съм поотвикнал от нашия футбол, ама за пръв път темпото на български мач толкова ме дразни. Ако някой каже сега нещо за тотото, няма да му се смея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта